....
Aceasta postare a fost editata de The WOLVERINE: 18 September 2013 - 08:22 PM
Demo :http://www.4shared.c.../oy_online.html
Initial a fost demo pentru altcineva dar mi-a "sarit" in ochi immortal ! Da-ti-va cu parerea va rog !
Multumesc !
Alexia are slot in momentul asta, iar acest topic nu cred ca a fost citit si de cei in cauza, asadar, am sa il inchid cu promisiunea mea fata de munca celorlalti 2 Detinatori ca acest server va avea admini care merita fiecare "flag" din accesul lor si ca Regulamentul va fi acelasi pentru toti !
Aceasta postare a fost editata de L@wL3sS: 21 September 2013 - 04:17 AM
Trebuia sa zic ei eu ceva....
Va salut!
Toti adminii si cei cu slot sau privilegii speciale pe server, va rog sa scrieti aici cate un raspuns dupa modelul care urmeaza...
Vreau sa actualizam mereu lista adminilor pe server si unii mai mereu isi schimba numele, astfel, nu mai stim de capul nostru, care-cum suntem... astfel, propun sa raspundeti acestui topic conform modelului urmator:
DACA ai admin/slot:
Nick:___________
Grad: __________
Nume real:_______( ca sa stim cum te strigam pe server... pe admin chat)
DACA ti-ai schimbat numele de joc/nick-ul (folosesti urmatorul model de fiecare data cand iti schimbi numele/nick-ul...si il postezi aici ca sa actualizam lista cu staff-ul serverului):
Nick vechi: (nick-ul cu care te stiam toti...)
Nick nou: (nick-ul cu care vei juca de acum inainte...)
Nume real: (ca sa stim cum te strigam pe server...ca majoritatea nu te cunoastem)
DACA vrei sa ti se mareasca gradul, iti faci datoria de admin pe server, iar Detinatorii sigur vor observa asta si NUMAI ASA POTI PRIMI MARIREA GRADULUI !!!
NU SE FAC CERERI DE MARIRE A GRADULUI PE FORUM !!!
Sper sa tineti cont de acest topic, mai ales ca avem o lista a staff-ului neactualizata de fooooarte mult timp si chiar vreau sa o aduc "la zi".
Va multumesc si va salut, cu acelasi respect,
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi