Lucrezi extraordinar,foarte frumoase lucrarile Nushu crezi ca ai putea sa-mi faci si mie ceva asemantor cu celor 2?
Multumesc anticipat.
Lucrezi extraordinar,foarte frumoase lucrarile Nushu crezi ca ai putea sa-mi faci si mie ceva asemantor cu celor 2?
Multumesc anticipat.
Va multumesc pentru fiecare parere.
-----------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wallpaper la cerere:
Versiunea color:
Versiunea alb/negru:
Uau,imi plac absolut toate.
Mai ales prima cu acel craniu.
Ai mare experienta in ps.
Va multumesc pentru pareri.
--------------------------------------
Stock: Semnatura:
Render: Semnatura:
Una la cerere:
Va multumesc pentru pareri.
--------------------------------------
Stock:
Semnatura:
Render:
Semnatura:
Una la cerere:
Extraordinare . Mai ales a 2-a semnatura .
Da-mi voie sa te intreb la prima semnatura, cum ai decupat din bg renderul ?. Am vazut ca balanta culorilor de pe persoana si bg e asemanatoare ...
Extraordinare . Mai ales a 2-a semnatura .
Da-mi voie sa te intreb la prima semnatura, cum ai decupat din bg renderul ?. Am vazut ca balanta culorilor de pe persoana si bg e asemanatoare ...
Nu l-am copiat, am folosit stock-ul asa cum era.
Exceptionale effectele , nushu te rug am o problema prietena mea este suparata si as vrea sa ii fac o surpriza din photoshop , daca ai putea sa imi faci o semnatura sau ceva cu effecte textul sa fie : Te rog iarta-ma , ti-as ramane recunoscator , oricum lucrezi frumos sti sa combini effectele iti urez bafta
!
ATAT !
Tot ce pot spune este ca sunt geniale si iti multumesc mult inca odata.
Mi-ai depasit cu mult asteptarile, continui sa ma surprinzi intotdeauna.
Continua si show us what art is.
SUPERBE ! Acesta este cuvântul pentru aceste lucrări ( pot spune despre toate ) , din toți designerii pe care i-am văzut pe-aici ( sunt nou) la tine am văzut cele mai frumoase lucrări.
Edited by guta juneor., 22 August 2013 - 08:38 PM.
Dupa o pauza de 2 saptamani, ceva numai din C4D-uri si fractals.....
cea mai slaba a ta de pana acum .. text slab , amalgam de culori , compozitie neinteleasa , acele surse de lumina nu prea isi au rostul , acel c4d din mijloc arata urat , pozitionat ciudat ..
scuze ca zic , la celelalte creatii n-am avut multe de spus sau poate n-am avut de zis , dar asta .. ai cam dat-o in bara cu ea
Sincer, îmi plac lucrările tale. Sunt dezvăluite foarte bine, dintr-o singură imagine faci ceva foarte superb, nu am ce să spun și eu lucrez în photoshop, dar nu în halul ăsta, bine, sunt și eu începător. Deci nu am ce să spun, doar baftă în continuare în ceea ce faci.
E interesanta, vaga, simplista, culori bune
Imi place
Multumesc.
cea mai slaba a ta de pana acum .. text slab , amalgam de culori , compozitie neinteleasa , acele surse de lumina nu prea isi au rostul , acel c4d din mijloc arata urat , pozitionat ciudat ..
scuze ca zic , la celelalte creatii n-am avut multe de spus sau poate n-am avut de zis , dar asta .. ai cam dat-o in bara cu ea
Fiecare cu parerea lui, compozitia e neinteleasa pentru tine la fel ca multe lucrari de-a lui Picasso(nu ca m-as compara cu el).Multe cuvinte de "expert" din partea cuiva care realizeaza doar avatare cu gaussian blur si o textura pe deasupra. In primul rand, ceea ce realizez , relizez pentru mine, nu pentru tine sau pentru cineva anume.
Sincer, îmi plac lucrările tale. Sunt dezvăluite foarte bine, dintr-o singură imagine faci ceva foarte superb, nu am ce să spun și eu lucrez în photoshop, dar nu în halul ăsta, bine, sunt și eu începător. Deci nu am ce să spun, doar baftă în continuare în ceea ce faci.
Multumesc.
Nu, nu pot.
creatii foarte fruumoase!
si cea cu c4d-uri e frumoasa imi place cum ai aranjat culorile
Multumesc.
Fiecare cu parerea lui, compozitia e neinteleasa pentru tine la fel ca multe lucrari de-a lui Picasso(nu ca m-as compara cu el).Multe cuvinte de "expert" din partea cuiva care realizeaza doar avatare cu gaussian blur si o textura pe deasupra. In primul rand, ceea ce realizez , relizez pentru mine, nu pentru tine sau pentru cineva anume.
Multumesc.
Nu, nu pot.
Vad ca te-ai urzicat tare .. daca asta e adevarul ce vrei sa mint ?
de acum in colo o sa-ti zic ca ai facut ceva extraordinar chiar este un "rahat".
@ si ce daca fac avatare gaus? macar ies , si chiar ies frumoase , eu n-am venit sa-ti trantesc lucrarile , mereu am comentat frumos si cand n-au fost bune am spus-o cu bun simt
dar asa e cand te-ai vazut cu nasul pe sus , crezi ca tot ce faci e incredibil chiar daca asemea lucrare vezi numai la incepatori
@ mai schimba smudge-ul , acel grungy e monoton ca sa nu raman mai prejos .
Cya ! get chill
Tinere, nu stiu care dintre noi e mai "urzicat". Nu ti-am cerut parerea si nu ma intereseaza parerea ta.Poti sa spui ca sunt varza sau superbe, mi-e tot una, ceea ce fac, fac din placere, nu ca sa capat un like.Si da, intr-adevar avatarele "ies frumoase", dar "ies" de pe mana oricarui incepator.Te simti jignit de ceea ce am spus? Eu cred ca da, se vede din replica pe care mi-ai dat-o.
O sa fac acelasi smudge si acelasi tip de semnaturi pana ma plictisesc eu, nu pana cand vrei tu. Vezi-ti te rog de blur-ul tau si evita-mi topicul cu parera ta de expert.
Multumesc.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users