hai sa nu mai fiu hater cu tine , sa imi spun parerea obiectiv
New
![]()
1. render neintegrat
2. culori slabe , sunt fade , nu se vede pic de culoare care sa anime aceasta creatie , no life
3. textul slab , as spune foarte slab , n-ai pus peste el nimic , pozitionarea nu-i prea stralucita , chiar daca intradevar trebuie sa il pozitionezi aproape de render , nici renderul nu te ajuta aici
puteai alege cu usurinta un alt font , la o asemenea creatie nu avantajeaza un hand
4. acele c4d-uri sunt pozitionate bine , aici n-am ce spune ca ai ales destul de bine
5. borderul nu prea da bine , in general cele colorate nu dau bine , pe negru mergea mai bine sau un alb la 3px pe overlay si deasupra un negru la 2px
poate postezi renderul aici daca doresti , mersi
in alta ordine de idei , am mai vazu o creatie mai sus care merita comentata un pic pentru ati face o alta parere si poate o refaci ca n-ar strica
la asta ma refer
1. prea mult sharpen , ca de fiecare data pui prea mult sharpen si se vede foarte pixelat
2. textul pixelat , mic , neinteles , si ca mai sus la aceste teme nu te avantajeaza handul
3. culorile predominante nu-mi plac , mai ales ca-s pozitionate diferit si balanta este cam urata avand in vedere tema.
4. compozitia e cam neinteleasa .. anyway ai cam dat-o in bara cuasta .
daca doresti sa facem un cover , collab dai PM
bafta