Jump to content

Photo

De ce este importanta folosirea unei folii de sticla

- - - - -

• Please log in to reply
3 replies to this topic

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
  • Country: Country Flag

In special pentru telefoanele mai scumpe, folia de sticla reprezinta un "must". Astfel ca, in cazul in care scapam telefonul pe jos sau survin fel de fel de socuri mecanice asupra ecranului, folia de sticla va prelua socul, protejand astfel ecranul telefonului. 

iphone_5_glas.t_slim02_1024x1024.jpg

De aceea, este mult mai rentabil sa aplicam o folie de sticla, care in functie de telefon variaza de la 50 la 120 lei, dar care ne salveaza de o suma mult mai mare in cazul in care ar trebui sa schimbam ecranul telefonului. 

Mai jos, va invit sa vedeti o astfel de sticla pusa la incercare : 

• Amatorul. and OSM like this

OSM

OSM

Member

• Membru
  • 27 posts
  • 2 topics
  • Joined 07-February 16
  • Din cate am auzit , aceasta folie este destul de buna  , chiar foarte buna , chiar astazi am sa ma duc sa imi achizitionez si eu aceasta folie de sticla , sper ca nu ma voi insela in privinta ei . 

• Nasacryl likes this

TripluS X

TripluS X

Gold Member

• Membru
  • 651 posts
  • 69 topics
  • Joined 19-August 15

Si eu am folie pe ecran la telefon si lam scapat de cateva ori pe fata si nu a patit nimic  :D

• Nasacryl likes this

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Si eu am folie pe ecran la telefon si lam scapat de cateva ori pe fata si nu a patit nimic  :D

Dupa cum ne spune si tipul in videoul respectiv, sunt  mai rezistente decat ecranul.. astfel ca pe langa faptul ca il protejeaza impotriva socurilor, rezista la socuri care in mod normal ar sparge ecranul. 

• Din cate am auzit , aceasta folie este destul de buna  , chiar foarte buna , chiar astazi am sa ma duc sa imi achizitionez si eu aceasta folie de sticla , sper ca nu ma voi insela in privinta ei . 

Nu vei avea motive sa regreti achizitionarea unei astfel de protectii, te asigur :)

• OSM likes this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users