[Creatii] cosmin701
Started By
cosmin701
, Nov 01 2011 11:19 AM
Postat 30 January 2013 - 05:02 PM

Nimic de reprosat
Toata stima
JaH2 care esti tu
utzu si domino ce mai incurajeaza orbeste

pana la frozennn sau la jah e cale lunga baieti , nu aruncati cu cuvintele din dragul de a face un compliment pentru munca lui , pastrati proportiile .
@ pentru primul smudge e.. ca si primul smudge sa zic asa adica ai dat cu smudge si pe render in partea dreapta
smudge-ul n-are o directie anume , liniile se duc in toate partiile si nu are o cromatica , e plin de culori dintr-o parte il alta si e dezorientant (sper ca am zis corect) vezi ca in partea dreapta ai pus ceva pe overlay cred ca un shape ca a luat culorile bg-ului si se vede ca o dunga , cam urat

@ bai ce-mi place e textul , adica mereu textul va fii arma ta nr1. semeni cu TYGA sau TYGA cu tine

hai te mai astept si cu altele
- TYGA and cosmin701 like this
Postat 04 February 2013 - 04:03 PM

mmm , te-ai apucat de Ae ce este o chestie chiar buna dar mai ai de invatat cate ceva..
deci sa incepe cu ultimele 2 creatii
Fontul de la textul cosmin701 nu prea imi place
Dar insa admir imaginatia ..
Fontul acela nu este deloc potrivit
Pattern-ul nu prea isi are locul dar daca chiar vroiai sal pui trb sa-l stergi de pe Inna si sal lasi decat pe fundal...
Stroke-ul mi se pare exagerat de mare ..
Trebuia sai pui un stroke pe 1 cu overplay si inside
deci sa incepe cu ultimele 2 creatii
Asta este cam prea simpla si sub mana stanga nu se vede prea bine
Fontul de la textul cosmin701 nu prea imi place
Dar insa admir imaginatia ..
pff.
Fontul acela nu este deloc potrivit
Pattern-ul nu prea isi are locul dar daca chiar vroiai sal pui trb sa-l stergi de pe Inna si sal lasi decat pe fundal...
Stroke-ul mi se pare exagerat de mare ..
Trebuia sai pui un stroke pe 1 cu overplay si inside

Aceasta postare a fost editata de Th3 H3aD: 04 February 2013 - 04:04 PM
Postat 04 February 2013 - 04:11 PM

Da m-am uitatDe curiozitate...tu inainte de dai reply te-ai uitat putin peste portofoliu? Alea nu sunt nici pe departe ultimele 2 creatii....

Deci sursa de lumina este prea intensa si asta face creatiia sa para prea luminoasa , acolo in dreapta se vede cred un stroke marimea 3 pus pe overplay daca nu ma insel?(cand pui border numai trebuie sa pui si stroke)Prima semnatura facuta cu smudge...
Fontrul nu este potrivit..in rest ideea e buna dar smudge-ul este putin cam agitat ca sa zicem ..
v.2 este mult mai buna doar ca iai pus putin cam inchise partile.. fontul strica din nou..imi place ca ai idei bune .. acea tectura pe margini la v.2 imi place ..
![]()
Dar o greseala tot ai facut-o render-ul nu este integrat bine..trebuia sa dai doar putin pe margini ca sa-l integrezi (la v.1)
Iar v.2 mi se pare perfecta inafara de font..
Aceasta postare a fost editata de Th3 H3aD: 04 February 2013 - 04:19 PM
0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi