[Creatii] cosmin701
Started By
cosmin701
, Nov 01 2011 11:19 AM
Postat 20 July 2013 - 11:12 AM

@Mrr.DjStyLe multumesc, voi continua.
@kengfx multumesc. Isi revin baietii.
@Awakee nu am mai deschis de mult timp C4D, dar probabil in viitorul apropiat o voi face.
@IxGarraxal. cand am timp mai postez pe la cereri, dar consider ca designerii actuali fac fata si nu are rost sa ma bag peste ei.
@ torres3 multumesc.
@ utzu merci
@kengfx multumesc. Isi revin baietii.

@Awakee nu am mai deschis de mult timp C4D, dar probabil in viitorul apropiat o voi face.
@IxGarraxal. cand am timp mai postez pe la cereri, dar consider ca designerii actuali fac fata si nu are rost sa ma bag peste ei.
@ torres3 multumesc.
@ utzu merci

- Awakee likes this
Postat 31 July 2013 - 07:26 PM

LOL !?, nu te mai recunosc cosmine , asta e creatie de tine...ma asteptam la ceva mai profesional...intr-un cuvant e cam simpla...mai lasa lipsa de ocupatie si chinuiete acolo
sa iasa doamne iartama ceva bun ....pai da, baga la maxim ..vreau sa pleci de pe loc direct cu a5a nu cu viteza 1 sau a2a da?, bafta.
Postat 18 August 2013 - 07:46 AM

New revelation , Foarte frumoase aceste 2 avatare , si apropo , Esti dinamovist de-al meu
... Pe langa faptul ca esti administrator , vad ca ai putea oricand sa iei un loc si la designer , bun asa... Eu iti urez baafta cosmine , si sa sti , toate parerile astea bune nu sunt pentru ca esti administrattor bla bla bla
, Ci pentru ca ai talent
...
- cosmin701 likes this
0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi