Stie careva de ce-mi apare eroarea ?
Aici scrie ca n-am 16 ani, iar pe profil scrie ca am 16.
Edited by powah, 08 August 2013 - 12:13 PM.
Edited by powah, 08 August 2013 - 12:13 PM.
Acelas lucru il patesc si eu , dar Eu am 15 ani , si nu fac pana in 22 sept , poate de asta nu te lasa , sau ca nai timp destul pe forum !
Acelas lucru il patesc si eu , dar Eu am 15 ani , si nu fac pana in 22 sept , poate de asta nu te lasa , sau ca nai timp destul pe forum !
Nu are nici o logica ceea ce ai spus tu aici. Se pare ca nu citesti (tot ) , si intelegi ce intreaba omul.
Ai schimbat recent ceva la profil ? Adica daca recent ti-ai pus toate datele , la cont , inclusiv datele nasterii? Acolo iti da eroare in legatura cu varsta . ori este de la forum , ori ai incercat sa "dai teapa " si ai fost prins
eu si nimeni altu am si eu o intrebare.. daca fac cerere de moderator in cate zile fa fii accteptata/respinsa? ms
eu si nimeni altu am si eu o intrebare.. daca fac cerere de moderator in cate zile fa fii accteptata/respinsa? ms
Vesnica intrebare. Tu fa cerere si asteapta.
Cererea este facuta.
Dupa avatarul pe care il ai , nu cred ca vrei primi nici macar 1 sansa pentru post.
I just say...
Nu are nici o logica ceea ce ai spus tu aici. Se pare ca nu citesti (tot ) , si intelegi ce intreaba omul.
Ai schimbat recent ceva la profil ? Adica daca recent ti-ai pus toate datele , la cont , inclusiv datele nasterii? Acolo iti da eroare in legatura cu varsta . ori este de la forum , ori ai incercat sa "dai teapa " si ai fost prins
Nu am schimbat nimic, doar semnatura, data nasterii e aceeasi care-am pus-o si la inceput, nu am de ce sa mint
# edit : semnatura am schimbat-o acum cateva luni
Edited by powah, 08 August 2013 - 07:21 PM.
Am si eu o oroblema.
Nu ma lasa sa dau pentru moderator.eu indeplinesc tot ce ami cere
La data registrari ami arata ca rosu ca nu am 3 luni in comunitate dar am.ma ajuta cnv(administratori/fondatori)?
Trebuie sa ai 6 luni in comunitate ca sa poti sa aplici.
Plus ca, cu modul tau de scriere nu cred ca ai sanse sa intri in staff-ul comunitatii.
Incearca acum.
Am facut si eu o cerere , se poate uita cineva?
Pentru a nu stiu cata oara, aplicatiile trebuie analizate de catre toti moderatorii global, super-moderatorii si administratorii.
Aveti rabdare si o sa primiti raspunsul.
EDIT: Am postat in acelasi timp jocky.
Edited by TYGA, 12 August 2013 - 07:56 PM.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users