Cum am mai zis . pixelate unele lucrari se pixelate se vad ultimele logo-uri acele hand-uri si firele . de priza

in rest totul e ok sincer te vad bine pe partea de web design dar la avatar/semnaturi cam scartai .

si am avea nevoie de un designer care sa ne ajute cu ceva logo-uri si dastea. bineinteles doar daca doresti. si vei mai avansa si la avatare si semnaturi ca , cu o redimensionare un blur si un border nu se face lumina
incearca sa pui accent si pe ce se cam cere pe un forum de gaming daca doresti grad. incearca sa nu te complici cu multe texturi c4d-uri si dastea , trebuie sa stii sa pui c4d-urile si sa le centralizezi in spatele renderului si putin sub el ca sa-i dai un efect mai frumos ceva in gen ca-l inconjoara. si daca lucrezi cu un bg luat de pe net , adica fara smudge brush. sa scoti si ceva in evidenta. mai ales daca ai un peisaj . trebuie sa stii sa umbli cu flow si cu depth sa stii unde sa pui sursa de lumina si in ce cantitate si sa pui depthu pe margini jos. ca sa ai sursa de lumina sus.

incearca sa transpui tot ce-am spus . si nu strica pe ce-ai facut tu . un topaz si mai putin sharpen . un text bun si o textura cu lumini . sa vezi ce frumos o sa arate ^.^
SPER CA VEI CITI TOT CE-AM SCRIS , e pentru binele tau de altfel