Da am observat si eu asta a facut 3 banlist-uri si plus de asta adminul SEAL a recunoscut de mai multe ori ca nu stie comenzile AMX !! Propun -1 din partea mea sau chiar REMOVE cum a zis si colegul DESTROY !! sau sa ramana cu SLOT cum a mai fost pana acum sa nu mai intampinam astfel de probleme !!

MODEL MARIRI/DEGRADARI...
Postat 16 November 2013 - 07:54 PM

Baiete..Tocmai ce ti-am spus
Iti poate fii mama
Si iti propun sa vorbesti frumos cu D.ei altfel o sa ai probleme cu, "Capul" familiei ..Si nu-ti doresc asta
P.S Nu e o amenintare, ci un sfat
...Astea fiind spuse mai bine dute pe alt sv. si joaca "bambilici" ca aici nu e "Balamuc" ....Si nu te afla sa comentezi la adresa celorlalti admini ca nu are rost
...Si oricum
Din partea mea, daca te-am prins pe sv. ai pika
Have`a`nice day !
------- idem alexia
- Xia.Alecsia likes this
Postat 16 November 2013 - 07:59 PM

Da am observat si eu asta a facut 3 banlist-uri si plus de asta adminul SEAL a recunoscut de mai multe ori ca nu stie comenzile AMX !! Propun -1 din partea mea sau chiar REMOVE cum a zis si colegul DESTROY !! sau sa ramana cu SLOT cum a mai fost pana acum sa nu mai intampinam astfel de probleme !!
- bine zis . . .
Aceasta postare a fost editata de Fly-Tech: 16 November 2013 - 08:04 PM
Postat 17 November 2013 - 06:51 AM

se pare ca nu prea se respecta aceasta regula ... pentru ca sunt multi admini care schimba nick-ul azi am vazut vreo 3 , inna mrs si altii si cel mai bine ar fi sa punem pe nick..
crissw nu inteleg ce te freaca ce fac eu...nu dai in gat dar dai.vad ca ii perii pe detinatori.
Daca dau vreun ban cu alt nume lasa ca raspund eu pentru el si nu tu crissw.
Spre deosebire de alti admini nu am nici o reclamatie si cred ca imi fac treaba de admin cum trebuie si nu numai asta.
O dimineata excelenta!
Aceasta postare a fost editata de Liviu Cristian: 17 November 2013 - 06:53 AM
Postat 17 November 2013 - 10:55 AM

crissw nu inteleg ce te freaca ce fac eu...nu dai in gat dar dai.vad ca ii perii pe detinatori.
Daca dau vreun ban cu alt nume lasa ca raspund eu pentru el si nu tu crissw.
Spre deosebire de alti admini nu am nici o reclamatie si cred ca imi fac treaba de admin cum trebuie si nu numai asta.
O dimineata excelenta!
Nici nu ai cum sa ai vreo reclamatie tu.. de cand ai admin nu te-am vazut sa stai sa faci si tu poze odata sa dai un ban un blind nimic sincer si nici pe forum nu te vad e prima oara cand te vad;) tu ai admin ca sa te joci prietene si daca toti respecta regula asta nu esti tu mai cu mot sa nu o respecti;) !
Postat 17 November 2013 - 12:00 PM

Am si eu cv de spus daca vreti sa ma ascultati...am vazut ca eu degeaba sunt activ pe sv/forum ca up tot nu iau pnm ...si altii in 2-3 zile de la caporal ii vad sergent/adjutanti etc....in fine am avut si eu up si pt un topic am luat -1(frumos nu)...pnm macar daca nu veti sa imi dati spunetim direct...si ma multumesc decat cu slot ca nu vad rostu...adica sunt activ pe sv zi de zi pe forum si degeaba...
P.S : Mi.am spus offul...nu ma omorati acum
- musicON likes this
Postat 17 November 2013 - 12:36 PM

Parerea mea...Esti activ pe sv= Stai si joci ca de adminat ...C`am scartaie l Activ pe forum= Ai GRAD SERGENT deci esti din start obligat sa fii activ si pe forum dar si pe sv
....Si oricum, stai linistit ca o sa primesti si up
Doar ca degeaba esti activ nush cand si nush cum
Vorba aia "Toate la momentul potrivit", daca ai pus punctul pe "i" cand trebuie sigur iei up
....Acuma ce fac detinatorii....nu stiu, eu una doar imi exprimam parerea ...
Keep Up ! By Alexia :3
Aceasta postare a fost editata de Alezxia: 17 November 2013 - 12:38 PM
- WiPXP likes this
Postat 17 November 2013 - 01:21 PM

Pentru cei care inca nu au aflat... SERVERUL SI A SCHIMBAT IP UL ACUM CEVA TIMP...

Plus ca GT nu a avut si nu o sa aiba vre o problema timp dre muult timp

Aceasta postare a fost editata de B3ST_aSisTeNt: 17 November 2013 - 01:22 PM
Postat 17 November 2013 - 01:57 PM

Nimeni nu are nimic cu tine, dar hai sa discutam la rece: ai 13 ban-uri in lista ban din 19.09.2013, avem alti colegi de ai ai tai care in mai putin de o luna au dublu in lista de ban...pe forum nu te-am regasit sa urmaresti cererile de unban, sa iti dai cu parerea la demo-urile postate...asa ca lasa-i pe ceilalti admini si nu ii mai "ataca" subtil ca nu asa iesi in fata ci doar prin ceea ce faci tu pentru acest server!
Succes!
Postat 17 November 2013 - 03:18 PM

Off Topic: Lawles Ce ai ma?
..Prin tot ce zici tu, nu faci decat sa ma faci sa ma simnt importanta
"Am un dusman"
...Da-mi exterminate ca numa asa pot face reclamatii pana te duci de tot
P.S: In legatura cu nick`urile ....Deja s-au luat masuri Cu toate ca am observat si eu alte nick`uri cu grade mari dar na
Si Criss cu alalalt, lasa-ti off topic
Aceasta postare a fost editata de Alezxia: 17 November 2013 - 03:18 PM
0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi