Ai dreptate...

MODEL MARIRI/DEGRADARI...
Posted 15 September 2013 - 12:30 AM

Posted 15 September 2013 - 12:41 AM

Alexia acelasi lucru il am si eu pe suflet dar sunt luat la misto parerea mea este ca trebuie sa faci ca mine sa nu le dai importanta daca ei te jingnesc sau mai stiu eu ce lasa i in lumea lor nu au fost educati cum trebuie...Si eu daca ti am gresit vreodata cu ceva imi ceri scuze aici in fata tuturor...Si eu ma oftic cand vad asemenea lucruri si ai dreptate unii chiar au prins coarne cu motivul (sunt prieten cu owner/detinator)... Pe viitor mai multa minte unora!
- Xia.Alecsia likes this
Posted 15 September 2013 - 12:43 AM

Valy ! ai dreptate...[Nu pentru ca intr`un fel sau altul e pozitiv comentariu] O sa fac ceea ce ma sfatuiti...Sa nu imi mai bat capu ...Ca nu merita..
*Si nu sunt suparata pe tine...Cu asta dau T/C la conversatia despre suparare...!!!...Sa nu te mai aud cu asta !
Edited by Alezxia, 15 September 2013 - 12:49 AM.
- musicON likes this
Posted 15 September 2013 - 01:14 AM

Posted 15 September 2013 - 01:16 AM

Posted 15 September 2013 - 01:34 AM

Posted 15 September 2013 - 03:37 AM

Draga mea Alexia ,in marea majoritate sunt de acord cu tine ,ce ceri tu acolo, cerem / asteptam toti ,dar asta nu inseamna sa ai asteptari prea mari sa respecte toti cerintele tale ,din simplul motiv ca altii pe net/cs ,sunt macho / smecheri intre 4 pereti sau n-au cei 7 ani si sunt pur si simplu nesimtiti !
Ex : UNII (am zis unii ca se vor simti ei) admini care acum iti sunt dragi acum ,cand ai aparut tu pe server nu te mai scoteau din cuvinte gen : "pularau" , "homalau" , "gay" etc ,stii tu mai bine, acum cand au descoperit ca esti cu adevarat fata si totodata draguta , "ling unde au scuipat" ! Asta e doar un exemplu de "admini /playeri cu hormonii nelalocul lor" !
Alezxia, on 14 Sept 2013 - 8:36 PM, said:
Sunt admini pe server ca stau degeaba de cele mai multe ori..." Mai bine joc decat sa imi fac treaba ca admin" Gen:Naparca
In legatura cu chestii de genul cred ca DETINATORII ar trebui sa ia o decizie ,daca merita remove sau nu ! (chiar daca si pe mine ma "doare" sufletul de unii care vor admin doar sa se faleasca si nu stiu sa foloseasca o comanda amx )
Alezxia, on 14 Sept 2013 - 8:36 PM, said:
Eu cand zic ceva in gen "Jet. Marsh" imi dau gag automat...Prin asta incerc sa arat ca vreau sa fiu egala cu toti playerii...
Egala cu toti playerii ...Iti dau un sfat : incearca sa fii un exemplu de seriozitate si profesionalism ptr playeri ,nu sa fii la nivelul unora care vorbesc ca la stana !
Inca ceva cand mai faci vreun topic din asta nu mai da nume de admini ,ca dupa o sa se inteleaga ca ai ceva cu ei !
As mai avea muuuulte de zis ,dar ma opresc aici !
PS: Nu cred ca era nevoie sa faci un topic de genul (parere personala) ! Sper sa nu te superi pe mine ,mi-am zis parerea ! Fi-ti mai buni pe viitor incercati sa fi-ti un exemplu ptr voi si ptr ceilalti si nu va mai "mancati" intre voi !
Edited by MaX @, 15 September 2013 - 03:54 AM.
- Uzzi ARB and Xia.Alecsia like this
Posted 15 September 2013 - 05:26 AM

Cum scrie si in titlu "Optional" ! Asta e parerea ta... Si ma bucura
..Macar raman cu gandul ca l-ai citit...
Posted 15 September 2013 - 09:36 AM

D3sTr0y, on 14 Sept 2013 - 9:32 PM, said:
Daca am gresit cu ceva te rog sa ma scuzi sti ca eu cu Chris glumim.Daca ai luat'o in nume de rau atunci imi cer scuze si alta dat nu mai zic nimic.
Cum zice si destroy , alexia imi cer scuze daca ti-am gresit dar sti ca noi glumim toti 3 dar nu o lua in nume de rau , imi cer scuze daca te-a deranjat ceva la mine..
Posted 15 September 2013 - 11:12 AM

MaX @, on 15 Sept 2013 - 01:37 AM, said:
Draga mea Alexia ,in marea majoritate sunt de acord cu tine ,ce ceri tu acolo, cerem / asteptam toti ,dar asta nu inseamna sa ai asteptari prea mari sa respecte toti cerintele tale ,din simplul motiv ca altii pe net/cs ,sunt macho / smecheri intre 4 pereti sau n-au cei 7 ani si sunt pur si simplu nesimtiti !
Ex : UNII (am zis unii ca se vor simti ei) admini care acum iti sunt dragi acum ,cand ai aparut tu pe server nu te mai scoteau din cuvinte gen : "pularau" , "homalau" , "gay" etc ,stii tu mai bine, acum cand au descoperit ca esti cu adevarat fata si totodata draguta , "ling unde au scuipat" ! Asta e doar un exemplu de "admini /playeri cu hormonii nelalocul lor" !
DECI CE A ZIS MAX AICI,CHIAR ASA E
UNII (am zis unii ca se vor simti ei) chiar asa au facut, bravo max-ule mi-a placut asta!!
- Max FROM HELL and Xia.Alecsia like this
Posted 15 September 2013 - 02:55 PM

Posted 16 September 2013 - 04:01 PM

Fara nici o remuscare imi fac bagajele de pe acest server...Motivele nu are rost sa le zic deoarece le stiti si voi ...Bafta cu sv`ul si la frag....Urmatoarea fata care intra pe serveru asta sper sa fie tratata cu respect...Poate eu nu am meritat dar nah
...*Ca si retragere Adminul BR | D2p!us a luat pika + ban permanent de la mine ...Pentru simplu motiv Nesimntire!
...Good luck and have`funn
!
Edited by Alezxia, 16 September 2013 - 04:08 PM.
- CaninoRacketz likes this
Posted 16 September 2013 - 04:38 PM

Vreau sa spun si eu cateva cuvinte incepand de azi incep sa mi caut alt server unde e respect si totul este bine. Eu unul m am saturat sa isi bata joc adminii de mine (unii) .Parerea mea este ca unii nu merita sa fie admini. Dupa ce am fost luat la misto de unii din ei astazi cand am fost si eu bine dispus am reusit sa mi iau si pika de la adminul destroy care nu are minte! P.S admini cititi regulamentul si dupa adminati. Deci cam atat am avut de spus si cum v am mai spus nu am nimic cu nimeni si intotdeauna mi am dorit sa ma inteleg bine cu toti insa nu am reusit! Va multumesc ca ati inteles. Va salut cu Respect!
Posted 16 September 2013 - 04:40 PM

Mda deoarece unora le au crescut coarne s au vazut cu gradele marite si aqum au figuri in cap. In stilul asta serverul are de suferit si se va vedea in viitor !
Posted 16 September 2013 - 06:53 PM

Daca tu crezi ca iti permit sa ne faci Retarzi te inseli.Dute unde vrei tata dar nu permit unui Agarici ca tine sa ma faca *********.
Posted 16 September 2013 - 07:05 PM

Frate scuza-ma ca intervin dar eu nu cred ca asta e motivul in totalitate pentru care vrei sa renunti la accese.
O parte din motivele tale sunt Alexia ! Daca Alexia a decis sa renunte la acest server, tu nu trebuie sa te iei dupa ea, dute-n fata cu capu' sus pentru ca esti unii dintre oamenii cu care poti discuta o gluma, dar si o treaba serioasa.
Las-o pe Alexia in decizia ei dar nu fii chiar marlan sa ne parasesti dintr-o cauza atat de proasta.
In fine, decizia iti apartine, fie-n binele tau !!!
Posted 16 September 2013 - 07:07 PM

Posted 16 September 2013 - 07:26 PM

Ce sa i faci daca Alexia i spune sa se arunce in fantana se arunca la cat e de afemeiat>Gagicar!
Posted 16 September 2013 - 07:28 PM

Posted 16 September 2013 - 08:35 PM

2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users