[CS16] Free chat
Started By
Verdeee
, Nov 23 2012 09:21 AM
Postat 30 December 2012 - 06:54 PM

Decizia a fost luata pentru ca de la free chat s-a ajuns la post hunt,
A fost de ajuns un topic . ca acesta , in prima faza de informare. sa va dea apa la moara si pac ati sarit si voi sa aprobati. in general +1. ca papagalii

esti ratat frate,fara viitor
Adevarat Verdeee!..
Pai daca. o luam asa sa-mi spun si eu parerea ca. de nu suntem rasisti si avem aceleasi drepturi

1. aici trebuie priceput de catre. toti moderatorii/designerii/mg/sm etc. orice abatare de la regulament si +1. trebuie sanctionat in caz contrar t.c dar rare ori unii moderatori sau orice fel de grad se pun in postura de a face ei +1.

Sincer era si logic ca orice topic free chat sa fie inchis pentru ca suntem o comunitate ce se respecta . si n-avem nevoie de asa ceva.
sper ca postul meu n-o sa fie luat in nume de rau sau ca un post hunt

Postat 19 January 2013 - 03:15 PM

Postat 02 March 2013 - 11:02 AM

si cei care o sa mai deschida topicuri de genu free chat ce o sa pateasca?
Topicurile respective o sa fie inchise si cel mai probabil in termen de cateva zile vor fi mutate la arhiva.
Le amintesc owneriilor care redeschid topicurile dupa ce au fost inchise vor primi suspend 12h !
- SoEasy! likes this
Postat 09 May 2013 - 10:35 PM

o intrebare pe sectiunile Ownerilor sau per general care ar fii problema ca se face prea mult +1 de exemplu
Adica sincer acum noi ne dam warnuri si facem reporturi pentru +1 sau alte chesti dar la urma urmei ce castigi ca waw faci un post in + ?
da Eduart are 500+ dar mie personal nu-mi pasa sau nasa sau opricine alcineva deoarece nu ma uit la posturile lui sa vad ca ce tare e el ca , cat a ajutat comunitatea
Sincer mi se pare o prostie ne certam din niste motive banale de tot .
Adica sincer acum noi ne dam warnuri si facem reporturi pentru +1 sau alte chesti dar la urma urmei ce castigi ca waw faci un post in + ?
da Eduart are 500+ dar mie personal nu-mi pasa sau nasa sau opricine alcineva deoarece nu ma uit la posturile lui sa vad ca ce tare e el ca , cat a ajutat comunitatea
Sincer mi se pare o prostie ne certam din niste motive banale de tot .
- -SaGeTaToR- likes this
Postat 09 May 2013 - 10:38 PM

Daca te uiti la orice reply de a meu , in orice topic este cat se poate de on-topic/ complex / explicativ / ajutator etc , de aia fara sa ma laud , dar o spun cu o relativa mandria am 1000 likes , si fara suparare , dar unii din staff primesc like orice ar zice
O sa ma reapuc de facut tutoriale , o sa ma uit si sectiunile care nu le-am mai vizitat de ceva vreme , sa ajut useri , sa dau sfaturi acolo unde este nevoie ( deja de catevaz zile m-am apucat de asta )

O sa ma reapuc de facut tutoriale , o sa ma uit si sectiunile care nu le-am mai vizitat de ceva vreme , sa ajut useri , sa dau sfaturi acolo unde este nevoie ( deja de catevaz zile m-am apucat de asta )
- Chubiii X likes this
Postat 10 May 2013 - 02:23 PM

1. Deci , automat toate topicurile de pana acum free chat sunt inchise ??
2. Care vor fii sanctiunile pentru deschiderea unui asemenea topic ( free chat ) .
Au fost inchise , si cele deschise vor fi inchise .
Sanctiunile vor fi din cate ama inteles prima data numai locked , dar daca mai ai tentative se va sanctiona cu warn/ suspend etc
- GVN2K15 likes this
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi