Banuiesc ca ai inceput de la renderul cu fata? Arata bine, dar parca prea mult contrast, si corabia aceea si castelul nu au ce cauta acolo.
Totul tine de fantezie....
Banuiesc ca ai inceput de la renderul cu fata? Arata bine, dar parca prea mult contrast, si corabia aceea si castelul nu au ce cauta acolo.
foarte bine lucrata semnatura n-am nimic de reprosat , perfect lucrata
si avatarele tun, efecte frumoase , as vrea si eu daca poti pe avatarul meu sa pui un efect de ploaie ca la al 2-lea avatar am AE dar nu stiu sa lucrez + de asta pc-ul e varza si-mi sacadeaza fps-ul
like pentru nushu
Si TYGA vrea un avatar sau semnatura cu TYGA ca sa stii de acum
Bravo Nushule, cum ti-am mai zis, ai talent si stii bine ceea ce faci.
felicitari
Semnatura retusata:
as vrea si eu daca poti pe avatarul meu sa pui un efect de ploaie ca la al 2-lea avatar am AE dar nu stiu sa lucrez + de asta pc-ul e varza si-mi sacadeaza fps-ul
like pentru nushu
Nu am pus prea multe efecte pentru ca 500 de kb e putin:
Like for the genius . foarte frumoase efectele , le gasesti default in Ae? sau sunt pluginuri?
so. te mai asteptam si cu alte minunatii , poate cand ai timp treci si pe la portofoliu meu . =)
Edited by Nushu., 10 January 2013 - 01:29 PM.
Pentru Lil Wayne:
Esti user simplu si nu am putut pune prea multe efecte.Daca e mare si asa, ma anunti.
Si TYGA vrea un avatar sau semnatura cu TYGA ca sa stii de acum
Tu esti SM si ai ceva permisiuni, asa ca mi-am permis sa pun ceva efecte pe avatar:
Cu semnatura revin zilele astea...sunt putin cam ocupat.
Efectele de miscare sunt cu pluginul Twitch, il gasiti pe FL.
Fumul, ploaia si alte efecte sunt separate, sunt niste filmulete.
om mai bun ca tine in AE si PS nu am vazut esti incredebil ma in locu tau mi-as cauta un loc de munca special pentru Design !!
esti foarte bun
Asta e cel mai tare AV care l-am vazut vreodata , o intrebare totusi la Rama cum ai pus asa culorile?
Am incercat sa caut daca ai facut vreodata un pack pentru AE si aici, si dincolo...dar nu am gasit..Pierzi cateva minute sa faci un pack pentru doritori? ( Dat fiind ca am luat si eu AE .Cat despre avatare/semnaturi/efecte, bestiale.
Edited by Nushu., 12 January 2013 - 12:09 AM.
0 members, 5 guests, 0 anonymous users