Salt la continut

Fotografie

[CS16] Pentru o buna functionare

* * * * * 2 Voturi

• Please log in to reply
60 replies to this topic

Akward

Akward

Banned

• Banned
  • 398 Postari:
  • 43 topics
  • Joined 11-November 12
  • Country: Country Flag

*
POPULAR

Se pare ca parerile sunt impartite, anumite servere au ramas fara ''Prezenta Admini'', dar totusi inca exista multe altele cu acestea la activ.Cum ramane pana la urma?Se inchid si ele sau nu?
  • monstercdd, xrwrnisuj, Candicebarbaras and 19 others like this

MaFiApTm

MaFiApTm

No Limit Member

• Membru
  • 5517 Postari:
  • 138 topics
  • Joined 31-October 12

Se pare ca parerile sunt impartite, anumite servere au ramas fara ''Prezenta Admini'', dar totusi inca exista multe altele cu acestea la activ.Cum ramane pana la urma?Se inchid si ele sau nu?

Asta ma intreb si eu ...
Am vazut servere precum HD cu prezenta deschisa...dar pe Gherla..e inchisa demult.
Cum ramane ?

TYGA

TYGA

Fost Administrator

• Retired
  • 9299 Postari:
  • 604 topics
  • Joined 18-June 11
Anuntul este anunt, toate trebuie inchise.

50 CenT @ CS16

50 CenT @ CS16

Ultras Member

• Banned
  • 532 Postari:
  • 98 topics
  • Joined 29-October 12
Ok.am luat la cunostinta .

Verdeee

Verdeee

Founder

• Topic Starter

• Retired
  • 5710 Postari:
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10

Salut.Cu o intrebare deranjez si eu:)Am inteles,cererile de avatare,design,etc se fac pe Main Page.Ce nu am inteles,de ce trebuie sa-mi fac prezentarea pe Main Page,daca eu joc doar pe un server si vreau sa ma prezint doar acelor jucatori?De ce sa ma prezint pe Main Page unde sunt "36624 Total Members" si unde nu citeste nimeni de pe serverul unde joc?Mi se pare o totala aberatie,cu scuzele de rigoare:)

Eu din ce vad la prezinta-te, cam toti trec pe acolo.
La categoriile serverelor, putem accepta asa zise prezentari, insa care nu nu sunt copy/paste cu cea de la prezinta-te.
Un exemplu ar fi Nick, harta, id, arma preferata, cat timp joci cs, etc, insa nu vreau sa vad aceleasi chestii ca si pe prima pagina, din simplu motiv, ca nu respecta moderatorii de servere regulamentul forumului, nu ma astept ca userii sa respecte. Se face mult prea mult post hunt la sectiunile serverelor.

Cat despre prezenta admini, nu vad sa fie incluse in postul meu ca ele sa fie inchise.
  • Hunter, JacK_DaNieLs.Cs, Spin and 1 other like this

*SATANIC* @ CS16

*SATANIC* @ CS16

No Limit Member

• Membru
  • 4422 Postari:
  • 336 topics
  • Joined 11-January 12
Pai multi detinatori de servere sunt noi si unii nu stiu prea bine cei forumu asta...
Asa ca isi fac ei ce vor in sectiunile lor si pe restu sectiunilor nu se uita sa vada ce si cum
Daca ar fii mai multa atentie cred ca ar fii mai bine :D Parerea mea nu dati cu paru

alexonflatrov

alexonflatrov

Member

• Banned
  • 33 Postari:
  • 0 topics
  • Joined 07-April 13
edit.

Aceasta postare a fost editata de cosmin701: 07 April 2013 - 06:34 PM

Manu Official

Manu Official

Banned

• Banned
  • 471 Postari:
  • 52 topics
  • Joined 07-March 13
Nu stiu ce trebuie sa puna in plus la servere DanKee ,si la ce altceva te referi !

nExow

nExow

Fost Super Moderator

• Retired
  • 3037 Postari:
  • 181 topics
  • Joined 11-September 11
Parerea mea ar fi, ca aceste topicuri sa fie evitate pe viitor,sa fie adaugate la regulamentul forumului ca o atentionare,ceea ce pentru unele sectiuni de acest gen s-a aplicat .Cine citeste regulamentul ,foarte bine,stie ce are de facut, cine nu sa fie sanctionat, pentru a preveni pe viitor posthunt-ul .

Aceasta postare a fost editata de nExow: 12 May 2013 - 01:12 PM

deppy. @ CS 1.6

deppy. @ CS 1.6

Advanced Member

• Membru
  • 180 Postari:
  • 13 topics
  • Joined 17-February 13

Problema e ca din aceste topicuri ''unde puteti cunoaste adminii'' s-a inceput cu posturi gen ''ce sexy esti, esti oribil, esti ciudat'' etc.
Daca ar fii fost doar la un singur server era perfect, dar majoritatea e asa :)

Ai mare dreptate. Si de mine au facut misto pe 2 servere respectiv Gherla si Evolution.Ca sunt scund pentru anii mei si altele.
Sunt de acord cu aceasta propunere !

Aceasta postare a fost editata de deppy. @ CS 1.6: 14 May 2013 - 06:15 PM

MaFiApTm

MaFiApTm

No Limit Member

• Membru
  • 5517 Postari:
  • 138 topics
  • Joined 31-October 12

Ai mare dreptate. Si de mine au facut misto pe 2 servere respectiv Gherla si Evolution.Ca sunt scund pentru anii mei si altele.

Copile,pe Evolution nici macar nu ai pus o poza cu tine.
Majoritatea te cunosteam dar asta nu are nicio relevanta cu duma pe care o spui tu .
De ce bagi bete-n roate,un copil ce e influentat foarte usor ?
Daca taceai ...

edit ionas:Asteapta...se va rezolva curand:)

Aceasta postare a fost editata de ionas: 14 May 2013 - 07:29 PM

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 Postari:
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Vreau dovada pt ce ai spus aici , reprezinta ACUZATII grave iar conform regulamentului , orice acuzatie fara dovada se sanctioneaza cu 10 zile suspend .

Orice acuzatie adusa unui membru trebuie sa fie insotita de o dovada

Illestt

Illestt

Gold Member

• Membru
  • 775 Postari:
  • 123 topics
  • Joined 14-May 13
Acuzatia a fost adusa serverului gherla nu unui membru in general.
Nu stiu ce sa spun despre aceasta propunere , in general as fi pro insa sper sa nu restrictionati si mai mult pe viitor doar pentru un post hunt sau un +1.

-SaGeTaToR-

-SaGeTaToR-

Fost Moderator

• Retired
  • 1820 Postari:
  • 219 topics
  • Joined 22-December 12
Sunt total impotriva cu aceasta decizie deoarece nu se adreseaza doar Ownerilor si Moderatorilor care au accese fiecare pe forumul lui.Nu vad de ce as asculta sau vizualiza parerea lui ManuDx2 sau a lui SATANIC care nu au nici o treaba cu forumul meu sau al altui server.Mi se pare total aiurea acesta decizie deja luata .
Acum daca am facut un topic pentru a putea cunoaste Admini mei de pe server asta nu inseamana ca se va face si +100 sau +1000,este srtict o prezentrare dupa cerintele mele si atat nimic mai mult si fara comentarii.
Iar sectiunea design ma lasa rece.Nu as vrea sa creez un scandal dar sa astepti o luna pentru un avatar sau o semnatura mi se pare aberant si exagerat de mult timp,iar daca nu stii cumva vreo regula modificata in parcursul a celor 30 de zile o iei in brate original ca ramai cu buza umflata.
Inca o data repet:Acest topic nu a fost bine adresat.
  • da_boomb, Nasacryl, Andrei.B and 2 others like this

ionas

ionas

Fost Super Moderator

• Retired
  • 2067 Postari:
  • 119 topics
  • Joined 18-April 11
Ramaneti va rog on topic...acele acuze se vor rezolva.A primit pm sa prezinte in 24 de ore dovezi sau va fi sanctionat.
  • Nasacryl likes this

deppy. @ CS 1.6

deppy. @ CS 1.6

Advanced Member

• Membru
  • 180 Postari:
  • 13 topics
  • Joined 17-February 13

Vreau dovada pt ce ai spus aici , reprezinta ACUZATII grave iar conform regulamentului , orice acuzatie fara dovada se sanctioneaza cu 10 zile suspend .

Pe Gherla, cand eram toti admini cei de pe evo si am pus poze pentru un video cu ,,admini de pe gherla'' si am pus poza , e adevarat ca s-a facut misto de mine ? Si cand s-a facut misto de mine ati sters rapid posturile . Nu nega te rog !

Copile,pe Evolution nici macar nu ai pus o poza cu tine.
Majoritatea te cunosteam dar asta nu are nicio relevanta cu duma pe care o spui tu .
De ce bagi bete-n roate,un copil ce e influentat foarte usor ?
Daca taceai ...

Mafia , pe ts3 cand ai zis ceva de genu` . ,, Cine mai crede ca deppy inca nu a terminat gradinita? ''

Am incercat sa iau legatura cu admini care au fost pe gherla si acuma sunt pe evo .. Cativa au negat , cativa au spus adevaru`.
E clar ca deja s-au facut cartile !

Aceasta postare a fost editata de deppy. @ CS 1.6: 14 May 2013 - 09:34 PM

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 Postari:
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
Nu ma intereseaza , eu vreau dovezi palpabile . Asa si eu is var cu OBAMA pe vorbe , si frate cu Putin.

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 Postari:
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
Hai ca le astept sa vada toata lumea daca e cum zic eu sau cum zici tu . Eu intotdeauna mi-am respectat adminii si playerii , care mi-au aratat respect .

@ Staff :Sorry for double post , am dat reply si nu stiu de ce nu mi-a pus postul automat in postul precedent

@Deepy : vreau dovada unde am zis EU ceva despre tine , asa si eu vorbesc pe messnuma sa sune toata ziua

Posted Image

Aceasta postare a fost editata de Nasacryl: 14 May 2013 - 09:47 PM

deppy. @ CS 1.6

deppy. @ CS 1.6

Advanced Member

• Membru
  • 180 Postari:
  • 13 topics
  • Joined 17-February 13
Asta e singuru` admin care a tinut cu mine. Mai adun dovezi si o sa le prezint .
Posted ImagePosted Image
Posted Image

TI-au ajuns ?!

Aceasta postare a fost editata de deppy. @ CS 1.6: 14 May 2013 - 09:46 PM

MaFiApTm

MaFiApTm

No Limit Member

• Membru
  • 5517 Postari:
  • 138 topics
  • Joined 31-October 12
O dati in off topic si 2x post e clar.
Depyy,de asta ai de pierdut,ca nu sti sa taci cand trebuie.
Ultimul meu post aici.Daca vrei sa fiu cum ma descrii,nu ma cert cu "gradinita" :) . Acum macar stiu ca am facut ce zice lumea si nu vorbeste aiurea.
Sa numai vorbesti in numele meu .

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi