Acu gata,daca nu ai steam esti un rahat,nu va inteleg,sunt unii valveri mai curati decat cei cu steam,si nu asa se cunoaste valoarea jucatorului,nu trebuie neaparat "steam". In fine,faceti ce vreti.

MODEL MARIRI/DEGRADARI...
Postat 03 August 2013 - 12:19 AM

si apropo,tu nici nu ai intrat bine in staff si vrei sa faci modificari?.... luati-o mai usor tata cu iesitu ista in evidenta.
uzzi am tot dreptul sa imi expun parerile si propunerile pe care voi puteti raspunde pro sau nu,+ la asta raspund de tactica clanului,de miucrile clanului,de probe.si da edit da nu mai face dublu post.
Aceasta postare a fost editata de MOLDOVA: 03 August 2013 - 12:19 AM
Postat 03 August 2013 - 06:49 AM

Maaare dreptate ai Uzzi ! Asta denota lipsa de interes si comoditatea anumitor admini ! Eu propun remove pentru cei care fac asa ceva! Sunt 2 categorii de astfel de admini:
1. Cei care fac o donatie ptr server si cred dupa aceea ca serverul le apartine si fac ce vor... si pierdem din playerii fideli cu astfel de comportament;
si...
2. Cei care primesc admin pentru ca indeplinesc conditiile, dar, din simplul fapt ca au vorbit pe mess ce vreunul dintre Detinatori, li se urca la cap si cred ca pot face ceea ce vor ei... si iar pierdem din playerii fideli;
Merita remove ambele de categorii de admini, nu de alte, dar, daca vrem sa ridicam statutul acestui server la unul muult mai serios, trebuie sa facem ceva de genul asta ca "nu dragostea de D-zeu aduce lumea la biserica, ci TEAMA de chinurile Iadului pentru ceea ce au facut rau in viata", iar REMOVE este cam singura modalitate de care ei se tem. Daca dam vreo 3-4 astfel de exemple, cu siguranta ca macar 5-6 vor tine cont de asta si vor incepe sa isi faca treaba. Asa a functionat mereu, asa functioneaza si acum si asa va fi mult timp de acum incolo.
NU conteaza cum ai obtinut adminul, ci conteaza sa fii un admin bun!
Urasc fazele de genul cand vine playerul si se milogeste pe forum pentru un acces si odata obtinut nu isi mai da interesul... ii scade si activitatea pe server si prezenta pe forum si mai face si abuz din cand in cand atunci cand intra. Eu sunt genul care nu sanctioneaza niciodata din prima, ca nu imi place sa fac rau, DAR nici sa vad cum serverul asta devine bataia de joc a unor copii care nu stiu nici macar cum se castiga un leu, iar hostingul si multe alte detalii menite sa tina un server ONLINE si populat consta si necesita cheltuieli din partea a catorva persoane.
Pe scurt, nu conteaza daca unu' a donat 5 euro si apoi se crede zmeu - intretinerea si hostingul serverului costa de 10x mai mult !
Nu conteaza ca ai stiut sa convingi lumea ca sa primesti admin, ci conteaza sa il folosesti asa cum trebuie!
Asadar, hai sa nu mai lasam orice copil frustrat sa faca ce vrea si sa incepem sa ne impunem asa cum trebuie!
ex.: naparca, el pe care il stim cu totii, avea slot. Atata timp cat slotul nu avea imunitate, omul se comporta exemplar, dar cand a fost activata imunitatea si ptr sloturi, el a fost unul dintre cei care injura in ultimul hal pe chat(nici macar pe admin chat, ci direct pe chat-ul serverului)... urat comportament si in ciuda insistentelor mele si ale sotiei ca el sa nu mai injure, a continuat pana cand i-m scos slotul, apoi omul a uitat de orice injuratura... ca doar nu mai avea imunitate si putea lua lejer gag/kick/ban ... Si ca el sunt multi !
Cam atat am avut de spus.
Va salut, cu respect!
- WOLVERINA, Uzzi ARB and NoizyBoY like this
Postat 04 August 2013 - 01:19 AM

Like-s apreciem interesul pe care il dezvolti pentru reclama acestui server, numai ca sincer in lista mea de mess, am o gramada de colegi de servici si pe cuvantul meu ca nici macar unul nu banuieste ca eu joc CS, sau cel putin ce naiba repezinta CS....asa ca tu dc stii ca ai prieteni in lista de mess care joaca poti incerca sa faci reclama, dar nu generaliza! Ideile astea cand iti mai vin, vb in privat cu un detinator si nu le mai posta pe forum, ca sa nu devii tinta glumelor.
- The WOLVERINE likes this
Postat 04 August 2013 - 05:31 PM

3 useri citesc topicul
0 membri, 3 vizitatori, 0 utilizatori anonimi