Jump to content

Photo

MODEL MARIRI/DEGRADARI...

- - - - - BanList ajutor Cerere admin Banlist Marire grad admin wolverine natarau By *Fulger* By Tunet

• This topic is locked This topic is locked
1906 replies to this topic

Poll: Boostare server (10 member(s) have cast votes)

Ti se par mult 2euro pentru ajutarea serverului???

1. DA si Vreau Remove! (0 votes [0.00%])

Percentage of vote: 0.00%

2. NU (8 votes [100.00%] - View)

Percentage of vote: 100.00%

Vote

The WOLVERINE

The WOLVERINE

Gamer Member

• Banned
  • 808 posts
  • 20 topics
  • Joined 13-March 13
  • Country: Country Flag
Va salut! Am si eu cateva propuneri in incercarea de a face Best.cs16.ro un server cat mai bun:

1. Adminii care nu au cont pe forum, indiferent de grad sa primeasca remove!
Motiv: Lipsa de interes! Daca le-ar fi pasat catusi de putin de server si comunitatea Best, si-ar fi facut macar din bun simt, cate un cont pe forum si sa participe si ei la discutii si dezbateri in ceea ce priveste activitatea forumului/serverului... Din ate se vede, suntem o mana de oameni care avem activitate zilnica si e pacat, ca suntem aceeasi care suntem mereu si pe server...

2. Accesul de admin sa inceapa de la Administrator, asa cum este normal si nu direct de la GOD...semi-God sau chiar Owner cum am mai vazut.

Motivatie: Sunt persoane care cred ca daca au donat 2-3 euro ptr server atunci acesta le apartine si incep sa faca urat ba chiar sa goneasca playerii de pe server prin atitudinea lor si nu e corect fata de restul. Ai donat? OK! Esti Co-Owner pentru 1 luna, apoi daca mai vrei acces, mai donezi, daca nu... Soarta! Cam asa ar trebui sa functioneze sistemul, numai ca bunul simt al lui Iulian sau Mercenaru ii impiedica pe acestia sa puna in aplicare acest lucru, iar maimutoii profita la maxim de acest lucru. Nu mi se pare corect fata de 1NIQ si nici de Mercenaru care chiar se straduiesc si chiar reusesc sa tina acest server asa cum este. Sper ca pe viitor sa ii ajut si eu mai mult decat pana acum, dar asta nu inseamna ca, daca o voi face vreodata, sa va asteptati sa dau dovada de bunavointa fata de ceilalti care dovedesc prin comportament ca nu au ce cauta printre noi. EU raman la fel ca si pana acum: nu respecti Regulamentul? - OUT!!!

3. Sa se scoata pika? Am inteles si asta... din cauza abuzurilor...ok... eu nu am decat 1 abuz de pika de fata cu toata lumea... Cu cel care ma acuza ca fac abuz pentru ca ma rugam de el sa nu mai jigneasca jucatorii pe server si i-am dat kick... pai, daca acuzi un admin de abuz pentru ca tu esti nesimtit, stai ca iti explic pe pielea ta ce inseamna abuz... si i-am dat pika. Fata de Iulian si Merce, am gresit, dar fata de restul playerilor jigniti de acel maimutoi, cu siguranta ca NU! Asa ca, in sensul asta propun:

3.1> Sa se bage DESTROY, DAR accesul la comanda sa o aiba numai cei de la gradul de Co-Owner in sus, asa se evita abuzurile de la toti adminii fara experienta;
3.1.1= amx_destroy ... stie toata lumea ce face comanda asta, asa ca nu mai e cazul sa o explic eu aici/acum.
3.2> Sa se bage SPANK, dar accesul sa il aiba numai cei care au gradul de OWNER in sus, adica numai Ownerii si Detinatorii, asa se evita iarasi abuzurile;
3.2.1= amx_spank - face peste 1000(sau mai multe...se seteaza din cfg-ul pluginului) de poze in calculatorul codatului si mai are si functia de destroy-partial... adica il "ajuta" pe respectivul codat sa nu mai poata juca cs fara o reinstalare complexa a jocului(complex=inclusiv cu stergerea registrilor, istoricului...etc... pentru ca altfel, de fiecare data cand intra pe serverul de pe care a luat comanda, i se vor face 1000 ss-uri si nu va mai putea juca)
3.3> Sa se promoveze numai adminii care merita si sa se limiteze accesul de comenzi pe fiecare grad in parte.
3.3.1- Un Administrator sa aiba acces numai la schimbat harti, kick, slap...
3.3.2-Un moderator sa aiba acces numai la comenzile de Administrator + inca vreo 2 in plus, in functie de gravitatea acestora... si tot asa pana la Co-Owner cand poate avea acces la toate comenzile serverului, inclusiv destroy, fara spank. Va pot face eu lista cu toate comenzile de acces pe fiecare grad in parte, numai sa se implementeze sistemul asta... si asa facem adminii sa fie mai responsabili...daca vor acces mai mare, sa il merite si nu sa profite de faptul ca au "prieteni" printre ceilalti cu grade mai mari...

4. Sa facem un efort si sa ne tinem de cuvant cu acei admini care nu respecta Regulamentul Serverului. Atata timp cat doar scriem pe forum si pe server ca adminii care nu viziteaza forumul vor primi "-1" si nu facem nimic in privinta asta, ei vor continua sa nu ii intereseze... asa, macar stim despre ce este vorba cu fiecare in parte si tot asa vedem si cat interes are fiecare pentru serverul asta. La fiecare cerere toti vor sa ajute serverul, sa il "curete" de codati...etc, in schimb, de cand au primit admin-ul, nimeni nu a mai intrat pe forum si mai nou... si pe server... fiecare intra cand are chef... si asta nu ca nu ar juca cs, ca doar ii vad prin Steam cand intra in joc, ci ca intra pe alte servere si cand isi amintesc, ne mai trag cate o vizita, fac un abuz /douape server si unii nici macar nu intra cand primesc reclamatii... Alta bataie de joc...

5. Sa se faca o regula noua cu adminii serverului: cei care primesc reclamatii sa fie obligati in vreun fel sa si raspunda la ele. Am stat intr-o seara si ma uitam la sectiunea de Reclamatii si am ramas socat sa vad ca o gramada de admini nu dau 2 bani pe reclamatiile la adresa lor... nici macar nu au raspuns la ele, insa ele sunt inchise deja... Ne pierdem respectul fata de cei care fac reclamatii, adica playerii serverului... Nimeni nu e perfect, dar cand aplici o comanda asupra unui jucator, macar asuma-ti si responsabilitatea pentru ceea ce faci si vino si lamureste-ne si pe noi... ca poate nu intelegem de ce ai "gonit" un player de pe server... sau poate ai gresit si iti e greu sa recunosti asta?! si motivele continua, asadar, propun remove celor care au reclamatii si nici macar nu s-au obosit sa le raspunda.

6. ADMIN-ul sa nu se mai acorde atat de usor tuturor copiilor! Propun o perioada de 3 zile de proba sa il vedem si noi la treaba... majoritatea(gen Clanul Golanet...), dupa ce primesc admin-ul, ne spun noua, celorlalti, ca altii au coduri... sa fim seriosi!!! TU de ce nu faci nimic in privinta asta? De ce ai primit admin? Ca sa faci ce?!? Multi au admin pentru ca au stiut sa "vrajeasca" lumea, apoi dupa ce l-au primit, isi bat joc de noi dand ordine despre ce ar trebui sa facem... Hai sa facem curatenie si in lista aia cu useri care au accese speciale pe server si sa ii pastram numai pe cei care merita, ca astfel, ne pierdem credibilitatea in fata lumii si ajungem bataia de joc a tuturor, ceea ce nu mi se pare corect. Romanii au o vorba: "Daca esti bun, esti luat de fraier si ti se urca lumea-n cap!" Cu totii stim ca asta se aplica si pe server mai ales din partea acelui tip/gen de admini despre care vorbesc acum...

7. "Adminii trebuie sa fie un exemplu pentru restul jucatorilor de pe server" - UNDE si CINE se respecta asta in totalitate pe serverul nostru ????????? Avem admini care daca li se strica scorul dau pika, avem admini care daca primesc vreun kill, fac abuz de comenzi sau injura pe server... apoi vine intrebarea mea: De ce a primit ala un acces special? Ce il face pe "ala" mai special pe server fata de restul jucatorilor care altceva in afara de cate o injuratura sa nu faca nimic altceva ? De ce nu injura in gura mare prin casa, in schimb scrie pe chat? ca sa demonstreze...CE????

Avem probleme Domnilor si trebuie sa le rezolvam !!! In ultima perioada am vazut ca dupa 00:00 nu mai raman decat 8-9 playeri pe server, iar la inceput, cand l-am cunoscut eu, serverul asta avea 20 de playeri la 02:30 noaptea. Pierdem din jucatori pentru ca suntem prea buni cu lumea, iar "lumea" ni se urca in cap!!!

Detinatorii sa faca asa cum stiu ei mai bine, eu in schimb... n-o sa ma schimb! Voi ramane la fel si voi incerca asa cum pot sa ajut la mentinerea serverului pe locul care i se cuvine!

Va multumesc pentru rabdarea cu care ati citit tot ce am scris aici si, asa cum v-ati obisnuit deja,

VA SALUT, CU RESPECT !!!
  • L@wL3sS, Bl@ckSh@dow, WOLVERINA and 1 other like this

rid7ukss0r

rid7ukss0r

New Member

• Membru
  • 3 posts
  • 0 topics
  • Joined 13-April 13
?!?!

Edited by The WOLVERINE, 21 April 2013 - 10:53 AM.

L@wL3sS

L@wL3sS

Untouchable Member

• Membru
  • 1232 posts
  • 11 topics
  • Joined 12-December 12
Eu sunt PRO de la 1 la 7
Avem admini care sunt degeaba doar de dragul de a scrie cu verde
Avem admini care injura mereu, le.am atras atentia de cateva ori am si dovada daca doreste cineva
Eu unul astept cu nerabdare schimbarea .........si alte pareri
  • The WOLVERINE and ghost@war like this

CIORDALES ARAB

CIORDALES ARAB

Platinum Member

• Membru
  • 1002 posts
  • 78 topics
  • Joined 18-March 13
Wolverine , sunt de acord ca lawles de la 1 pana la 7.

#. Acum 1 lună i'am spus lui '' Boris '' : Dece nai cont pe forum? (Iar el mi'a răspuns cu simplul motiv '' Nu am nevoie '' )
Eu sincer am rămas şocat.

#.La reclamaţiile adminilor : Sunt '' zeci '' de reclamaţii şi nu se ia nici o măsură şi nu se dă nici un advertisment.

#. Propun ca să fie tagul ( ADMIN IN PROBE ) 3 zile după cererea de admin acceptată să l'om o decizie dacă merită sau nu.

#. Propun ca la rankul de ADMINISTRATOR să aibe comenzile : amx_slay , amx_kick , amx_map , amx_votemapmenu .
rankul de MODERATOR să aibe comenzile : amx_slay , amx_kick , amx_map , amx_votemapmenu , amx_ban .

Să sperăm că se vor aplica măsurile spuse de Wolverine şi serverul va deveni mai populat !

Momentan , putem doar sa speram .
PACE .

WOLVERINA

WOLVERINA

Ultras Member

• Banned
  • 555 posts
  • 3 topics
  • Joined 30-March 13
Cred ca toti adminii ar trebui sa aiba o anume parere despre ce se discuta aici, iar la final detinatorii sa ia si masuri! Adica ma gandesc totusi sa nu fie un alt post facut doar de dragul de a mai scrie ce si cum trebuie facut ca sa mearga lucrurile sa mearga asa cum trebuie pe server. Asadar, sa asteptam reactiile detinatorilor in privinta a ceea ce s-a propus si apoi vom vedea si schimbarile.
  • The WOLVERINE and CIORDALES ARAB like this

Bl@ckSh@dow

Bl@ckSh@dow

Advanced Member

• Membru
  • 131 posts
  • 11 topics
  • Joined 01-January 13
Da dupa cum se vede pare a fi un alt post facut de dragu de a scrie caci nici un detinator nu a trecut pe aici si nu cred ca vor trece prea curand daca nu li se aduce la cunostinta acest topic prin alte metode decat forumu.Sincer dupa cum ati vazut am o slaba prezenta si pe sv si pe forum,una e munk si familia care imi lasa foarte putin timp si pt CS, 2 tzigania care a inceput sa fie pe sv si ma refer la admini care injura,fac flod cu diverse prostii nicidecum ceva bun/util,certuri,comezi date intre ei si as putea continua cu mai multe dar sa ne axam pe ce e mai important.Eu sunt de acord cu tot ce a scris wolverine si spun ca ar trebuii sa se si respecte nu numai sa se voteze si bla bla bla.Tin sa mai precizez ca din cate am vazut eu banii vorbesc si pe sv la capitolul admini,mai acum 2 zile am vazut o conversatie intre un detinator si un admin prin care detinatoru zicea citez "Fulanito(numele adminului nu il dau) luna viitoare banii pe admin mii dai mie" concluzie? Detinatorii alearga du pa banii pe admine iar forumu conteaza foarte putin.

UNIqMASTER

UNIqMASTER

Platinum Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1153 posts
  • 89 topics
  • Joined 17-June 11
Eu zic asa.decat sa vb mult si prost mai bn te rezumi la subiect.Mi se pare lipsa de bun simt fata de mine.spui niste porcarii inventate de ma faci sa cred ca esti frate cu "wLords".Nu cred ca exista cineva care viziteaza forumul mai mult ca mine...asta nu inseamna ca daca nu postez nu vizitez,,,eu dupa 12ore de munca nu vin sa raspund la postarile facute...cand o sa am liber am sa o fac..Tie ti se pare corect ca eu sa bag 3-4 e zilnic numai din banii mei???tu ai face asta???Eu daca dau admin gradul de owner unui player pe 5e,banii aia ii dau pe boost in 2 zile,dupa care daca nu mai st bag de la mine,,,deci unde e profitul si afacerea pe care vrei sa o scoti la iveala???
Pe viitor Black incearca sa dovedesti si nu lovii asa aiurea doar de dragul de a face post!!
  • CIORDALES ARAB and NoizyBoY like this

Bl@ckSh@dow

Bl@ckSh@dow

Advanced Member

• Membru
  • 131 posts
  • 11 topics
  • Joined 01-January 13
Dude! nu ai inteles ideea deloc.Te aprinzi degeaba si ceea ce zic am vazut numai ca imi pare rau ca nu am luat consola sa si vin cu dovada.Nu am dat nume deci nu ai de ce sa te simti ofensat suntem toti in aceeasi oala ;) .De vreo afacere nu cred ca am pomenit in acel post am spus doar ca se alearga dupa banii pe admine.Ce inseamna asta? Admin pe bani = nerespectarea sv,reguli,etc.Acum sper sa intelegi ce se intampla.Daca te simti jignit sincer imi pare rau nu a fost cu intentie,poate am dezvoltat aiurea subiectu.Te salut.

B52Kamikaze

B52Kamikaze

Member

• Membru
  • 26 posts
  • 10 topics
  • Joined 18-April 13
Nick:Mucificatoru
IP/STEAM_ID:188.215.41.128
Reason:aim+wall la buton
BAN-Time: permanent
Admin:B52Kamikaze
Dovada: http://www.girlshare.ro/32497427.6
PS:se vede clar la 22 + cum ii sare tinta.

B52Kamikaze

B52Kamikaze

Member

• Membru
  • 26 posts
  • 10 topics
  • Joined 18-April 13
Nick:natu
IP/STEAM_ID:92.85.225.24
Reason:neprezentare ss
BAN-Time:permanent
Dovada:
[CS16] Poza facuta jucatorului "natu" de admin "B52Kamikaze" (05/14/2013 - 17:48:09) **
[CS16] Poza facuta jucatorului "natu" de admin "B52Kamikaze" (05/14/2013 - 17:48:10) **

Nick:Na`Vi f0cuswOw~
IP/STEAM_ID: STEAM_0:1:57866394 /78.96.28.49
BAN-Time: permanent
Dovada:
[CS16] Poza facuta jucatorului "Na`Vi f0cuswOw~" de admin "B52Kamikaze" (05/14/2013 - 15:08:27) **
[CS16] Poza facuta jucatorului "Na`Vi f0cuswOw~" de admin "B52Kamikaze" (05/14/2013 - 15:08:28) **
[CS16] Poza facuta jucatorului "Na`Vi f0cuswOw~" de admin "B52Kamikaze" (05/14/2013 - 15:08:29) **
[CS16] Poza facuta jucatorului "Na`Vi f0cuswOw~" de admin "B52Kamikaze" (05/14/2013 - 15:08:30) **

Nick: Marcheloff
IP/STEAM_ID:5.56.109.236/STEAM_0:0:1529364905
Dovada:
[CS16] Poza facuta jucatorului "Marcheloff" de admin "B52Kamikaze" (05/14/2013 - 18:22:34) **
[CS16] Poza facuta jucatorului "Marcheloff" de admin "B52Kamikaze" (05/14/2013 - 18:22:35) **
[CS16] Poza facuta jucatorului "Marcheloff" de admin "B52Kamikaze" (05/14/2013 - 18:22:36) **
[CS16] Poza facuta jucatorului "Marcheloff" de admin "B52Kamikaze" (05/14/2013 - 18:22:37) **

Nick:Naruto Uzumaki
IP/STEAM_ID:31.215.201.54
Reason:aim+wall
Dovada: http://www.girlshare.ro/32499465.9

Edited by B52Kamikaze, 14 May 2013 - 05:58 PM.

B52Kamikaze

B52Kamikaze

Member

• Membru
  • 26 posts
  • 10 topics
  • Joined 18-April 13
Nick:bruny
IP/STEAM_ID:STEAM_0:0:1216229445/79.118.237.155
Reason:aim
Dovada: http://www.girlshare.ro/32513564.6

DeeQ

DeeQ

New Member

• Banned
  • 2 posts
  • 1 topics
  • Joined 04-May 13
Atentie mare,in special pentru niq master si mercenaru.

Id-ul meu europa_deeq a fost spart,mi-a aflat cineva parola si mi-a luat toate conturile ce le aveam pe emailul respectiv.

O sa intru pe server si las aici id-ul meu care o sa mi-l fac.

Manu Official

Manu Official

Banned

• Banned
  • 471 posts
  • 52 topics
  • Joined 07-March 13
Imi pare rau ,dar nu stiu ,ce vrei sa informezi prin acest topic ,stiu ca nu am nici-o treaba cu acest sub-forum

@ON:Ai putea sa rezolvi orice problema cu un PM (private message) sau (mesaj privat ) Ownerului acestui sub-forum ,care detine acces full ,nu stiu de ce ai creat topic pentru un motiv de "rahat " ?

L@wL3sS

L@wL3sS

Untouchable Member

• Membru
  • 1232 posts
  • 11 topics
  • Joined 12-December 12
Atentie vorbeste presedintele

The WOLVERINE

The WOLVERINE

Gamer Member

• Banned
  • 808 posts
  • 20 topics
  • Joined 13-March 13

Va salut!

Toti adminii si cei cu slot sau privilegii speciale pe server, va rog sa scrieti aici cate un raspuns dupa modelul care urmeaza...
Vreau sa actualizam mereu lista adminilor pe server si unii mai mereu isi schimba numele, astfel, nu mai stim de capul nostru, care-cum suntem... astfel, propun sa raspundeti acestui topic conform modelului urmator:

DACA ai admin/slot:

Nick:___________
Grad: __________
Nume real:_______( ca sa stim cum te strigam pe server... pe admin chat)

DACA ti-ai schimbat numele de joc/nick-ul (folosesti urmatorul model de fiecare data cand iti schimbi numele/nick-ul...si il postezi aici ca sa actualizam lista cu staff-ul serverului):

Nick vechi: (nick-ul cu care te stiam toti...)
Nick nou: (nick-ul cu care vei juca de acum inainte...)
Nume real: (ca sa stim cum te strigam pe server...ca majoritatea nu te cunoastem)

DACA vrei sa ti se mareasca gradul, iti faci datoria de admin pe server, iar Detinatorii si Ownerii sigur vor observa asta si NUMAI ASA POTI PRIMI MARIREA GRADULUI !!!

NU SE FAC CERERI DE MARIRE A GRADULUI PE FORUM !!!

Sper sa tineti cont de acest topic, mai ales ca avem o lista a staff-ului neactualizata de fooooarte mult timp si chiar vreau sa o aduc "la zi".

Va multumesc si va salut, cu acelasi respect,
photo-79727.gif

Edited by The WOLVERINE, 20 September 2013 - 08:33 AM.

The WOLVERINE

The WOLVERINE

Gamer Member

• Banned
  • 808 posts
  • 20 topics
  • Joined 13-March 13
Am sa incep eu:

Nick: WOLVERINE
Grad: OWNER
Nume real: GEORGE