puteai sa dai mai multe efecte ceva sa te mai joci putin cu culorile si cu sursele de lumina dar oricum e frumoasa felicitari
Ps: treci si pe la portofoliu meu <' />
Aceasta postare a fost editata de Daspy: 19 March 2013 - 02:08 PM
puteai sa dai mai multe efecte ceva sa te mai joci putin cu culorile si cu sursele de lumina dar oricum e frumoasa felicitari Ps: treci si pe la portofoliu meu
M-am jucat cu culorile man BG-ul ce vezi tu c4d-urile alea erau porticalii Deci m-am jucat nitel cu culorile Si am sa mai fac nu te teme Mofo
Te mai opresti si tu sau vrei sa ne arati mai mult de atat ? Iti raspund tot eu . Stai linistit,in mare parte ti-ai atins apogeul desii mereu e loc de mai bine. Esti deschis incepand de la tutoriale,videoclipuri pana la avatare si semnaturi,incluzand ajutorul pe care esti dispus sa il oferi novicilor . Imi plac efectele din "Crysys" . Pe aici mai inchis,pe aici mai pus in evidenta...totul e gandit cu cap cum si trebuie. Bravo batrane.
Daca te uiti atent in dpatiile dintre maini ai sa vezi ca acolo se vede o parte din stock care nu are legatura cu BG. Semnatura verticala e frumoasa , dar PAREREA MEA e ca adaugi prea mult sharpen.
Glumesti nu? Iron Man,ca Iron Man ..dar prima ... [ cel putin pentru mine ]
Sti cum lucrezi tu ? Cu multa grija si iubire .. Probabil vrei sa ne indragostim de aceste creatii Mie personal imi plac mult. Am o intrebare : De ce le faci dublura incolora ?!
Uau, ce interesant/a esti. ....... imi spui ca lucrarile mele devin monotone si sa mai schimb stilul, in timp ce tu folosesti acelasi stil pe .....ultimele 17 lucrari?! LoL ....ma faci sa rad......cateva c4d-uri, un render si 2-3 gradiente si scoti lucrari pe banda rulanta.
Ai ochiul format pentru design, sunt ferm convins ca daca ai insista mai mult pe unele lucrari si ai fii atnet/a cum pozitionezi lumina, ai face ceva foarte frumos.
So.......cheers.
Uau uau uau
Stai asa frate eu nu am zis niciodata ca lucrarile tale sunt monotone
Uitate mai bine eu un singur post am lasat la portofoliul tau si acel Ca imi plac lucrarile cu smudge
Dar mersi si de parere