Posted 27 May 2013 - 09:16 PM

Posted 27 May 2013 - 09:28 PM

Posted 27 May 2013 - 09:50 PM

Chiar daca nu stiu comenzile, nu are rost sa primeasca remove. Helper amandoi, frumos.. fara nici-un stress, si ii invatam.
Nu vad de ce sa primeasca remove doar pentru ca nu vrea nimeni sa-i ajute, eu unul o sa-i invat tot ce e de invatat.. nu stiu de restu. Nu e crima sa nu stii, e crima sa stii si sa folosesti gresit. Vad ca sunteti multi pe modul agresiv.. toti am fost la fel, poate unii chiar mai rau.
- GVN2K15 likes this
Posted 27 May 2013 - 09:56 PM

Posted 27 May 2013 - 10:01 PM

- GVN2K15 likes this
Posted 27 May 2013 - 10:04 PM

Posted 27 May 2013 - 10:07 PM

Posted 27 May 2013 - 10:09 PM

Te respect dar in ultima perioada nu ai fost pe server sau forum sa vezi cum ne facem treaba. Invatam adminii, dar nu putem sa-i explicam la infinit ce au de facut.
Daca ei nu baga la cap este problema lor, si noi ca manageri trebuie sa-i testam. Eu chiar sunt de acord cu initiativa lu loly. Si asa am fost darnici de sarbatori si multi si-au luat-o in cap.
Stiu ca platesti serverul dar totusi nu-mi spui mie pe mess ca nu facem cum trebuie, asta va considera lap.
Posted 27 May 2013 - 10:27 PM

Nu aveti din ce sa-ti testati pe cei doi.. Din moment ce am spus ca ma ocup eu de ei inseamna ca sunt raspunderea mea.. o sa-i testati cand consider eu ca au priceput ceva, si aveti din ce sa-ti testati.
Voi vreti pur si simplu sa le dati remove, stiti foarte bine ca nu au cum sa treaca testul respectiv.
Am lipsit o luna, si aparent nu am pierdut nimic, va comportati la fel ca inainte , judecati ca inainte. Ati facut concursuri noi etc.. dar nu s-a schimbat nimic pe server.. populatia in medie e aceasi, playerii sunt cam aceasi.. adminii aceasi, doar grade mai mari (exceptie cativa noi sau altii care au plecat).. Nu va apucati sa comentati ca au intrat nu stiu cati playeri, etc.. priviti imaginea din ansamblu, serverul are aceasi reputatie ca si acum 1 luna cand am plecat. Iar cu adminii de pe server nu te comporti asa, nu faci "crize" cum a facut loly (aia e criza apropo."voi nu stiti comenzile de baza nici macar pt un amarat de spec," "la orice secunda intreaba comenzile si redyx nu stie sa tina redirecte deci va rog eu nu vorbesc aiurea" .)
Sunteti manageri, comportati-va ca atare.. lasati reactile extreme si alte prostii deoparte, voi practic v-ati saturat sa va puna intrebari sau sa faca greseli.. pur si simplu va enerveaza, lucru care n-ar trebui sa se intample unui manager. Incercati sa ganditi mai matur.
Daca stiti ca n-aveti rabdare cu ei, etc.. ei bine eu o sa am.. si o sa ma ocup de amandoi, daca nu sunt capabili sa tina pasu etc, remove si gata.
Cu testatul, puteti testa pe cine vreti, doar pe cei doi ii lasati deoparte pentru moment.. Eu unul poate vad potential in adminii noi, nu vad de ce sa le dati remove. Chiar speram ca voi putea evita astfel de conversatii zilele astea, dar vad ca e inevitabil.
Au trecut mai putin de 7 ore de cand m-am intors si deja tin predici.. Nu mi se pare normal.
Iar loly, vad ca nu merge pm.. din moment ce esti manager etc.. ma astept sa citesti si tu topicul acesta.
http://forum.cs16.ro...esaj-important/
Edited by Archangel, 27 May 2013 - 10:34 PM.
Posted 27 May 2013 - 10:36 PM

- i0nutz and bAnDiTu@flag like this
Posted 27 May 2013 - 10:42 PM

Posted 27 May 2013 - 11:06 PM

- i0nutz and bAnDiTu@flag like this
Posted 28 May 2013 - 12:00 AM

Daca vrei ti le pun si in nas (google) tata.
Daca dai pe google comenzi amxmodx iti da de la cea mai banala comanda pana la comenzile rcon.
Daca sunt in-tradevar constiinciosi invata comenzile sau chiar putea spune zi-mi te rog si mie comanda cutare, stii cine m-a invatat pe mine prima data comenzile Archanghel?
Iti spun eu cine, google...asta m-a invatat, nu adminii (managementul).
https://www.google.r...iw=1280&bih=707
http://kosmincs.hitf...admin-amx-mod-x
Daca stateam dupa management ne luam "bobarnace" in cap.
Eu cred ca tu nici nu stii ce inseamna "conducerea" unui server insa pentru ca ai platit cu lap gata iti ei lumea in cap.
Am vazut si eu balariile pe care le-ai vorbit cu banditu si te rog sa-ti mai revizuiesti comportamentul.
Iar pe viitor te rog sa vorbesti in cunostinta de cauza, nu doar sa te afirmi.
Curand se va tine acest test, fie ca place sau nu unor admini, tin sa te anunt ca a mai fost un astfel de test si a fost chiar aprobat de lap din cate stiu.
Test-ul se tine.
Pana atunci au tot timpu sa invete comenzile.
Sanatate va doresc si nu mai suferiti aiurea ca nu are rost.
Edited by ionutz@Flag, 28 May 2013 - 12:21 AM.
- loly943 likes this
Posted 28 May 2013 - 12:17 AM

Archanghel sa-ti fie clar un lucru, ne facem treaba cum stim noi ca e mai bine. Comenzile si regulamentul se pot invata in cateva zile. Dupa ce ai plecat si adminii vechi au fost supusi la intrebari din regulament si comenzi.
Au fost supusi la astfel de teste si 2banutsi, tiesto, ionutz, fl0r1n, .mr. etc.
Zici ca nu ii invatam .. pai pe majoritatea adminilor cine crezi ca i-a invatat? Atat cu comenzile cat si cu redirectele i-am invatat si pe mr cu banutsi, etc.
Datoria managerilor nu este sa invete comenzi, un admin bun invata singur comenzile dupa net daca vrea cu adevarat.
Acest test s-a tinut de foarte mult timp, corect este sa fie supusi la acest test si adminii noi. Nu pt. remove sau downgrade, trebuie sa stim noi managerii daca au invatat ceva sau nu.
http://forum.cs16.ro...stul-adminilor/
Uita-te si tu aici frate si o sa vezi ca insusi lap a deschis un astfel de topic cu intrebari pentru a fi supusi adminii la teste.
Am lipsit o luna, si aparent nu am pierdut nimic, va comportati la fel ca inainte , judecati ca inainte. Ati facut concursuri noi etc.. dar nu s-a schimbat nimic pe server.. populatia in medie e aceasi, playerii sunt cam aceasi.. adminii aceasi, doar grade mai mari (exceptie cativa noi sau altii care au plecat)..
In primul rand ai lipsit mai mult de o luna, eu unu consider ca ma comport si judec destul de matur. Intr-adevar am facut concursuri ca sa atragem playerii, dar unii playeri pleaca altii vin, nu raman mereu aceeasi playeri. Unii sunt codati, altii vorbesc prea indecent, este si normal sa ne mai pierdem din playeri daca-i banezi. Zici ca adminii sunt aceeasi doar ca au grade mai mari, eu te contrazic.
Sa fie clar, acest test se va tine in continuare fie ca iti place sau nu. Bravo loly.
Acest topic va ramane inchis deoarece nu vreau sa se faca prea mult tam tam. TC.
Edited by bAnDiTu / cRzy, 28 May 2013 - 12:33 AM.
Posted 28 May 2013 - 02:11 PM

Mai va anunt ca toata luna iunie sunt in razboi cu bacu:-s voi fi activa pe forum si voi incerca sa ma si ocup cum pot va rog sa ma intelegeti...daca e cv lasatimi mesaj.multumesc!!!
Succes. Si sa te ajute Domnul

Posted 28 May 2013 - 03:43 PM

Mai va anunt ca toata luna iunie sunt in razboi cu bacu:-s voi fi activa pe forum si voi incerca sa ma si ocup cum pot va rog sa ma intelegeti...daca e cv lasatimi mesaj.multumesc!!!
Nu-i nimic loly, stai linista, multa bafta, iti tin pumnii (in nasuc)

Edited by ionutz@Flag, 28 May 2013 - 03:44 PM.
Posted 28 May 2013 - 07:47 PM

Posted 28 May 2013 - 08:48 PM

Posted 28 May 2013 - 10:02 PM

Posted 28 May 2013 - 10:17 PM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users