Felicitari maestre,nu am ce sa-ti reprosez,sincer...
O intrebare,ce reprezinta linia de la mijloc
Am vrut sa dau impresia de putina ceata.
Felicitari maestre,nu am ce sa-ti reprosez,sincer...
O intrebare,ce reprezinta linia de la mijloc
Am vrut sa dau impresia de putina ceata.
1. Multumesc pentru vorbe si pareri.
2. CristixD, semnatura cu Flash a fost una dintre cele mai simple semnaturi pe care le-am facut ....si nu e un smudge, sunt niste texturi pe care le-am imbinat sa se vada asa. Tutorial? Pai nu prea stau sa fac tutoriale din cauza timpului liber limitat....dar cine stie?
3. majestic D, unele le fac din imaginatie, la altele ma inspir. La ultima in Cinema 4D, rechinul l-am facut dupa un tutorial, iar forma ocenaului m-a inspirat dintr-un tutorial(speed art) de pe youtube, restul e imaginatie.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Photoshop(nu prea le am cu smudge-ul, dar am facut o incercare):
Render:
Semnatura:
Cinema 4D:
Varianta 1:
Varianta 2(mie personal imi place mai mult din cauza culorilor):
Niste incercari (dureaza foarte mult randarea din cauza materialului, asa ca nu am insistat pe alte efecte pe langa):
rra, prima varianta cu numele tau am facuto asa .....fara sa-mi dau seama de greseli.A durat 4 ore si 7 minute randarea , fara sa pun lucrarea intr-un studio special ca sa aiba claritate foarte buna. Am grsit ca am facut prea multe bucati (la spargere) si le-am facut foarte groase, deci nu arata 100% ca o sticla.
Varianta a doua, am facuto ca un test, ca sa vad cum ar arata cu sticla mai subtire....se vede ca e mai realista(la sticla ma refer), dar tot am lasat prea multe bucati si din nou nu am pus lucrarea intr-un studio special, am lasato in unul simplu. Randarea la asta a durat 2 ore si 30 de minute.
La cea cu numele tau, daca puneam semnatura intr-un studio cum am vrut eu, la cei 4 gb de rami ai mei, dura randarea intre 14 si 20 de ore....
Am facut ce se vede mai jos, doar ca un test la ceea ce ai zis tu.
Dac asa face un wallpaper cu un efect de sticla sparta, randarea ar dura mai putin, pentru ca e static si nu necesita animatia.
#Superb Nushule , superb !
Imi plac foarte mult ideile tale .
Esti un desginer cu o foarte mare experienta . Iti apreciez munca .
Respect .
Multa bafta in continuare !
Edited by Fratii Prastie., 16 January 2014 - 06:21 PM.
Acum am verificat toate lucrarile toate cele 43 de pagini si am ramas uluit tu nu ai evuluat ai ramas estraordinar !
Edited by Cenzurat;x, 17 January 2014 - 04:04 PM.
1. Multumesc pentru vorbe si pareri.
2. CristixD, semnatura cu Flash a fost una dintre cele mai simple semnaturi pe care le-am facut ....si nu e un smudge, sunt niste texturi pe care le-am imbinat sa se vada asa. Tutorial? Pai nu prea stau sa fac tutoriale din cauza timpului liber limitat....dar cine stie?
3. majestic D, unele le fac din imaginatie, la altele ma inspir. La ultima in Cinema 4D, rechinul l-am facut dupa un tutorial, iar forma ocenaului m-a inspirat dintr-un tutorial(speed art) de pe youtube, restul e imaginatie.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Photoshop(nu prea le am cu smudge-ul, dar am facut o incercare):
Render:
Semnatura:
Cinema 4D:
Varianta 1:
Varianta 2(mie personal imi place mai mult din cauza culorilor):
Niste incercari (dureaza foarte mult randarea din cauza materialului, asa ca nu am insistat pe alte efecte pe langa):
rra, prima varianta cu numele tau am facuto asa .....fara sa-mi dau seama de greseli.A durat 4 ore si 7 minute randarea , fara sa pun lucrarea intr-un studio special ca sa aiba claritate foarte buna. Am grsit ca am facut prea multe bucati (la spargere) si le-am facut foarte groase, deci nu arata 100% ca o sticla.
Varianta a doua, am facuto ca un test, ca sa vad cum ar arata cu sticla mai subtire....se vede ca e mai realista(la sticla ma refer), dar tot am lasat prea multe bucati si din nou nu am pus lucrarea intr-un studio special, am lasato in unul simplu. Randarea la asta a durat 2 ore si 30 de minute.
La cea cu numele tau, daca puneam semnatura intr-un studio cum am vrut eu, la cei 4 gb de rami ai mei, dura randarea intre 14 si 20 de ore....
Am facut ce se vede mai jos, doar ca un test la ceea ce ai zis tu.
Dac asa face un wallpaper cu un efect de sticla sparta, randarea ar dura mai putin, pentru ca e static si nu necesita animatia.
Iti multumesc Nushu.
Sunt frumoase , multumesc pentru suvenir ...
o mica sugestie daca imi permiti... Lovitura si efectul este chiar reusit , un minus il consta sticla cand cade sa zic asa ... sta prea mult in aer si cade in slow motion daca intelegi .. In rest chiar sunt uimit cum ti-au iesit avand in vedere ca nu beneficiezi de un calculator bun.
Photoshop:
Render:
Semnatura:
Cinema 4D:
Cinema 4D & AE:
Ce pot sa yic simplu dar frumos. Nu pot sa zic ca ai avansat ca tu deja esti la nivelu hard...
Photoshop:
Render:
Semnatura:
Cinema 4D:
Cinema 4D & AE:
Superbe!
Ai o imaginatie iesita din comun....ce pot sa spun...ne lasi fara cuvinte!
Ador a2-a creatie...am pus-o pe desktop ca Bg!
Ador semnatura. Sti ce imi place la ea? faptul ca are culoare. Imi place mult si cum ai integrat renderul. Nu am ce sa zic Bravo!
. Ce smechereeeeee .
Creatii ca de obicei uimitoare.
Felicitari Nushule !
EDIT: NU zic ca nu e reusita semnatura pentru PURE; dar tot a mea e mai geniala. E GENIALA PURE; )))
Fi mandru PURE;. O asa ocazie rar vezi )
Edited by Andiix, 26 January 2014 - 02:46 PM.
Superb! Imi plac foarte mult toate creatiile tale, ti-as da like dar s-au dus pe ziua de azi. Multumesc mult pentru semnatura, tot asa!
Te respect Nushu , pentru ca la varsta ta muncesti si te tii si de programe care tin de design ,
Chiar sunt frumoase aceste doua avatare , bravo Nushu.
Cel pe alb mi se pare cel mai frumos.
Foarte frumoase,ti-am urmarit creatiile de cand ai inceput portofoliu si esti foarte bun in photoshop! Felicitari!
Tot respectul pentru tine, ai creatii superbe.
Semnatura lui Pure e foarte reusita, pui in evidenta tot, ploaia, picatuile de "vopsea" care cad de pe litere, tot.
Despre tine nu pot spune ca evoluezi pe zi ce trece, tu poti face absolut orice din cate observ.
Felicitari, te respect, faci ce faci chiar daca ai o varsta anume.
Multumesc pentru pareri.
Ma repet din nou, nu vad legatura dintre ceea ce fac cu varsta mea.Pot sa am 20 de ani sau pot sa am 70, nu are nici o legatura una cu alta.
------------------------------------------------------------------
Cinema 4D, Real Flow & AE:
PS:
Render: Semnatura:
Cinema 4D:
Edited by Nushu., 29 January 2014 - 05:49 PM.
Multumesc pentru pareri.
Ma repet din nou, nu vad legatura dintre ceea ce fac cu varsta mea.Pot sa am 20 de ani sau pot sa am 70, nu are nici o legatura una cu alta.
------------------------------------------------------------------
Cinema 4D, Real Flow & AE:
![]()
PS:
Render:
Semnatura:
Cinema 4D:
Mersi de semnatura, e geniala!
Fiecare lucrare e facuta pana la cel mai mic detaliu, ce pot sa spun esti foarte bun in ceea ce faci!
Mersi de semnatura, e geniala!
Fiecare lucrare e facuta pana la cel mai mic detaliu, ce pot sa spun esti foarte bun in ceea ce faci!
Cu placere, ma bucur ca-ti place.
0 members, 4 guests, 0 anonymous users