Adminul Onshoat,a primit remove....pe viitor vom vede ce se mai intampla!!Stima!

MODEL MARIRI/DEGRADARI...
Started By
UNIqMASTER
, Nov 10 2012 12:17 PM
BanList ajutor Cerere admin Banlist Marire grad admin wolverine natarau By *Fulger* By Tunet
Posted 11 July 2013 - 07:27 PM

Posted 11 July 2013 - 11:51 PM

Posted 12 July 2013 - 09:35 AM

eu m-am gandit si la altceva: un player isi alege 4 oameni +1 rezerva pentru a crea un clan provizoriu. Trebuie mai intai sa te inscrii cu clanul tau iar dupa se v-or juca un fel de mixuri. Si facem pe puncte, gen un cmpionat. Si o sa fie si premiu, daca fac rost de un cont de steam cu cs, acela v-a fi premiu, daca nu ma gandesc eu la ceva... ce ziceti? daca sunteti de acord ma angajez eu pentru desfasurarea concursului, si eu zic ca v-a iesi ceva frumos
Posted 12 July 2013 - 09:54 AM

Da ma deagle,dar nu prea e fair play.Ca eu daca imi aduc 4 oameni,numa de mine stiuti nu are nici un farmec.Daca iti aduni oameni de pe server asta e altceva.
Pai ma iulian Clanu Best are vreo activitate in ultimele 2 luni???
Pai ma iulian Clanu Best are vreo activitate in ultimele 2 luni???
Posted 12 July 2013 - 11:17 AM

Posted 12 July 2013 - 12:08 PM

De-as avea 7creiere si tot pe atatea maini,poate as face mult mai multe.dar singur e greu copilasilor!!
Posted 12 July 2013 - 12:29 PM

* Nick: FDNICE
* ID Steam: nu am
* Id messenger: [email protected] momentan nu imi merge messu daca vrei vorbim pe skype
* Varsta: 18
* Poti tine redirecte xhlds:da
P.S:Uitati-va pe gametracker am 10 ore asa am inteles eu ca sa iau slot...Multumesc pentru timpul acordat!!!
* Id messenger: [email protected] momentan nu imi merge messu daca vrei vorbim pe skype
* Poti tine redirecte xhlds:da
P.S:Uitati-va pe gametracker am 10 ore asa am inteles eu ca sa iau slot...Multumesc pentru timpul acordat!!!
Posted 12 July 2013 - 12:29 PM

Acest post lam sters ca sau facut 2 din greseala. dati t/c
Edited by stefFDNICEstef, 12 July 2013 - 12:53 PM.
Posted 12 July 2013 - 06:03 PM

Iulian, copilas
din cate stiu sunteti 3 creiere care detin srv+ alti owneri care ar trebui sa fie ''mana voastra dreapta'' akm na eu sunt multumit de srv dar era frumos sa facem si altceva decat sa stam si sa jucam cs 4 fun. Si da dydy ai dreptate... oricum ideea era sa fim numa de pe best dar o sa fie unele echipe foarte bune si altele pff... oricum ma gandesc eu la ceva pt ca am reusit sa fac rost de un cont de steam cu cs original

Posted 12 July 2013 - 06:14 PM

-Nume:NeXt^
-Localitatea:Iasi
-Varsta(minim 16 ani):18
-Experienta ca admin? : un an jumate
-Redirecte poti tine? : da
-Adresa de e-mail : next_cs_95
-Esti dispus sa ajuti financiar serverul? : momentan nu pot
-Ore pe server(link gametracker) : http://www.gametrack...^&Search=Search
-Localitatea:Iasi
-Varsta(minim 16 ani):18
-Experienta ca admin? : un an jumate
-Redirecte poti tine? : da
-Adresa de e-mail : next_cs_95
-Esti dispus sa ajuti financiar serverul? : momentan nu pot
-Ore pe server(link gametracker) : http://www.gametrack...^&Search=Search
Posted 12 July 2013 - 06:22 PM

Ok, intrun fel chestia asta a mai fost discutata.In scurta mea perioada de cand sunt activ pe server am observat ca in 9 din 10 cazuri se da pika/destroy la jucatori.Ei din alea 9 cazuri foarte putini fac si demo si considera ca jucatorul respectiv sa puna el demo-ul pe forum.
Ei,un exercitiu de imaginatie:eu jucator "zeulike" dau hs si rulez o mapa linistit.Cand primesc pika,destroy nu am rabdare sa fac intai cererea pe forum,sa astept sa mi sa raspunda si sa mi se spuna ca am demo in cstrike.EU reinstalez rapid cstrike si apoi ma fac cerere de unban si etc.Facand asta eu pierd demoul.
Consider ca e de bun simt,si eventual sa se puna regula,ca daca eu ca admin daca dau pika/destroy cuiva sa ii fac si demo/poze si sa le postez eu pe forum.
Nu stiu daca se poate pune accesul la pika doar de la un anume grad in sus,dar consider ca e nevoie ca daca cineva da pika fara dovada sa fie sanctionat.
Ei,un exercitiu de imaginatie:eu jucator "zeulike" dau hs si rulez o mapa linistit.Cand primesc pika,destroy nu am rabdare sa fac intai cererea pe forum,sa astept sa mi sa raspunda si sa mi se spuna ca am demo in cstrike.EU reinstalez rapid cstrike si apoi ma fac cerere de unban si etc.Facand asta eu pierd demoul.
Consider ca e de bun simt,si eventual sa se puna regula,ca daca eu ca admin daca dau pika/destroy cuiva sa ii fac si demo/poze si sa le postez eu pe forum.
Nu stiu daca se poate pune accesul la pika doar de la un anume grad in sus,dar consider ca e nevoie ca daca cineva da pika fara dovada sa fie sanctionat.
Posted 12 July 2013 - 06:25 PM

Posted 12 July 2013 - 06:38 PM

E mai ''cazut in cap'' copilu... wa darmatule cererile de up se fac la Mariri / Degradari / Avertismente
Posted 12 July 2013 - 08:01 PM

Asta e norocul adminilor ca face serveru demo automat, si in caz de reclamatie cer demo, dar nimeni nu a zis, poi sa pun eu demo? tu tre sa pui demo ca tu mi.ai dat pika, daca nu imi aduci o dovada ca am folosit cod cer unban si sa fii sanctionat , asta ar trebui sa se intample cu adeverat
Posted 12 July 2013 - 08:46 PM

Mare dreptate Lawless
Detinatorilor ,punctati asta la Regulament deoarece in ultima perioada doar de pika auzi ! Si demo nimic. Pe vremea mea si inca si acum ,eu fac demo chiar daca serverul face demo cuiva
Fiecare admin trebuie sa aiba o dovada si sa fie RESPONSABIL pentru ceea ce FACE !! Nu se gasesc dovezi ,ramane : ori ban scos ,ori downgrade !

Detinatorilor ,punctati asta la Regulament deoarece in ultima perioada doar de pika auzi ! Si demo nimic. Pe vremea mea si inca si acum ,eu fac demo chiar daca serverul face demo cuiva

- dydy likes this
Posted 12 July 2013 - 09:23 PM

Eu zic sa fie scos pika-u de la moderatori si administrator, se pare ca aceasta comanda are nevoie de multa gandire inainte sa fie aplicata... eu zic ca la moderator sa ramana banu slay kick si cele importante pentru a mentine ordinea si linistea pe srv
Si oricum, pika da distroy si ban.. pt distroi stergi config.cfg, si banu ramane... pentru mine ban/pika e oarecum tot una, desi am vazut ca multi dupa pika intra inapoi pe srv, dar daca le dau amx_addban nu mai pot intra, chiar daca au ip dinamik
Si oricum, pika da distroy si ban.. pt distroi stergi config.cfg, si banu ramane... pentru mine ban/pika e oarecum tot una, desi am vazut ca multi dupa pika intra inapoi pe srv, dar daca le dau amx_addban nu mai pot intra, chiar daca au ip dinamik
Edited by D3agl3.?, 12 July 2013 - 09:24 PM.
Posted 13 July 2013 - 09:54 AM

* Nick: FDNICE
* Id messenger: momentan nu imi merge messu dar daca vreti vorbim prin skype stefan.magru
* Poti tine redirecte xhlds: da
P.S Nu ma lasa sa pun linkul depe gametracker cu orele dar va uitati voi ... Multumesc pt timpul acordat!!!
* Id messenger: momentan nu imi merge messu dar daca vreti vorbim prin skype stefan.magru
* Poti tine redirecte xhlds: da
P.S Nu ma lasa sa pun linkul depe gametracker cu orele dar va uitati voi ... Multumesc pt timpul acordat!!!
Posted 13 July 2013 - 09:59 AM

Posted 13 July 2013 - 01:07 PM

pai cand dai pika,nu primeste si ban,trebuie sa aplici comanda amx_addban altfel poti sa-i dai pika pana maine
Posted 13 July 2013 - 01:10 PM

si referituor la adminii care dau pika doar pt ca pot,ar fii bine sa ii zburati pentru ca v-am m-ai spus eu voua ca nu playerul trebuie sa vina cu dovezile ca a avut cod ci ADMINUL care i-a dat ban/pika. Asta este logica
Va salut.
Va salut.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users