Jump to content

- Advertisement -

GSM

Regulament
In cadrul acestei sectiuni va aparea orice informatie sau noutate in ceea ce priveste lumea GSM. 
Orice post creat in cadrul acestei sectiuni trebuie sa respecte urmatoarele reguli:

* Topicurile deschise in cadrul acestei sectiuni trebuie sa contina urmatoarele titluri: [CS16-News], [CS16-Review], [CS16-Question];
 Subiectul topicului vostru nu trebuie sa fie mai vechi de 2 saptamani sau sa fi fost deja abordat in alt topic;
 Puteti opta sa adaugati la articolele voastre imagini si video-uri pentru ca articolul sa fie mai placut;
 Orice subiect din lumea GSM poate fi abordat in cadrul acestei sectiuni: de la lansari de telefoane la noutati in ceea ce priveste serviciile operatorilor de telefonie din Romania;
 Posturile din categoria [CS16-Question] trebuie sa aiba informatii complete in ceea ce priveste problema voastra. Posturile de tipul "am o problema la telefonul meu si nu stiu ce sa-i fac" vor fi inchise si cel care le-a deschis va primi warn;
  In cadrul topicului Oportunitati puteti posta ofertele pe care le auziti/gasiti pe internet conform modelului din acel topic;
  Nu postati link-uri de torrente sau alt filesharer daca nu detineti drept de autor asupra acelor programe sau veti primi warn;
  Orice membru al acestei comunitati poate posta in cadrul acestei sectiuni cu conditia respectarii prezentului regulament;
 Straduiti-va sa aveti un limbaj decent si un comportament civilizat pe durata vizitei in cadrul acestei sectiuni.
  Acest regulament poate si va fi modificat in viitor. Verificati-l din cand in cand pentru a fi siguri ca-l respectati;

Topic Started By Stats Last Post Info

• Please log in to post a topic