Salt la continut

Fotografie

MODEL MARIRI/DEGRADARI...

- - - - - BanList ajutor Cerere admin Banlist Marire grad admin wolverine natarau By *Fulger* By Tunet

• Topic inchis Acest topic e inchis
1906 replies to this topic

Poll: Boostare server (10 membri au votat)

Ti se par mult 2euro pentru ajutarea serverului???

1. DA si Vreau Remove! (0 voturi [0.00%])

Procentaj din vot: 0.00%

2. NU (8 voturi [100.00%] - Vede)

Procentaj din vot: 100.00%

Voteaza

WOLVERINA

WOLVERINA

Ultras Member

• Banned
  • 555 Postari:
  • 3 topics
  • Joined 30-March 13
  • Country: Country Flag

Da' bine ca eu va spun sa nu va mai schimbati nick-ul si voi va aratati muschii pe forum...mai oameni buni va mai maturizati si voi vreodata??!?

WiPXP

WiPXP

Addicted Member

• Membru
  • 267 Postari:
  • 13 topics
  • Joined 26-May 13

Tu crezi ca eu cum al luat up . . .tot cu rabdare . dar daca tu te grabesti nu mai iei nimic.... totusi fii mai rabdator

BulaNzOoR

BulaNzOoR

Gold Member

• Membru
  • 649 Postari:
  • 36 topics
  • Joined 15-February 13

http://forum.cs16.ro...dmin-bulanzoor/

de cand tot astept:)) 2 luni :)

Bobo_CS16

Bobo_CS16

Ultras Member

• Membru
  • 527 Postari:
  • 28 topics
  • Joined 13-September 13
Sincer sa fiu.. si eu m am mirat Fly cand am vazut ca esti locotenent :)) Felicitari oricum :)

Liviu Cristian

Liviu Cristian

Power Member

• Membru
  • 88 Postari:
  • 16 topics
  • Joined 15-September 12

Nici nu ai cum sa ai vreo reclamatie tu.. de cand ai admin nu te-am vazut sa stai sa faci si tu poze odata sa dai un ban un blind nimic sincer si nici pe forum nu te vad e prima oara cand te vad;) tu ai admin ca sa te joci prietene si daca toti respecta regula asta nu esti tu mai cu mot sa nu o respecti;) !

Crissw tu si dai mult pe server ca sa vezi daca fac poze sau dau blind...pe forum nu imi place sa stau ca sa vad cum se tiganesc altii sau sa te vad pe tine ca faci reclamatie lu alexandru ca nu intra sa iti schimbe mapa (mi se pare penibil).Ajuta si tu sv cat am ajutat eu si umfla-te in pene dupa.

Oricum parerea ta despre mine nu ma intereseaza.

• Max FROM HELL likes this

The WOLVERINE

The WOLVERINE

Gamer Member

• Banned
  • 808 Postari:
  • 20 topics
  • Joined 13-March 13

Cine te crezi ma tu sa imi jignesti sotia?

Si cum spunea un prieten de-al meu, de altfel si el tot Detinator al serverului asta: "MARS!"

TC!

Aceasta postare a fost editata de The WOLVERINE: 17 November 2013 - 10:46 PM

StoicaMihai23

StoicaMihai23

New Member

• Membru
  • 1 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 17-November 13

Numele Dvs:Mch||sLeEpiNG||Boy
Numele adminului reclamat:Alexia
Data/Ora (cat se poate de exact) :pe la 23:00 23:15
Motiv : I-am zis daca e dragos alexia a zis ca da..si i-am zis ca sunt [PRO.EV**]NooB si mi-a dat ban cu motivul PA!
Dovada (Se accepta doar Print la consola):
http://img545.images...5/6050/2wrx.png

kydduTz

kydduTz

Gold Member

• Membru
  • 725 Postari:
  • 13 topics
  • Joined 20-August 13

Da ca de obicei Adminul ALexia da banuri cateodata aiurea nustiu ce sa zic dar ea profita prea mult de faptul ca are GRAD pe acest SERVER !!!

• ghost@war likes this

Bobo_CS16

Bobo_CS16

Ultras Member

• Membru
  • 527 Postari:
  • 28 topics
  • Joined 13-September 13
Intrebare: Aveai accesul chiar daca ti ai schimbat nick ul?

Probabil ti a dat ca ai intrat cu alt nick.. nush ce sa zic..

L@wL3sS

L@wL3sS

Untouchable Member

• Membru
  • 1232 Postari:
  • 11 topics
  • Joined 12-December 12

Ia a cerut up sa dea banuri aiurea  ii mai si spune lu unu ca cerseste pro pe sv si ia a facut acelasi lucru

• ghost@war, kydduTz and Tatae. like this

Cubanezu92

Cubanezu92

New Member

• Membru
  • 145 Postari:
  • 8 topics
  • Joined 23-December 11

Pe bune , E de neinteles Alexia uneori ... Presupun ca pt accesul la addban s-au avut niste asteptari din partea ei si incredere pt ea ... Nu inteleg dc atunci cand nu ai acces sa da`i ban te plangi ca alti admini nu isi fac treaba , le faci si reclamatii si  tu alexia o faci pe aia "buna" ...
Daca ai alexia un motiv intemeiat pt acest ban arata`l te rog si consider ca am tras o concluzie gresita , pana atunci raspunzi in fata detinatorilor !

Aceasta postare a fost editata de Cubanezu92: 18 November 2013 - 03:38 AM

• L@wL3sS and kydduTz like this

Max FROM HELL

Max FROM HELL

Gold Member

• Membru
  • 600 Postari:
  • 25 topics
  • Joined 23-July 13

Cum a inceput subiectul asta si la ce a degenerat ?? Voi ati uitat ca va aflati pe forum si ati inceput sa va aratati "barbatia". Cred ca putini au inteles esenta lucrului scris de Detinatori in topicul asta ... :-j Daca tot comentati ,sunt curios cati din voi a trimis PM la Wolverine cu Nick si pass (Cei care au /aveau admin pe steamid) ????

Max FROM HELL

Max FROM HELL

Gold Member

• Membru
  • 600 Postari:
  • 25 topics
  • Joined 23-July 13

Ce sa mai ,daca nu are un motiv intemeiat (pe care as vrea sa il vad) ,a dat pur si simplu cu bata in balta ! Si cred ca e ultima data ...Dar sa nu tragem concluzii pripite si sa o asteptam pe domnisoara Alexia .

Onutza

Onutza

Addicted Member

• Membru
  • 244 Postari:
  • 4 topics
  • Joined 05-April 13

Tinand cont de motivul banului, poate are ceva de spus si Alexia. ;)  

Uzzi ARB

Uzzi ARB

Ultras Member

• Membru
  • 417 Postari:
  • 10 topics
  • Joined 04-April 13
Misto :)) sunt curios si eu de ce >:)

BulaNzOoR

BulaNzOoR

Gold Member

• Membru
  • 649 Postari:
  • 36 topics
  • Joined 15-February 13

o asteptam pe alexia cu o explicatie buna...dar cam aiurea sa dai ban fara motiv...

• Uzzi ARB likes this

The WOLVERINE

The WOLVERINE

Gamer Member

• Banned
  • 808 Postari:
  • 20 topics
  • Joined 13-March 13

Sunt putini care au trimis pm cu nick si pass pentru schimbarea adminului, dar am eu grija ca TOTI sa aiba un singur nick de admin...

* D-nule Crissw, stii cine este Liviu Cristian? Te asigur eu ca este acelasi admin care i-a facut poze Wolverinei in prima sa ora pe serverul asta si este un admin nu doar bun, ci foaaarte bun. Cei vechi il stiu sub nick-ul de InaHot si este pe serverul asta inca de la inceput. Nu te mai lua de oameni pe care nu ii cunosti, ca la un moment dat iti va dauna grav integritatii adminului pe serverul asta ! E doar un sfat!

** L@wl3Ss, inca nu ti-a trecut? Aveti de injurat si comentat, dati-va mesaje private si faceti-o acolo in ultimul hal posibil. Dauneaza Comunitatii ! Ce exemplu ar trebui sa dam celorlalti playeri/membrii atata timp cat tu, unul dintre "Dinozauri", te porti uneori mai urat decat toti la un loc? Lasa ura si ranchiuna cat mai departe si hai sa facem treaba ca la inceput!

*** WOLVERINA a deschis acest topic din alte motive, iar unii au luat-o "pe aratura" si nu fac nimic din ce au fost rugati ! Am sa inchid acest topic pentru ca nu isi mai are rostul!

TREBUIA sa imi fi trimis pm cu nick si pass ptr refacerea adminului, dar vi se rupe... o sa mi se rupa si mie cand am sa incep chiar acum sa sterg toti adminii pe care nu ii cunoastem din lista lor de pe server, si ma refer la toate steamid-urile ce nu prezinta incredere ca admin.

Am promis, am sa fac! Fapte nu vorbe!

• Uzzi ARB, Onutza and Max FROM HELL like this

The WOLVERINE

The WOLVERINE

Gamer Member

• Banned
  • 808 Postari:
  • 20 topics
  • Joined 13-March 13

UP si Down le fac eu sau Master  si ATAT ! Daca aveti ceva de comentat la felul in care rasplatim adminii pentru activitatea lor, trimiteti-mi pm mie sau lui Master !

Si cum zicea si Master: "nu va convine? servere sunt destule" !!!

Bulane, calm tata ca nu te-am prea vazut pe forum cu activitate, dar asta nu inseamna ca nu tin cont si de ce faci pe server. Rabdare!!!!

Iti inchid Topicul ca asa cum spuneai, ti-ai zis off-ul.... iar noi am luat la cunostinta! Happy?

TC!~

WOLVERINA

WOLVERINA

Ultras Member

• Banned
  • 555 Postari:
  • 3 topics
  • Joined 30-March 13

Bafta la examene si suferinta din dragoste e facuta doar ca sa ai de ce sa iti amintesti la pensie, asa ca adaug-o la bagajul tau de amintiri si cam atat:P

The WOLVERINE

The WOLVERINE

Gamer Member

• Banned
  • 808 Postari:
  • 20 topics
  • Joined 13-March 13

A avut timp sa dea explicatii...

EU i-am dat accesul la ban, eu i-l scot, asa cum i-am promis: Definitiv si Irevocabil ! M-am tot rugat de ea prim mesaje sa nu faca abuz si sa nu se comporte aiurea, dar se pare ca pentru a nustiucata oara am vorbit la pereti.

Pacat ca si-a batut joc de mine si de cuvantul meu! De la mine are remove si daca Master, vreodata va dori, poate slot sa ii dea, desi nici pe ala nu il merita.

Alexia primeste remove fara drept de slot !

TC!

Aceasta postare a fost editata de The WOLVERINE: 18 November 2013 - 12:01 PM

• L@wL3sS, ghost@war, kydduTz and 2 others like this

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi