Ceva nou , bravo ma..
Ai ales textul bine , se imbina cu culorile avatarului .. ceva caracteristic tie..
Lucrezi Bine Frate!! Tovasu meu .
Dar Incearca sa faci si la Cereri !
Uni dintr-e membri comunitati nu au avatare personalizate . poti sa faci un GEST frumos .
"Cine cere nu primeste" , Glumesc .
Edited by EaSy_wy, 21 August 2013 - 12:04 PM.
Cea cu "Pure English" mi se pare superba .
Foarte tari creatii frate .
Imi place fonturile pe care le alegi
Succes in cariera
Te pricepi foarte bine . Continua cu ceea ce faci si vei da lectii .
Apropo , imi poti da fontul de la cea cu Skater ?
Edit easy :Chiar nu il mai stiu
Edited by EaSy_wy, 22 August 2013 - 06:45 PM.
Te pricepi foarte bine . Continua cu ceea ce faci si vei da lectii .
Apropo , imi poti da fontul de la cea cu Skater ?
Edit easy :Chiar nu il mai stiu
Este "Ventography" .
on : Cea cu English e foarte frumoasa, textul si claritatea, dar nici celelalte nu sunt de neglijat . Bafta in continuare si ma vei intrece
.
Stii astept si eu sa vad ceva facut cu render..
Pe stock-uri oricine poate lucra si poate face lucrari bune
Edit easy : daca ai vedea tu ce fac pe rendere , te-ai sinucide
Edited by EaSy_wy, 22 August 2013 - 08:19 PM.
Lucrezi frumos ..Totul tine de tine sa te tii de treaba si vei persevera !
Keep up the good work !
Edited by - wIND -, 22 August 2013 - 07:14 PM.
Prima semntura pe render :
critici dure
Deci să începem
Renderul nu este integrat bine, nu orice render îl arunci aşa pe mijloc şi gata. Renderul mai mergea mărit până sus de tot!
Fundalul e varză, la acest render mergea un smudge de minune şi cu nişte bokeh arăta super bine! Mai mergeau şi nişte brushuri pe lângă render ..
Textul, nu îmi place că l-ai pus pe render, la semnăturile cu render ,acesta trebuie să iasă cel mai bine în evidenţă, tu l-ai acoperit cu un text care nici nu prea dă bine.
Nici nu ma astept la altceva , e prima lucrare pe render . Mersi de sfaturi.
Edited by EaSy_wy, 24 August 2013 - 11:10 AM.
Textul poate iesi mult mai frumos, dar, esti la inceput.
Edit : Ce inceput vorbesti tu acolo ma ?
Edited by EaSy_wy, 25 August 2013 - 11:33 AM.
Deci să începem
Renderul nu este integrat bine, nu orice render îl arunci aşa pe mijloc şi gata. Renderul mai mergea mărit până sus de tot!
Fundalul e varză, la acest render mergea un smudge de minune şi cu nişte bokeh arăta super bine! Mai mergeau şi nişte brushuri pe lângă render ..
Textul, nu îmi place că l-ai pus pe render, la semnăturile cu render ,acesta trebuie să iasă cel mai bine în evidenţă, tu l-ai acoperit cu un text care nici nu prea dă bine.
Nici nu ma astept la altceva , e prima lucrare pe render . Mersi de sfaturi.
ai trantit-o pe ultima puiule.
la primele-s de acord cu tine si mai e ceva , la un smudge bokehurile-s cele mai mari rateuri , poate vrei sa spui spoturi de lumina ca alea dau bine la un smudge si o sursa de lumina centrata pe langa render , in fine nu stau sa detaliez acum
again , la orice lucrare textul se pune neaparat si neaparat pe personaj (stock) si la lucrare cu render cat mai aproape de render asta inseamna automat sa pui textul pe el incat sa pozitionezi textul bine si renderul sa se vada , sper ca te-am lamurit
@ cat despre tine eas , cum ti-am mai zis de nenumarate ori , mai baga ceva acolo sa faci lucrarea mai vie . sa iasa culorile in evidenta .
anyway , gl
pure : fiecare cum îi place să editeze, mie mi se pare renderul cea mai importantă parte a creaţiei şi nu trebuie astupată de text!
Edited by Pure;, 25 August 2013 - 01:05 PM.
In timp ce ascultam colinde m-am gandit sa fac niste avatare .
![]()
Hehe , se aproprie Craciunul ... l-am vazut pe Mos "Easy" .
Primele 2 avatare sunt bune , culorile sunt bine alese asemenea si efectele..
Ai vreo "atractie" pentru Oscar ?
Pur si simplu imi place cum joaca , unora le place Ronaldo altora Messi , mie Oscar
Edited by EaSy_wy, 02 September 2013 - 11:40 AM.
Foarte faine creatile , imi plac mult! Imi dai si mie Stok'urile astea:
Edited by EaSy_wy, 02 September 2013 - 09:11 PM.
Felicitari ! Sunt foarte frumoase creatiile ! Se vede ca progresezi ! Multa bafta in continuare !
0 members, 4 guests, 0 anonymous users