Multumesc scumpo:*
Progresezi
Mai ales la munca pe rendere:D
Cu placere .:-)
Edited by EaSy_wy, 19 September 2013 - 06:21 PM.
Se vede ca progresezi pe rendere si arata foarte bine . La lucrarea cu venom puteai incerca si tu alt text .In rest it's ok sensei.
With honesty, your student ,nEx
Wtf is this ? ... , supa de c4d trb sa folosesti si alte c4duri nu numai unu dublicat de mai multe ori , la semnaturi pe render nu se pune fonturi de mana , se folosesc cele sci - fi sau poti renunta la el.Urmareste tutoriale, succes.
Tutorial cum sa pun text pe o semnatura c4d ? Foarte interesant
Edited by EaSy_wy, 19 September 2013 - 06:24 PM.
Am inteles faza cu fontul dar cu supa de c4d wtf .. eu nu ti-am zis sa faci supa de c4d ... ci sa le diversifici incat sa se combine si culorile , si acolo mergea un font gen Revolution daca il stii.
Am spuso sarcastic . Nu stiu fontul revolution .
Edited by EaSy_wy, 20 September 2013 - 06:31 PM.
The new style of Easy . Imi place ca diversifici si iti iese de fiecare data la fel de bine fiecare lucrare.
Semnatura imi place cel mai mult. Daca ma poti ajuta cu niste stock-uri, fonturi, astept un PM ! Mersii
Mirobolant, sublim
Foarte bune avatarele, bro'.
Imi place cel cu porcul si de asemenea semnatura este foarte reusita. Imi place mult schimbarea ta de stil
Sper ca asta e portofoliul lui Easy, if you know what I mean
Eu cred ca ai o atractie pentru acea textura , nu o mai pierzi ?
Apropo , cum de nu ai primit ban pe forum . ( motiv ) . easy : L-am taiat .
Avatarul asta imi place la nebunie , text , culori , blur toate-s bune .
Felicitari , ai evoluat foarte mult (in bine > )...
Spor la mai multe .
Edited by EaSy_wy, 22 September 2013 - 12:30 PM.
bine zdreanta ai mai progresat si tu , acum sti sa faci un avatar bun . =]
multumita mie
fa-mi un avatar sa vad ce sti , tema aleasa de tine si dupa iti fac si eu unul sa vedem cat te-ai apropiat de mine.
in rest , cum ti-am zis , axeaza-te pe semnaturi ca stock face oricine , dar nu oricine face bine
bafta
Cu-i sa-i multumesti pentru textura ?
Bravo fata acum esti la gradul de maior general conolel ( sau colonel ) ) capitan .
Avatarele de acum sunt minunate, efecte, text absolut tot.
Felicitacione .
Edited by Fusion., 24 September 2013 - 05:17 PM.
Animatia este facuta de Fusion.
Nu am postat cu tot cu animatie deoarece nu este 100% creatia mea .
Edited by EaSy_wy, 24 September 2013 - 06:09 PM.
Sincere felicitari de la primele creatii la cele de azi se vede diferenta. Acum asezi textul stii cum si unde sa integrezi, stii sa pui un punct de lumina si altele. Succes cu gradul il meriti pe deplin!
De remarcat e ca esti capabil sa mai schimbi stilul si sa fie tot timpul reusite si ma refer in special la lucrarile unde folosesti exposure mai mult iar contrastul e potrivit si placut la ochi.
imi place mult cea cu bufnitaa
0 members, 6 guests, 0 anonymous users