59 de pagini la portofoliu, cand am vazut am crezut ca nu este adevarat.
Foarte frumoase lucrarile, sunt extraordinare.
59 de pagini la portofoliu, cand am vazut am crezut ca nu este adevarat.
Foarte frumoase lucrarile, sunt extraordinare.
Sunt sigura ca tot ce faci implica foarte multa munca dar in acelasi timp si foarte multa pasiune.Nu stiu daca lucrezi in domeniu dar meriti toate laudele.Creatiile tale sunt spectaculoase,imaginatia la fel.Apreciez ca ai rabdarea necesara.
P.S:multumesc pentru semnatura
Frumoase creatiile pe care le faci , vad ca pui pasiune pe fiecare lucrare , si cred ca e nevoie de foarte mult timp ..
Succes in continuare !
Frate esti genial . Cineva 4d parca ar fi caietul tau de limba romana
.
Good Joob . N-am ce reprosa . !
Nushule tot la fel ai ramas de cand nu am mai activat , imi place cum lucrezi in c4 esti geniu . Gj !
Edited by tsunamiKING, 21 January 2015 - 06:12 PM.
Unul dintre cei mai buni in Cinema si PS, poate cel mai bun, se vede munca, daruinta, la saptamana lucrari noi, bune nu doar imagine, blur si text.
Keep up the good work!
Nimic din ceea ce faci tu nu ma mai surpeinde . Ai o imaginatie bogata si ai un talent foarte, foarte impresionant.Nu am mai vazut pe nimeni pana cum sa lucreze asa in Ps, Cinema 4d, After Effect etc. Esti genial omule, tine-o tot asa
. Sper sa ajungi cat mai sus daca iti doresti asta
.
Bafta pe mai departe :)Aa da, si mersi inca o data pentru aceea semnatura pe care mi-ai facut-o mai de mult .
Edited by xDarkBlue, 13 February 2015 - 10:41 AM.
Nu se accepta postarea mesajelor colorate, bold, italic, underline integral. Avertisment.
am inceput sa ma uit din nou de la prima ta pagina pana acum, ce e drept ca am obosit dar de la prima ta poza pana la ultima se observa perseverenta , calitatea, ambitia ta pentru design!
Iti apreciez foarte mult munca si sper sa nu te opresti !
M-am uitat la toate lucrarile tale si sunt foarte frumoase,mai ales asta http://i.imgur.com/xuDAmTY.gif
K.W
Edited by pySty, 03 February 2015 - 03:17 AM.
Ce sa-ti mai zic ? Ca esti genial ? Toti stim asta .
Multa bafta in ceea ce faci si sper sa ajungi foarte sus si sa lucrezi la firme mari .
Bafta !
Ai o imginatie full, e singurul portofoliu la care ma uit. Lucrezi in cinema 4D ca si cum ar fi ceva easy. Bravo. Imi plac toate lucrarile tale
M-am uitat la multe lucrari de-ale tale si awesome .Bravo ai un talent deosebit.Te felicit!!
Ma inclin in fata ta
Un tutorial ceva se poate despre blur sau unele creatii din A.E?
Te cunosc de cand ai venit pe comunitatea asta. Ma uimesti cu creatile tale, esti un maestru.
Acesta imi place are claritate KW
Edited by xDarkBlue, 13 February 2015 - 10:39 AM.
Post Hunt. Avertisment.
Uimitor, bravo Nushule, te stiu de 2 ani si fiecare lucrare iti iese mai bine.
Bravo!
KW!
Nu am ce să-ți reproșez , faci totul bine .
Ai talent în acest domeniu , semnătura e foarte reușită . Continuă cu creațiile .
Poate o semnătura pentru mine ? Dar cum o faci tu , în stil "Nushu." .
0 members, 0 guests, 0 anonymous users