Da la prima am p[us c4d si texturi ca altfel se vedea de la o posta si mai urat
La 2 nu mai aveam ce sa pun stricam compozitia la smudge cu altceva ...
Voi incerca ceva mai mult
Si despre fonturi
Is 2 diferite in am2 am luat cam 130 de fonturi utile

[Creatii] Freezmy [RIPPER]
Started By
Freezmy
, Dec 16 2012 04:16 PM
Postat 23 January 2013 - 09:31 PM

Sunt frumoase , dar nu toate , apropo tu de ce esti "Designer" aici si pe alta comunitate ?
Ma daca eu am designer pe alta comunitate ..

Asta e singura comunitate care am grad

Multumesc de pareri, chir o sa mai lucrez la text..
New avatare

+ GIFT Next

Aceasta postare a fost editata de MC. Lukas.: 23 January 2013 - 10:26 PM
Postat 24 January 2013 - 08:39 AM

In al doilea avatar fontul e oke,insa culoarea acestuia se suprapune cu bg-ul respectiv,ceea ce il face putin indescifrabil.
Acum,lasand la o parte micile greseli,esti Designer...trebuie sa vii mereu cu ceva nou sa innebunesti forumul .
Daca ar fi sa trecem peste "micile"probleme de la pagina 8,capu` sus si vezi ce faci pentru ca ai niste responsabilitati .
Acum,lasand la o parte micile greseli,esti Designer...trebuie sa vii mereu cu ceva nou sa innebunesti forumul .

Daca ar fi sa trecem peste "micile"probleme de la pagina 8,capu` sus si vezi ce faci pentru ca ai niste responsabilitati .
Postat 24 January 2013 - 11:22 AM

mi-i se par prea pixelate , si imaginile si textul , ii pui sharpen ? mare gresala .
oricum avatarele si gifurile sunt de forma mai bine faci o lucrare cu smudge sau cu c4d-uri decat sa faci 5 avatare banale .
gandeste-te la compensatie si la calitate , nu la cantitate
bafta

gandeste-te la compensatie si la calitate , nu la cantitate
bafta
Postat 27 January 2013 - 04:19 PM

sincer ? nu vreau sa te superi pe mine dar am ajuns la concluzia ca nu-ti meriti postul
2 rippuri si multe tentative de a ne minti dar sincer te-ai mintit pe tine insuti
@ iti pare cunoscuta creatia ? aa da. un c4d niste adj un text si gata creatia ..
mi-e si sila sa mai zic ceva
2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi