Inteleg, si eu sunt la fel. Multa bafta amandorura cu toate, la fel si celor care mai sunt in situatia asta. Trageti tare, pentru un job bun, pentru o viata buna.

Discutii libere
Posted 29 April 2014 - 08:23 PM

Posted 29 April 2014 - 09:58 PM

Puteti sa ii scoateti lui 1 like sniper chat admin-ul?? de ex: cum a fost azi, cineva l-a rugat pe alex sa se uite pe sniper si el cum a vazut, poate are vre-un cad la "butonash" si il poate dezactiva, daca tot a fost prins cu cod o data....
Posted 29 April 2014 - 10:16 PM

Chatul adminilor intra in pachetul de VIP, pe care respectivul l`a platit .. iar noi ca orice "firma" serioasa nu putem sa`i taiem clientului vreo parte, din cele oferite la momentul platii.
Mai usor, v`ar veni sa`l fentati intr`un fel, voi stiind ca el are acces la chatul vostru. Raspundeti cu totii acolo, cum ca nu are nimic, ca nu are rost sa va uitati, etc, va descurcati. Evitati pe viitor sa`l mai acuzati incontinu, sa`l incriminati, decat in momentul cand ve`ti avea ceva concret asupra acestuia. Mai mult, aveti acces la comanda de p_say , un chat privat cu un anumit admin / jucator . Folositi`o pe aceasta cand va sfatuiti asupra lui, sau cand vreti sa`i faceti demo si toate cele. Sa nu mai aud toata ziua de asta, ca`i codat ca nu stiu ce, pana cand nu aveti ceva concret asupra lui. I s`a oferit o a doua sansa, poate acum profita de ea si nu`si bate joc.
In alta ordine de idei, sunt on de cateva ore bune si cam de vreo ora, chiar mai bine fluxul de jucatori este sub 16-17 .. ceva ce n`am mai intalnit pana acum .. si cred ca lipsa boost`urilor se simte. Care puteti, cat de putin, hai sa facem ceva, sa ne revenim. Denisa / ts , o sa va rog sa lasati un nr de cont, unde fiecare cand va putea va pune cate putin.
Ce sa va mai zic, ne vedem pe server, inca cateva ore de acum incolo Noapte buna tuturor !
Posted 30 April 2014 - 09:04 AM

Puteti sa ii scoateti lui 1 like sniper chat admin-ul?? de ex: cum a fost azi, cineva l-a rugat pe alex sa se uite pe sniper si el cum a vazut, poate are vre-un cad la "butonash" si il poate dezactiva, daca tot a fost prins cu cod o data....
Daca vrei sa nu vada dai lu alex mesaj privat, adica:
amx_psay Alexx.
si asa nu va mai vedea, sau ii scrii pe steam!
Posted 30 April 2014 - 10:16 AM

Se simte lipsa boost-urilor dar cel mai mult lipsa adminilor. Daca am fi avut un staff mai mare , am fi putut pastra mai multi jucatori fideli. Insa din pacate asta este situatia , vad multe servere cu 50 de admini care au in medie 10 jucatori pe server in toate momentele unei zile. E greu de inteles si oricum , interesul pentru cs 1.6 scade tot mai mult.
Legat de sn1per , cred ca aveti posibilitatea sa il prindeti cu cod daca chiar are. In cel mai rau caz puteti intra cu alt nick pe care nu aveti admin doar ca sa faceti demo . Sunt extrem de multe persoane care au fost acuzate de cod si nu au avut nimic , aici ma includ si pe mine. Nu uitati ca beneficiaza de VIP , iar cei care au avut macar o zi VIP stiu ce inseamna asta.
Posted 30 April 2014 - 10:25 AM

In alta ordine de idei, sunt on de cateva ore bune si cam de vreo ora, chiar mai bine fluxul de jucatori este sub 16-17 .. ceva ce n`am mai intalnit pana acum .. si cred ca lipsa boost`urilor se simte. Care puteti, cat de putin, hai sa facem ceva, sa ne revenim. Denisa / ts , o sa va rog sa lasati un nr de cont, unde fiecare cand va putea va pune cate putin.
Ma indoiesc ca va face cineva asta .
Eu am cardu si buletinu in Timisoara , nu am cum sa il alimentez , l-am rugat cu chiu si cu vai pe Suiram sa mai bage el un boost pana ajung eu saptamana viitoare acasa si voi baga eu .
Insa e clar ca atat eu , cat nici Suiram nu putem mereu , totusi sunt 50 de lei pe saptamana si cei care au faculta + multe altele se simte.
L:E: Ati vazut cei care ati dat like la "Sa radem putin" ca si eu am gafat-o cu sniper , pana mi-a atras atentia Asus.
Aveti psay si la urma urmei daca vreti sa stati pe el nu trebuie sa anuntati in vazul tuturor.
Edited by Denisa ;x, 30 April 2014 - 10:34 AM.
- ts! likes this
Posted 30 April 2014 - 11:01 AM

Se simte lipsa boost-urilor dar cel mai mult lipsa adminilor. Daca am fi avut un staff mai mare , am fi putut pastra mai multi jucatori fideli. Insa din pacate asta este situatia , vad multe servere cu 50 de admini care au in medie 10 jucatori pe server in toate momentele unei zile. E greu de inteles si oricum , interesul pentru cs 1.6 scade tot mai mult.
Legat de sn1per , cred ca aveti posibilitatea sa il prindeti cu cod daca chiar are. In cel mai rau caz puteti intra cu alt nick pe care nu aveti admin doar ca sa faceti demo
. Sunt extrem de multe persoane care au fost acuzate de cod si nu au avut nimic , aici ma includ si pe mine. Nu uitati ca beneficiaza de VIP , iar cei care au avut macar o zi VIP stiu ce inseamna asta.
Am observat asta, insa nu pot sa inteleg de ce inainte chiar si fara nici un boost fluxul era destul de okei pe timpul zilei asta ma nedumereste pe mine... Acum seara pe la 8 sunt 20 iar inainte chiar si fara boost era full....
Posted 30 April 2014 - 11:31 AM

Pentru ca o data cu boost-ul vine si un dezavantaj . Fiind mai mereu plin , multi jucatori "fideli" mai mult sau mai putin nu pot intra mereu asa ca se reprofileaza e alt server pana prind loc si poate incepe sa le placa acolo sau gasesc vreo pitiopanca + nu mai este xredirect.
- utzu and Denisa ;x like this
Posted 30 April 2014 - 11:34 AM

Pentru ca o data cu boost-ul vine si un dezavantaj . Fiind mai mereu plin , multi jucatori "fideli" mai mult sau mai putin nu pot intra mereu asa ca se reprofileaza e alt server pana prind loc si poate incepe sa le placa acolo sau gasesc vreo pitiopanca + nu mai este xredirect.
Atunci e nasol. O salvare ar fi sa il facem 24 sloturi (platiti mai putin) sau sa il schimbam in mod clasic, si de asemenea sa il facem tot de 24 sloturi... alte idei nu am
Posted 30 April 2014 - 12:15 PM

Clasic se populeaza mai greu decat respawn , la fel si serverele de 24 sloturi se populeaza mai greu.
- ts! likes this
Posted 30 April 2014 - 01:48 PM

In momentul in care o sa fie macar un admin online pe tot parcursul zilei , ca sa poata schimba hartile in functie de fluxul de playeri .. atunci or sa ramana mai multi. Spre exemplu acum se joaca mjolby si sunt 16 playeri . Tineti minte ca la inceput abia dupa ora 2-3 intrau playerii
. O ducem mult mai bine decat alte servere.
Posted 30 April 2014 - 02:12 PM

Doar ce am schimbat din mjolby in rarea, si eram 25-26 .
Le : am dat rarea si am ramas in 3 minute 6 vs 7 .. am pus dust2 iar .. vad ca se umple.
Edited by SUITS, 30 April 2014 - 02:15 PM.
Posted 30 April 2014 - 02:42 PM

Posted 30 April 2014 - 05:30 PM

- utzu, Asus. and SUITS like this
Posted 30 April 2014 - 06:05 PM

Posted 30 April 2014 - 06:14 PM

89.44.246.142:27015
0 days, 0 hours, 0 minutes, 17 seconds.sa rezolvat problema:)
Salvarea mea
Multumesc ` , raman datoare vanduta.
A`ti descoperit pana la urma cine era "noul ts" ?
-ts- mai exact
Daca nu va zic eu
)
Retardu de why so serious ?!
Stiam , eram in cs:go si vad pe unu in lista mea de prietein cu numele ts! care se conecteaza pe un server . Mi-am zis ca ce naiba ca doar ts! se joaca cu mine cs:go , dau click pe el si surpriza surpriza.
Ii spun frumos sa nu mai fie un copiator si sa isi schimbe numele , evident fara niciun succes , l-am "injurat" ( ma rog , i-am zis doar ca eu un copil fara viitor care a fost crescut in jungla ) si i-am dat block , pe urma am vazut pe forum ca acel copilas joaca cu numele lui ts! pe alte servere ( evident acest lucru nu avem cum impiedica , insa pe server-ul nostru , exterminate cand il prindeti ) si la cat de "destept" a fost si-a schimbat numele si pe forum.
Tinand cont ca totusi sunt de ceva timp in aceasta comunitate , cunosc cam cum functioneaza lucrurile , am luat legatura cu cosmin cerand banarea lui why so serious daca nu isi schimba numele.
Chiar am ramas surprinsa cand am vazut ca administratia chiar l-au banat .
- Asus., ts!, gabitza_man and 2 others like this
Posted 30 April 2014 - 06:27 PM

Posted 30 April 2014 - 06:44 PM

Wildz.cs16.ro - Respawn Server :
Este pagina noastra de facebook , daca se poate sa o mai distribuiti si voi pe pagina voastra de facebook ( cei care aveti , desigur ) , ca sa o populam mai mult si sa atragem mai multi playeri.
Multumesc.
@postati si voi anumite poze de pe server pe ea , va rog , best score etc. , v-am mai zis
Edited by ALEX ;x @ Wildz, 30 April 2014 - 06:45 PM.
Posted 30 April 2014 - 09:25 PM

Fiecare admin are datoria si bunul simt ca in momentul in care intra pe server sa foloseasca nick`ul pe care detine accesul.
Am observat niste chestii, luand la rand ( control ) cateva demo`uri cu codati postate prin bann`listuri.
Nu dau nume, va stiti . Momentan este doar o atentionare .
Edited by SUITS, 30 April 2014 - 09:26 PM.
Posted 30 April 2014 - 10:45 PM

Eu am iesit , am lasat dust2_2x2 pe server cu timp 0 sunt in jur de 20 de playeri..daca mai poate intra cineva..?!
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users