in afara ca mai scutit de semnaturi pana cade se va inchide ZM

si inca mai astept raspunsul la intrebearea mea cu gradul pe forum .. si vreau sa zici "da" neaparat si ce sa mai zic?
Exti extraordinar
Multumesc pentru vorbe.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cadou pentru aSD. :
V1(GIF):
V1(APNG-CLARITATE):
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V2(GIF):
V2(APNG-CLARITATE):
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sper sa-ti placa.
Daca as fii avut un calculator mai performant as fii reusit ceva mult mai bun.
Nushule ai putea sa-mi faci aceasta imagine gif?
la dim 400 x 200 si sa scrie Mofo dedesupt Founder ZM si mai jos undeva ZM.CS16.RO ?? ca as dori sa o port deoarece este bestiala dar fara sa schimbi culorile ca sunt mortale
O sa incerc sa vad ce pot face.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wallpaper:
Aceasta postare a fost editata de k4Zz ZM: 13 February 2013 - 09:14 PM
As vrea sa vad un filmulet de la tine xD Sunt sigur ca ar iesi ceva foarte interesant
Felicitari pentru ceea ce faci , nu`i usor sa lucrezi cu mai multe programe , si sa o faci si bine
Filmulet in ce sens? Ca tutorial sau cum?
La prima semnatura, mi se pare ca e mult spatiu gol deasupra renderului si mai puteai lucra putin la integrare in rest arata oke.
La a 2-a imi place mult, lumina e foarte buna si la fel si culorile poate si aici mai putea fi lucrata integrarea dar lucrare e foarte buna.
La cea cu cinema deja nu mai am ce sa zic.. Awesome !
O sa te contactez candva, as vrea sa facem un proiesct impreuna.
LoL, integrare spui? =) ....o fi cum spui tu.
Photoshop:
Cinema 4D:
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi