am dat de nişte creaţii prea vechi

Vechi spui ?
. Pai daca faceam si eu asa la inceput eram " JMECHER" ( defapt nu
).
Blurul tau este incomparabil .., este asa frumos .
Pe render lucrezi exceptional dupa parerea mea
.
Idem
Daca aveam și eu asa creații la început... Primele mele creații din primele luni erau de tot rasul. Se pare ca înveți repede : >
Vreau si eu psd la:
Am cautat pe google si le-am gasit pe diferite siteuri.
EDIT:
Lucrurile stau in felul urmator, lucrarile de pe prima pagina (2014) sunt slabe pe langa cele la care am cerut psd ( gasite de mine pe un site, postate in 2013 ) deci ceva nu mi se pare in regula.
EDIT2: Am rezolvat in pm, lucrarile ii apartin.
Aceasta postare a fost editata de xDarkBlue: 19 July 2014 - 09:47 AM
For each of your render works i have to say somthing . The most beautiful think is that you dont use always the same way and that somthing that only the proffesonist do [in fact I always do the same but ...........
]
This here have an awful and unlikeful spot lights ! You are the only i see like this ones !
To the gungirl the background is black and is not completed ! Too much empty parts !
To the others is always extra sharpen !
Deci nu mai am ce sa spun dar esti mai bun ca unii designeri , ti-ar prinde bine un loc ca designer ca sunt cativa care sunt slabuti tu lucrezi impecabil, blur exceptional , efecte . Bv
O fi el mai bun ca designeri dar acuma depinde si de lucrarile postate la aplicatie,este foarte greu la ce am muncit noi si restul designerilor ca sa luam acest grad .
Despre lucrari,incearca sa le pui si text,ca daca tu vrei designer,la cereri se vor cere mai mult avatare.
0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi