nick : RAEL
motiv: nu mai pot juca din cauza problemelor de natura familiala/scoala plus anumite nemultumiri cu privire la "administrarea" acestui server.
Am postat acum cateva saptamani faptul ca nu am placa video in calculator, am incercat pe cat am putut de mult sa intru ba de la o sala de net, ba de pe laptop-ul prietenei sa fac prezenta pe forum/joc si ma trezesc cu downgrade. nu m-a deranjat, chiar nu ma intereseaza gradul atata timp cat pot da kick si ban; dar observ ca se adopta aceiasi politica pe care-am specificat`o si acum cateva saptamani, aceea ca staff`u prefera sa aduca tot felu de ciudati ca admini iar pe cei "vechi/experimentati/etc" intr-un fel sau altul ii indeparteaza treptat. Adica eu care specific ca nu pot intra/juca, avand admin de cateva luni bune cu rezultate impecabile si stand nopti si zile intregi pe server (tiesto si mr pot confirma de cate ori m-au vazut online la 2-3 noaptea pe server) primesc downgrade pentru ore neindeplinite? pai daca zilnic se aduc admini noi, lasa-i frate sa se afirme, sa-si umple banlist-urile,etc. astia vechi banuiesc c-ar trebui sa aiba alte responsabilitati, nu sa faca target de ore pe server cot la cot cu unu care are vechime 2 zile si probabil acu invata sa faca demo.
Imi pare rau ca vorbesc in termenii astia dar asta e parerea mea (si tin minte ca inca un admin m-a aprobat in aceeiasi idee dar intr-un alt context).
daca se poate sa-mi ramana nick`ul blocat cu aceiasi parola ca slot, daca nu, nu-i nici o problema.