Salt la continut

Fotografie

[CS16] Reorganizare moderatori

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
44 replies to this topic

Evanescence

Evanescence

Ultras Member

• Banned
  • 567 Postari:
  • 110 topics
  • Joined 23-December 12
  • Country: Country Flag
Aaaaaa asa zici. Cred ca poti trimite un mail sa iti inlature "Addons" si sa te bage pe youtube
  • ASmooxteergo likes this

WORGEN

WORGEN

Advanced Member

• Banned
  • 148 Postari:
  • 12 topics
  • Joined 04-January 13
De ce nu se retrimite un mail innapoi expediatorului să ştie dacă a fost Respins sau nu ? Sunt confuz.

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 Postari:
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11

De ce nu se retrimite un mail innapoi expediatorului să ştie dacă a fost Respins sau nu ? Sunt confuz.

DAca esti acceptat , vezi pe forum , daca nu , tot pe forum vezi . Crezi ca stau cei din conducere sa dea explicatii la n e-mailuri ?

McSmooth

McSmooth

Fost Moderator

• Retired
  • 806 Postari:
  • 76 topics
  • Joined 28-November 11

Raspuns primesc doar cei care au fost acceptati, sunt foarte multe cereri, iar eu cum stau prost cu timpul, nu pot sta sa le explic la fiecare in parte de ce nu primeste moderator, asa raspund doar celor care sunt acceptati.

Ce nu-ti este clar ? Primesc raspuns doar cei care sunt acceptati ! Peace !

Verdeee

Verdeee

Founder

• Topic Starter

• Retired
  • 5710 Postari:
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10

DAca esti acceptat , vezi pe forum , daca nu , tot pe forum vezi . Crezi ca stau cei din conducere sa dea explicatii la n e-mailuri ?

Nu e vorba de asta, insa sunt prea multi, si timpul e limitat, cand face cineva o cerere de moderator, ii verific posturile, ip-urile cont/urile, si imi ia destul timp, daca mai stau sa mai scriu si cate un roman la fiecare ....

Motivele pentru care nu sunt acceptati multi sunt: vechime in CS16, limbaj, mesaje colorate, au mai avut moderator, vor la sectiuni ca destindere, 70% din cereri au fost la destindere.
  • kenftw, StillAMG and Alpha666 like this

0 useri citesc topicul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi