Multumesc de pareri.
Photoshop:
Cinema 4D:
Multumesc de pareri.
sunt extraordinare , cea cu acel batranel inseamna ceva sau ai facuto asa doar?
Nu inseamna nimic, asa mi-a venit atunci....
![]()
Creatile lui Nushu inca le mai am vere si le tin , am 2 av care le voi folosi mereu , mersi inca o data pt ele
leam pus ca ai uitat sa le postezi
Am vazut ca le porti.Ai fost corect, asa ca atunci cand te plictisesti de ele, anunta-ma....incercam altceva.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Am incercat ceva nou......
Gif:
APNG(pentru claritate):
ooooooooooo ce frumoase sunt avatarele !! si cum se misca corpul cred ca este foarte greu sa faci asa cevaa , bravooo chiar sunt frumoase
![]()
Creatile lui Nushu inca le mai am vere si le tin , am 2 av care le voi folosi mereu , mersi inca o data pt ele
leam pus ca ai uitat sa le postezi
Cele mai reuşite , cum zice şi malefiq.Multumesc de pareri.
Nu inseamna nimic, asa mi-a venit atunci....
Am vazut ca le porti.Ai fost corect, asa ca atunci cand te plictisesti de ele, anunta-ma....incercam altceva.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Am incercat ceva nou......
Gif:
APNG(pentru claritate):
Respect maxim din partea mea ... Nu iti pot critica nicio creatie pentru ca ... nu ma simt in masura sa fac asta.
Respect maxim din partea mea ... Nu iti pot critica nicio creatie pentru ca ... nu ma simt in masura sa fac asta.
Multumesc pentru vorbele frumoase.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Multumesc si celorlalti pentru vorbe.
ASD astept PM cu detaliile.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
foarte tare asta cu GTA lol ii superba , aveam si eu o intrebare daca ai timp sa faci un tutorial cum poti sa selectezi o poarte dintr-o imagine si sa pui de exp un efect dar doar pe partea aia
sa zicem ca vrei sa selectezi farurile unei masini si sa pui acel efect de lumina dar sa bata doar la faruri sara sa micsorezi lunima sau sa o muti pe img
te rog sa-mi lasi mesaj aici sau in pm sau un totorial cand ai timp sau poze
Tu aici vorbesti de AE,nu? Totul e sa folosesti Optical Flares, e chiar foarte simplu.
Daca nu te superi pot sa port aceasta cu GTA ? xd. e ceva uimitor ce faci tu cu ps-ul , altii poa' sa ma injure si sa latre cat vrea
esti cel mai bun de pe aici fara nici-o indoiala si se dovedeste inca o data ca esti un adevarat expert , si nu doar pe domeniul ps
AE , cinema 4 d e ceva mare sa stii atatea si sa te pricepi in toate
Bafta in continuare si respect maxim
Am mai spus-o si o repet: Puteti purta orice creatie, nu ma deranjeaza.
Multumesc pentru vorbe.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cadou pentru aSD. :
V1(GIF):
V1(APNG-CLARITATE):
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V2(GIF):
V2(APNG-CLARITATE):
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sper sa-ti placa.
Daca as fii avut un calculator mai performant as fii reusit ceva mult mai bun.
0 members, 2 guests, 0 anonymous users