Prima incercare:
Prima incercare:
Prima incercare:
Edited by Daspy, 20 May 2013 - 04:01 PM.
Prima dar foarte reusita imi place cum a iesit si se vede foarte bine textul cu acel efect la apa, dar daca era o dimensiune mai mica la font parca dadea mai bine
mai exact ce efect ai incercat sa stim ce parere sa dam
arata bine ce se vede dar ce efect ai incercat
un efect de...
Chiar ai pus intrebarea asta?
Incearca sa faci un lichid in Cinema 4D fara Real Flow si apoi stam de vorba....
nam vrut sa ma intelegi gresit puteai raspunde frumos un efect de lichid si eu iti raspundeam frumos tia reusit
Stii , efectul e putin cam prea evident ...
ON : Mereu ai venit cu ceva nou , ceva foarte reusit . gj , tot respectul meu.
Edited by Nushu., 20 May 2013 - 10:11 PM.
Edited by DjOff., 23 May 2013 - 02:49 PM.
Cred ca Mos Craciun te-a trecut pe lista de copii rai ))
Cat timp te dedici PS-ului pe zi ?
Prima incercare:
Ti-a reusit chiar binePrima incercare:
Edited by SkilletTT, 23 May 2013 - 06:10 PM.
Photoshop:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cinema 4D:
E simpatica asta,ai ales bine culorile,e chiar frumos,si semnatura pare si ceva de groaza un picPhotoshop:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Edited by BlueGirl, 25 May 2013 - 08:08 PM.
Lucrari monumentalePhotoshop:
Cinema 4D:
Geniale creatiile . Mai ales cele in c4d sunt superbe . Ma mir ca nu ai designer , spor la lucru .Versiunea 1:
Versiunea 2:
Edited by Massacre, 30 May 2013 - 06:32 PM.
Warn for post-hunt.
Edited by SkilletTT, 30 May 2013 - 08:45 PM.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users