[Creatii] Nushu.
Posted 20 July 2013 - 09:45 AM

Posted 21 July 2013 - 01:28 PM

Multumesc din nou pentru vorbele bune.
La indemnul lui "Flaviusul", am incercat ceva nou...
------------------------------------------------------------------------------
Photoshop:
-----------------------------------------------------
Photoshop & AE:
-------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinema 4D
- kenftw, shaven, cosmin701 and 9 others like this
Posted 21 July 2013 - 01:39 PM

Posted 25 July 2013 - 11:09 AM

Parca e o sirena
Felicitari, foarte frumos lucrat, claritate, efect, pozitionare. Foarte, foarte bun.
Posted 25 July 2013 - 12:12 PM

super astea ma...te pricepi de minune....baga tare ...ma mir de ce nu esti designer ...noroc in continuare .
Posted 25 July 2013 - 02:02 PM

super astea ma...te pricepi de minune....baga tare ...ma mir de ce nu esti designer
...noroc in continuare .
Nu e designer, deoarece e pe alta comunitate .
Cat de superba poate fi asta . BG e facut de tine ?
Edited by Fusion., 25 July 2013 - 02:08 PM.
- aKa^ELiTe and Peace_maker like this
Posted 26 July 2013 - 12:28 PM

Multumesc de pareri......si da backround-ul e realizat de mine din mai multe stock-uri(nisip, apa, pesti, alge, etc) de pe Google.
- Burkely and ALEXANDRU.AX like this
Posted 26 July 2013 - 01:34 PM

Posted 28 July 2013 - 08:17 PM

Exceptional . Poza se poate spune ca e 100% facuta de tine . Esti genial continua tot asa.
Posted 28 July 2013 - 10:50 PM

Superb
poate imi faci si mie o semnatura daca ai timp
Pui efectele dupa culori,potrivesti totul cu renderul de la care incepi ,pui trup si suflet in ce faci.
Posted 29 July 2013 - 11:58 PM

Semnatura cu hertz este cea mai tare semnatura facuta in cinema 4d....plus efectele in ae, este poza anului 2013 postata in comunitatea noastra, deci ma dat pe spate, asa profesionist in cinema 4d si ae nu am mai vazut, nustiu cum retineti toate amanuntele alea din cinema si ae,,,in ps hai sa zicem ca e usor dar ae si cinema ma omoara....chiar am ramas socat...cand am vazut semnatura, parerea mea este ca tiar sta bine cu un post de designer in comunitatea noastra, aici intervii tu...e alegerea ta, bafta in continuare....si noroc in ceea ce faci.
Posted 30 July 2013 - 12:12 AM

Posted 03 August 2013 - 01:02 PM

Posted 03 August 2013 - 05:05 PM

Intradevar ai creatti de nota 10
Am si eu un indemn daca vrei sa il accepti
As dori daca poti face un wallpaper cu Dota2 cum vrei tu deoarece doresc sa mi-l pun la mine pe Desktop
Vad ca stii si meriti sa fii apreciat de inca un om (eu)
Asta daca iti permite timpul si vrei , pentru mine esti oricum bun in PS + AE + C4D + ce mai stii tu ....
//Warned.
Edited by kengfx, 05 August 2013 - 09:46 AM.
Posted 03 August 2013 - 05:19 PM

Wow, chiar de la prima creatie am ramas uimit, cred ca esti cel mai bun din Romania la cinema4d... poate imi faci si mie o semnatura cu numele Francezu`
//Warned.
Edited by kengfx, 05 August 2013 - 09:46 AM.
Posted 03 August 2013 - 09:18 PM

Am urmarit cu sufletul la gura toate paginile din portofoliul tau , am vazut ca esti maestru in avatare si semnaturi. Ceea ce nu vad eu in acest portofoliu este Web-Designul , si aici ma refer la index-uri , la logo-uri etc.
Si inca ceva... te-ai gandit vreodata sa incerci o "Cariera" in design? prin care poti scoate bani frumosi ?
Da-mi pm cu raspunsul te rog ...
Edited by Dealer, 03 August 2013 - 09:18 PM.
Posted 05 August 2013 - 10:35 AM

Nu e smudge, sunt mai multe texturi...
Intradevar ai creatti de nota 10
Am si eu un indemn daca vrei sa il accepti
As dori daca poti face un wallpaper cu Dota2 cum vrei tu deoarece doresc sa mi-l pun la mine pe Desktop
Vad ca stii si meriti sa fii apreciat de inca un om (eu)
Asta daca iti permite timpul si vrei , pentru mine esti oricum bun in PS + AE + C4D + ce mai stii tu ....
//Warned.
E o idee interesanta si s-ar putea sa o incerc....doar sa ai rabdare.
Am urmarit cu sufletul la gura toate paginile din portofoliul tau , am vazut ca esti maestru in avatare si semnaturi. Ceea ce nu vad eu in acest portofoliu este Web-Designul , si aici ma refer la index-uri , la logo-uri etc.
Si inca ceva... te-ai gandit vreodata sa incerci o "Cariera" in design? prin care poti scoate bani frumosi ?
Da-mi pm cu raspunsul te rog
...
Nu m-a interesat niciodata sa fac tempalte-uri si logo-uri....am facut o data un singur template si atat. Logo-uri am facut mai multe, la cerere, dar m-am lasat pentru ca de fiecare data exista cate o "chichita" ce nu le placea la ele......
Cariera in design? Hmm......e interesant, dar n-am pregatirea necesara pentru asa ceva.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PS:
Cinema 4D & AE:
- SOFT and rra like this
Posted 05 August 2013 - 10:42 AM

Nu e smudge, sunt mai multe texturi...
E o idee interesanta si s-ar putea sa o incerc....doar sa ai rabdare.
Nu m-a interesat niciodata sa fac tempalte-uri si logo-uri....am facut o data un singur template si atat. Logo-uri am facut mai multe, la cerere, dar m-am lasat pentru ca de fiecare data exista cate o "chichita" ce nu le placea la ele......
Cariera in design? Hmm......e interesant, dar n-am pregatirea necesara pentru asa ceva.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinema 4D & AE:
Asta este bestiala ... Text, absolut tot . Eu zic ca arata mult mai frumos daca grupurile de bile le-ai fi facut in mai multe noante de albastru ( Marin, cyan, deschis, inchis etc. ) .
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users