Jump to content

Photo

Propuneri & Sugestii

- - - - -

• Please log in to reply
376 replies to this topic

Monroe

Monroe

Fost Moderator

• Retired
  • 1316 posts
  • 175 topics
  • Joined 10-September 13
  • Country: Country Flag

Contra si eu pentru ca deobicei sunt multi playeri si india mai ales este foarte mica .. si dupa daca se joaca cu arme normale pe awp ce-ai rezolvat?

termi .

termi .

New Member

• Membru
  • 7 posts
  • 3 topics
  • Joined 07-June 14

Propunere / Sugestie : Propun sa se adauge un plugin chat color admin [ sa scrie admini cu verde in chat]
Descriere : Este un plugin pentru ca admini sa scrie cu o culoare diferita in chat
Detalii : Cred ca ar trb pus deoarece ne-am intelege mai bine ca admini si playeri ar acorda mai multa Atentie .

EDIT: Uite link download http://www.filehost....at_Colors_rar/ 

Edited by termi ., 07 June 2014 - 07:00 PM.

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 posts
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14

Propunere / Sugestie : Propun sa se adauge un plugin chat color admin [ sa scrie admini cu verde in chat] Descriere : Este un plugin pentru ca admini sa scrie cu o culoare diferita in chat Detalii : Cred ca ar trb pus deoarece ne-am intelege mai bine ca admini si playeri ar acorda mai multa Atentie .

Pentru chatul adminilor da, dar ai gasit si plugin? sau de unde se poate lua? (dai edit daca ai/sau gasesti) 

Monroe

Monroe

Fost Moderator

• Retired
  • 1316 posts
  • 175 topics
  • Joined 10-September 13

Propunere / Sugestie : Propun sa se adauge un plugin chat color admin [ sa scrie admini cu verde in chat]
Descriere : Este un plugin pentru ca admini sa scrie cu o culoare diferita in chat
Detalii : Cred ca ar trb pus deoarece ne-am intelege mai bine ca admini si playeri ar acorda mai multa Atentie .

EDIT: Uite link download http://www.filehost....at_Colors_rar/ 

Nu sunt de acord , daca playeri nu au acces la amx_who pentru ce sa pui scris diferit sa vada codati ca sunt admini?

EDIT :: Daca este acces atunci PRO , ... din cate stiu eu nu era.

Edited by CompliciTy., 07 June 2014 - 07:44 PM.

termi .

termi .

New Member

• Membru
  • 7 posts
  • 3 topics
  • Joined 07-June 14

Cum nu ? playeri au acces la amx_who eu cand am intrat pe srv si eram player am  scris amx_who in consola si mergea ... Din cate stiu eu au acces si in cazul asta ar fi bun pluginul acesta . Dar iti respect decizia .

Edited by termi ., 07 June 2014 - 07:38 PM.

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 posts
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

Mie nu mi se pare util acest plugin pt. ca:

1.Adminii oricum comunica pe U@ si tre' sa fii chior sa nu vezi scrie mare (ADMIN).

2.In cazul codatilor daca scrii ok sau ma uit /cine etc.... codatii se prind sarind in evidenta culoarea verde ies si pot reintra cand nu sunt admini on facand prapad si.... va dati seama singuri vom pierde jucatori.

3.Majoritatea plaierilor sunt vechi 60% joaca pe server de 2-5 luni si stiu adminii.

4.Pt. a atrage atentia poti folosi amx_say in cazul mapelor in care jucatorii se urca pe ele, alte cazuri nu prea sunt!

5.Parerea mea este ca pluginurile folosite in momentul de fata sunt exact unde tre' sa fie (nota 10 din 10) si suficiente pt a usura munca adminilor si jocul playerilor.

Nu o lua in nume de rau termi. dar sunt contra pluginului

YouLuZzZTheGame

YouLuZzZTheGame

Ultras Member

• Banned
  • 446 posts
  • 53 topics
  • Joined 28-February 14

Si eu tot contra,pentru ca mi-se pare un plugin inutil.

• v_1 Red likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Intradevar, sa vada tot poporul cand un admin scrie ceva, cu verde, CLAR NU .

Totusi, s-a mai discutat acest aspect, aceasta modificare, dar doar pentru amx_chat, doar pentru accese si intre accese . O sa ne gandim, eu unul as opta pentru schimbarea asta .

• gabitza_man likes this

gabitza_man

gabitza_man

Platinum Member

• Membru
  • 1022 posts
  • 8 topics
  • Joined 19-August 12

da sa mai discutat asa este, si eu sunt pro ,ca doar admini vad asa ceva, playeri nu au cum sa vada

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 posts
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13

Catre conducerea serverului !!!!!

Am urmarit cateva demo-uri din banlisturile adminilor si unele au 15 sec altele date aiurea fara cod/nimic unor jucatori vechi pe sv. dar si altora mai noi, parerea si sugestia mea ar fi sa luati la puricat dovezile de ban (demo-urile) si sa vedeti cam cate din ele au fost acordate corect, postate si cate gresite, dar cum am mai mentionat aceasta este doar parerea mea, actiunile revenindu-va voua, conducerii! sau puteti face un topic undeva pe aici si cei din staful WILDZ revenindu-le obligatia sa isi dea cu parerea daca jucatorul se foloseste de cod si daca demo-ul corespunde cerintelor impuse astfel cei cu mult mai multa esperienta le; si ne pot explica, ce, unde, si cum s-a gresit daca este cazul astfel clarificandu-se lucrurile. Cu toate ca s-au explicat pasii acordarii banului si dovezilor acestora, ele nu corespund fiind scrise de pomana si o pierdere de timp prin urmare. Sper sa se ia o decizie pt ca si eu ca jucator am luat banuri si uneori chiar nu ai chef sa mai faci cerere de unban cand ai atatea servere pe care sa joci. 

Decizia va apartine si va rog cu parerea sa isi dea doar onducerea ownerii/co-ownerii si moderatorii forumului!

Cu stima v_1 Red !

• gabitza_man likes this

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Catre conducerea serverului !!!!!

Am urmarit cateva demo-uri din banlisturile adminilor si unele au 15 sec altele date aiurea fara cod/nimic unor jucatori vechi pe sv. dar si altora mai noi, parerea si sugestia mea ar fi sa luati la puricat dovezile de ban (demo-urile) si sa vedeti cam cate din ele au fost acordate corect, postate si cate gresite, dar cum am mai mentionat aceasta este doar parerea mea, actiunile revenindu-va voua, conducerii! sau puteti face un topic undeva pe aici si cei din staful WILDZ revenindu-le obligatia sa isi dea cu parerea daca jucatorul se foloseste de cod si daca demo-ul corespunde cerintelor impuse astfel cei cu mult mai multa esperienta le; si ne pot explica, ce, unde, si cum s-a gresit daca este cazul astfel clarificandu-se lucrurile. Cu toate ca s-au explicat pasii acordarii banului si dovezilor acestora, ele nu corespund fiind scrise de pomana si o pierdere de timp prin urmare. Sper sa se ia o decizie pt ca si eu ca jucator am luat banuri si uneori chiar nu ai chef sa mai faci cerere de unban cand ai atatea servere pe care sa joci. 

Decizia va apartine si va rog cu parerea sa isi dea doar onducerea ownerii/co-ownerii si moderatorii forumului!

Cu stima v_1 Red !

In mare ai dreptate, problema e ca suntem in luna terminala a scolilor / liceelor / facultatilor ( sesiune ) . Majoritatea nu prea mai au timp, zilele astea.

Totusi, as vrea sa formez o echipa, care vor verifica aceste demo`uri. Astept doritori, ma voi consulta cu ADdvencer si vom alege 2-3 insi din staff care vor avea aceasta atributie ( verificare demo-uri ) . 

Voi face eu o lista cu presupusii care pot rezolva, iar apoi acestia isi vor da acordul sau nu.

• v_1 Red likes this

Your Daddy

Your Daddy

Gold Member

• Membru
  • 702 posts
  • 66 topics
  • Joined 03-April 13

Totusi, as vrea sa formez o echipa, care vor verifica aceste demo`uri. Astept doritori, ma voi consulta cu ADdvencer si vom alege 2-3 insi din staff care vor avea aceasta atributie ( verificare demo-uri ) .  Voi face eu o lista cu presupusii care pot rezolva, iar apoi acestia isi vor da acordul sau nu.

Ai si tu partea ta de vina in treaba asta cu datu` banurilor aiurea.

In ultimele zile ai dat grad la cel putin 10 admini care nici macar nu au habar cu ce se mananca un cod.

Te intelegem , vrei STAFF MARE , dar la ce bun daca 50% din ei sunt pamant , mai bine un staff mic si capabil.

Nu mi-o lua in nume de rau , doar te-am avertizat.

YouLuZzZTheGame

YouLuZzZTheGame

Ultras Member

• Banned
  • 446 posts
  • 53 topics
  • Joined 28-February 14

Ai si tu partea ta de vina in treaba asta cu datu` banurilor aiurea.

In ultimele zile ai dat grad la cel putin 10 admini care nici macar nu au habar cu ce se mananca un cod.

Te intelegem , vrei STAFF MARE , dar la ce bun daca 50% din ei sunt pamant , mai bine un staff mic si capabil.

Nu mi-o lua in nume de rau , doar te-am avertizat.

In mare parte sunt de acord cu FLWEENTE,sunt multi admini noi,ca si mine de asemenea,dar consider ca acesti noi trebuie testati inainte timp de 5zile,sau mai mult,si am incredere in tine si in toata conducerea WildZ ca va lua decizile corecte.Si mi-se pare o ideie foarte buna aceea cu formare unei echipe pentru a verifica demourile.

Edited by YouLuZzZTheGame, 09 June 2014 - 07:53 PM.

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Daca ti se pare ca nu am monitorizat indeaproape fiecare acces dat, te inseli amarnic. 

Cererile toate, au venit de la Recrutari, nu am dat accese pe ochi frumosi, sau pe cunostinte. 

Accesele inactive, am scapat de ele, in cateva zile. Restul care au ramas, si totodata care au primit up, au primit pentru ca-s activi pe server/forum. 

Daca as taia la fiecare greseala sau ban dat gresit, as ramane cu 10 accese, din care 7 sunteti invoiti de mine sau aveti munca/examene.

Deci, te rog pe viitor sa apreciezi si munca lor, chiar daca gresesc, stau cu orele pe server si intretin jocul.

Incheiem aici cu chatul, am ajuns la altele si nu-si au rostul.

• gabitza_man and YouLuZzZTheGame like this

nothing. @ CS16

nothing. @ CS16

Banned

• Banned
  • 154 posts
  • 34 topics
  • Joined 07-June 14

Propunere / Sugestie : Sa punem o ak47 gold la comanda /ak47 si ne va da o ak gold si ar trebui sa avem si noi niste bani nu? 
Descriere :O idee buna nu?
Detalii : nope :)

ADdvencer

ADdvencer

Gold Member

• Membru
  • 635 posts
  • 19 topics
  • Joined 04-February 14

cred ca ar fi o idee cu ak47/m4a1/awp etc., dar doar pt vip dar avand in considerare  ca la acest grad intra 2x dmg, 3x jump, 120hp cred ca sunt deajunse ;) iar cu, comanda, nu este mod furyen so contra.png

v_1 Red

v_1 Red

Gold Member

• Membru
  • 704 posts
  • 102 topics
  • Joined 29-December 13
Daca ti se pare ca nu am monitorizat indeaproape fiecare acces dat, te inseli amarnic.  Cererile toate, au venit de la Recrutari, nu am dat accese pe ochi frumosi, sau pe cunostinte. 

Tin sa te contrazic ......aici  eu nu vad cerere de recrutare sau admin sau altceva pur si simplu a aparut.... si cred ca joaca si cu, coduri am vb si cu unii colegi ai stafului dar sa fiu mai sigur aici sa arunci si tu o privire pe ele si sa-mi spui parerea ta.

Edited by v_1 Red, 10 June 2014 - 02:29 PM.

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Tin sa te contrazic ...... http://forum.cs16.ro...rch_app_filters[forums][searchInKey]=&userMode=title eu nu vad cerere de recrutare sau admin sau altceva pur si simplu a aparut.... si cred ca joaca si cu, coduri am vb si cu unii colegi ai stafului dar sa fiu mai sigur http://forum.cs16.ro/topic/257563-cs16-demo-report/   sa arunci si tu o privire pe ele si sa-mi spui parerea ta

Acesta este singurul, si este adus de ADdvencer. Discuta cu el aceste aspecte, si nu aici, ci prin pm.

Daca nu ai observat, AICI , a primit downgrade. Deci, MONITORIZEZ ORICE.

Incheiem cu astea, am un examen greu maine, trec la invatat. ftp-ul il am in fata deschis, vad tot ce faceti, ca de fiecare data de altfel.

• gabitza_man likes this

nothing. @ CS16

nothing. @ CS16

Banned

• Banned
  • 154 posts
  • 34 topics
  • Joined 07-June 14

Propunere / Sugestie : Sa se adauge un radio la svr
Descriere : Ar fi mijto :))
Detalii : nu-i nevoie

Your Daddy

Your Daddy

Gold Member

• Membru
  • 702 posts
  • 66 topics
  • Joined 03-April 13

Propunere / Sugestie : Sa se adauge un radio la svr Descriere : Ar fi mijto Detalii : nu-i nevoie

Idei mai proaste de atat ai ?

Noi jucam cs , sau ascultam muzica ? 

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users