[Creatii] Nushu.
Postat 10 February 2013 - 12:49 PM
Multumesc pentru vorbe.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cadou pentru aSD. :
V1(GIF):
V1(APNG-CLARITATE):
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V2(GIF):
V2(APNG-CLARITATE):
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sper sa-ti placa.
Daca as fii avut un calculator mai performant as fii reusit ceva mult mai bun.
mai pune creatii ca imi plac foarte mult . nu neaparat cu ZM desi nu ma-s supara dar faci poze de milioane si as mai dori sa vad
Postat 10 February 2013 - 10:41 PM
Nushule ai putea sa-mi faci aceasta imagine gif?
la dim 400 x 200 si sa scrie Mofo dedesupt Founder ZM si mai jos undeva ZM.CS16.RO ?? ca as dori sa o port deoarece este bestiala dar fara sa schimbi culorile ca sunt mortale
O sa incerc sa vad ce pot face.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wallpaper:
- Mofo ZM likes this
Postat 13 February 2013 - 08:58 PM
Am dat acum la tot ce mia placut ( chiar la tot )
Foarte tari ... am incercat si mai bine continui cu Cs
Nu stiu cum reusesti sa iti iasa asa " perfect " dar unii au talent
Crezi ca ai putea sa-mi faci si mie un gif?
Pt semnatura poate fi orice gif dar sa fie o tema ... acceptabila
Aceasta postare a fost editata de k4Zz ZM: 13 February 2013 - 09:14 PM
Postat 14 February 2013 - 10:20 PM
La a 2-a imi place mult, lumina e foarte buna si la fel si culorile poate si aici mai putea fi lucrata integrarea dar lucrare e foarte buna.
La cea cu cinema deja nu mai am ce sa zic.. Awesome !
O sa te contactez candva, as vrea sa facem un proiesct impreuna.
Postat 17 February 2013 - 10:39 PM
As vrea sa vad un filmulet de la tine xD Sunt sigur ca ar iesi ceva foarte interesant
Felicitari pentru ceea ce faci , nu`i usor sa lucrezi cu mai multe programe , si sa o faci si bine
Filmulet in ce sens? Ca tutorial sau cum?
La prima semnatura, mi se pare ca e mult spatiu gol deasupra renderului si mai puteai lucra putin la integrare in rest arata oke.
La a 2-a imi place mult, lumina e foarte buna si la fel si culorile poate si aici mai putea fi lucrata integrarea dar lucrare e foarte buna.
La cea cu cinema deja nu mai am ce sa zic.. Awesome !
O sa te contactez candva, as vrea sa facem un proiesct impreuna.
LoL, integrare spui? =) ....o fi cum spui tu.
Photoshop:
Cinema 4D:
- Marceline likes this
2 useri citesc topicul
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi