Cum ar fi sa nu-i mai plateasca absolut nimeni? In schimb sa primeasca doar vorbe dulci si fara perdea?
Sa i se explice ca ultimele cateva zile serverul a fost nefunctional (desi achitat) si sa mute scadenta in consecinta.
Cum ar fi sa nu-i mai plateasca absolut nimeni? In schimb sa primeasca doar vorbe dulci si fara perdea?
Sa i se explice ca ultimele cateva zile serverul a fost nefunctional (desi achitat) si sa mute scadenta in consecinta.
De mutat nu cred ca o sa mute , dar cel mai sigur va zice asta Addvencer cand ii vine raspuns la factura de cand si pana cand o sa mai functioneze cu plata de una asta .
Mda , eu am sv platit . sper sa fie oke si la voi cat mai repede .
Data viitoare
Daca o sa te intelegi la fel de bine si cu viitorii / viitorul fondator/ ii ai serverului poate v-a mai exista "o data viitoare" insa una alta pentru mine nu v-a mai fi ( motivele probabil le stiu unii din voi )
Am trimis si ceilalti 15 lei, acum ar trebuii sa fie suma exacta de 100 RON. Ceea ce trebuie, e doar sa asteptati .
Am trimis si ceilalti 15 lei
Multumesc mult Minnie
LE:
ma declar dispus sa impart plata serverului in minim 3
Veti fi 2 ( tu si suits ) iar daca mai gasesc pe cineva, v-a horarati voi ce si cum.
Edited by ADdvencer, 30 September 2014 - 04:56 PM.
Sa spunem ca omul are probleme personale. Totusi, nu ma pot opri din a ma intreba: daca se plateste si luna viitoare... ?
Eu i-am depus in contul lui Addvencer, am mai verificat odata numarul de referinta a tranzactiei pe care i-am dat-o si e in regula.
Ok si eu am depus 5 euro zilele trecute.
Numai ce am vorbit cu Addvencer , mi-a zis ca l-a sunat pe Eduard , iar eduard i-a spus ca atunci cand ajunge acasa se va uita la ticket.
Ramane de vazut daca se va deschide server-ul astazi , Addvencer mi-a zis ca are cei 100 ron.
Buna dimineta.
Tin sa anunt ca inactivitate de pe server va dura vreo 2 saptamani , nu doar 10 zile cum am zis in absenta. In timpul asta intru pe forum si steam doar de pe telefon.
O zi faina sa aveti.
Frate, sa intre un admin pe server ca e plin de codati. Si mai e si faza cu mapa, e fy_snow si suntem 9 vs 9.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users