Cred ca acesta a fost hack-uit . Mesajul este :
Am gasit acum cateva zile un prieten care mi-a dat un link,dupa cateva intrebari pe care i le-am pus am aflat ca este chiar interesanta ideea "conducatorilor" acelui site. Este o afacere pe net,care iti da in fiecare luna minim 15 euro ,iti trebuie doar jumatate de ora pe zi ca sa accesezi cateva linkuri (5 pe zi,1 link = 4 credite) si sa dai cateva like . La 3000 de credite faci 15 euro , minimul care poate fi scos . Accesati linkul : http://www.fanslave....hp?ref=476370��, faceti-va cont si dupa aveti acolo pe undeva(mai sus) Your Account ,iar acolo va aparea "Youtube Overview,Facebook Overview,Twitter Overview" si inca o chestie . Dati pe facebook , log in with facebook si dati like la pagina de fb. Pe youtube trebuie sa accesati linkul si sa asteptati 30 de secunde (fara a-l inchide) . Daca dati linkul mai departe va va da si voua 5 credits per user . Cine este destept pricepe repede . NU ESTE FARSA .DA LINKUL MAI DEPARTE DUPA CE FACI CE SCRIE
Este foarte probabil sa fie un program de furat parole. NU DATI CLICK.
Cei care ati dat click schimbati-va parolele la conturile de facebook,steam,messenger,etc.
Inca odata Nu sunt sigur daca este un hack, dar nu risc. si v-am zis si voua sa nu riscati !
Like daca te-am ajutat !
Edited by Batman. @ CS16, 19 December 2012 - 06:09 PM.