Jump to content

Photo

Discutii libere

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
1624 replies to this topic

SHOUYI

SHOUYI

Master Member

• Membru
  • 1784 posts
  • 197 topics
  • Joined 12-July 12
  • Country: Country Flag

Ce am facut la examen ?..Nu stiam nimic cand ne-a dat foaia cu subiectele, noroc cu colega de langa :))

ts, ai dat save dupa toate editarile facute si le-ai pus functia de block, da ? Ca poate le-ai facut degeaba.. ca sa va fie mai usor faceti bind cu walkguardmenu.. Toate locurile se salveaza in fisiere cu denumirea hartilor respective si nu se sterg decat daca stergi tu serverul sau daca stergi locurile din walkguardmenu.

Edited by SHOUYI, 27 January 2014 - 10:18 PM.

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Da , am dat save all dupa fiecare editare. Efectul a fost imediat.

• Denisa ;x likes this

SOFTCORE;

SOFTCORE;

Untouchable Member

• Membru
  • 1341 posts
  • 161 topics
  • Joined 04-August 13

Ce spuneti daca am pune scrisu verde la admini ?.. 

cLauDiu 1808

cLauDiu 1808

Power Member

• Membru
  • 117 posts
  • 14 topics
  • Joined 22-January 14

o idee buna asa s-ar face diferenta dintre scrisul playerilor si cel al adminilor

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

da buna idee

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Ar sarii si in evidenta codatilor nu ? 

Da, sa se puna scrisul verde pentru Admin Chat , ca practic asta ne trebuie noua .. nu chatul playerilor .

Later EDIT :

@ SHOUYI , e un server de respawn , se scrie pe durata unei harti cateva randuri .

Edited by SUITS, 29 January 2014 - 11:08 PM.

• v_1 Red likes this

SHOUYI

SHOUYI

Master Member

• Membru
  • 1784 posts
  • 197 topics
  • Joined 12-July 12

SUITS, ce relevanta ar avea daca ar fi chatul verde doar la admin chat ? Suntem asa chiori si nu vedem ce ne scriem ? Te cam pierzi atunci cand scriu mai multi pe chatul normal si la asta se referea si Softcore.. sa fie scrisul adminilor verde in chat..

Daca va hotarati sa puneti asta, va pot ajuta cu varianta buna a pluginului - doar scrisul verde, fara alte tag-uri etc. ;)

P.S. Exista oricum topic special pentru sugestii: http://forum.cs16.ro...uneri-sugestii/

Edited by SHOUYI, 29 January 2014 - 10:51 PM.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12
Ar sarii si in evidenta codatilor nu ?

Daca o luam pe partea asta , asa pot sa zic ca ar sari in evidenta codatiilor in sensul negativ , in sensul ca : intra x cu cod , vede ca y e admin isi dezactiveaza codul cat timp e un admin on , pe urma dupa ce adminul iasa , respectivul intra cu cod si isi face de cap.Adica avem plugin de amx_who unde se face clar evidenta cine e admin si cine nu , ce importanta are daca scrii cu gri sau cu verde?

Personal mi se pare un plugin inutil , insa daca voi doriti chatul verde ,  vi-l pun si roz.

Edited by Denisa ;x, 30 January 2014 - 05:27 AM.

• ts! likes this

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Bubu , se referea la chat-ul adminilor sa apara cu verde. Playerii nu vad chat-ul adminilor. In felul asta sa se poata distinge chat-ul adminilor atunci cand se scrie mult pe chat pentru a fi mai usor de identificat anumite lucruri intre discutiile adminilor sau anuntarea codatilor.

Pe mine unul nu ma deranjeaza.

SI cred ca ar trebui sa incercam pluginul de SS postat de SHOUYI ,cu o singura conditie : Daca va prind ca faceti poze ca Y sau Z anunta nu codat , fara sa va uitati in prealabil pe el macar 2 runde sa fi-ti constienti ca o sa primiti warn sau suspend :)

• Denisa ;x likes this

utzu

Bubu , se referea la chat-ul adminilor sa apara cu verde. Playerii nu vad chat-ul adminilor. In felul asta sa se poata distinge chat-ul adminilor atunci cand se scrie mult pe chat pentru a fi mai usor de identificat anumite lucruri intre discutiile adminilor sau anuntarea codatilor.

Pe mine unul nu ma deranjeaza.

SI cred ca ar trebui sa incercam pluginul de SS postat de SHOUYI ,cu o singura conditie : Daca va prind ca faceti poze ca Y sau Z anunta nu codat , fara sa va uitati in prealabil pe el macar 2 runde sa fi-ti constienti ca o sa primiti warn sau suspend :)

Daca e doar pt. chat-ul adminilor e o idee buna, dar sa nu fie ca pe alte servere: (Admin) utzu: ce faci? ca asa dupa vorba lui Denisa, se uita la chat vede ca admin canci si intra si rup tot...

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Din ce am inteles eu se referea strict la chat-ul adminilor , adica chat-ul care il vad doar adminii a.k.a u@ sau amx_chat .

O sa apara cum ai zis tu (Admin)  : utzu are wall , insa nu o sa apara [Owner] ts! : Daca nu taci iti dau exterminate sau [Owner] ts! : (denisa) Esti idioata ! :*

Daca la asta se refeream ,atunci eu unul nu am nimic impotriva. Daca este cealalta varianta , ca pe chat-ul normal sa apara cu verde ceea ce scriu adminii atunci eu sunt contra , mereu m-a deranjat asta.

• Denisa ;x likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Daca se refera la strict chatu adminilor , atunci astept pluginul respectiv.

Vacanta placuta dragii mei :*

• ts! likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Daca se refera la strict chatu adminilor , atunci astept pluginul respectiv.

Vacanta placuta dragii mei :*

De unde atata vacanta :))) Mai am examene cu gramadaaa :(

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Atunci vacanta placuta mie.

@ Am dat niste mariri , aceste mariri s-au dat in functie de banlist / activitate forum + server , implicare.

Cei care nu s-au vazut pe lista , nu au primit deoarece :

- sunt admini noi [ au primit direct grad de moderator , god ]

- nu au activitate forum / activitate server

- banlist

Sunt cativa admini care efectiv nu au niciun ban dat sau doar unu , nu am putut sa va dau marire doar din cauza asta.

In urmatoarele zile se vor da alte up-uri , la cei care nu au primit . Sper ca aceste mariri sa va influenteze pozitiv si sa fiti mai activi , pe server vad ca sunteti activi , insa nu va prea omorati cu " prinsul codatiilor "

Vreau doar sa intelegeti ca maririle se pot obtine foarte usor , insa la fel si downgrade`urile :)

Sper sa nu se lase cu cereri de retragere din cauza asta !

Edited by Denisa ;x, 30 January 2014 - 12:59 PM.

• ts! likes this

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

Se vor da si downgrade si remove-uri cat de curand , ai uitat sa specifici :)))

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Te-am lasat pe tine cu partea " dificila " :)). Din punctul meu de vedere momentan nu este cazul .

@ Ah , aici puteti vedea up-urile -> http://forum.cs16.ro...ildz-promovari/

Edited by Denisa ;x, 30 January 2014 - 01:03 PM.

• ts! likes this

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

Se vor da si downgrade si remove-uri cat de curand , ai uitat sa specifici :)))

dupa ce suntem putini mai dai si remuve :) :) :) :)

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Stii cum e ... degeaba daca se intra odata pe saptamana.

Tocmai de aceea am specificat ca momentan nu e cazul de remove-uri + cativa admini m-au anuntat ca nu pot intra din x motive . Insa este clar ca nu putem da doar up , repet : inca nu e cazul de remove-uri / downgrade-uri.

Edited by Denisa ;x, 30 January 2014 - 01:07 PM.

• ts! likes this

ts!

ts!

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2516 posts
  • 90 topics
  • Joined 11-July 12

dupa ce suntem putini mai dai si remuve :) :) :) :)

Iconita de la sfarsitul propozitie " :)) " da de inteles ironia din vorbele mele.

De asemenea , nu avem de gand sa tinem admini doar de forma. Admini care nu isi fac treaba sau care nu intra pe server decat o data pe saptamana si atunci o ora. La ce rost ca acel jucator sa aibe admin? Ori cu el , ori fara el , tot asa ne descurcam.

Nu cred ca iti convine ca un admin care intra o data la 3 zile si sta 2 ore sa ramana cu acelas grad ca altul care intra mai des. De asemenea nu cred ca iti convine sa stai de fiecare data pe cate un jucator cand este anuntat si altul doar sa se joace cand are el chef.

Adminul este o responsabilitate pe care ti-o asumi odata cu cererea de admin. Daca nu indeplinesti conditiile atunci mai bine stai ca si player.

Am mai avut server in care doar eu cu Denisa eram admini si ne-a mers foarte bine. Tine minte de la mine , adminii vin si pleaca mereu , conteaza cei care raman :).

• Denisa ;x likes this

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

S-a adaugat pluginul de amx_ss , am doar rugamintea la voi sa NU faceti poze la jucatorii straini .. pe ei folositi direct demo .

Pe langa asta tocmai am aflat ca se poate tine redirecte -> http://xhlds.com/client1439/arhiva/all , cine are posibilitatea o sa-l rog sa tina.

Zilele astea cand o sa aiba shouyi timp ne va face si un tutorial.

Edited by Denisa ;x, 30 January 2014 - 01:15 PM.

• ts! likes this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users