Jump to content

Photo

[CS16] Vegetarian, vegan sau niciunul?

• This topic is locked This topic is locked
32 replies to this topic

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 posts
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12
  • Country: Country Flag

Mi se pare interesant subiectul asta despre ce mananca fiecare dintre noi. Multi aleg sa fie Vegetarieni, altii Vegani, de ce? Daca avem posibilitatea de a manca orice si situatia economica ne-o permite, de ce sa ne abtinem de la un anumit fel de mancare ? Credeti ca are legatura cu morala, etica sau religia? 

Dati-va cu parerea despre subiect urmand modelul urmator:

• Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare? -
  • Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ? -
  • Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ? -
  • Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ? -

*Urmati modelul pentru a evita acuzatiile de post-hunt, si prin urmare Warn-urile*

Edited by Luv ya;x, 23 October 2014 - 10:24 AM.
edit model italic

• Jocky ;x and -SaGeTaToR- like this

ImperiaL

ImperiaL

Platinum Member

• Membru
  • 1141 posts
  • 193 topics
  • Joined 18-August 13
  • Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare? - Mananc sanatos , ma abin de la CHIPS-URI
  • Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ? - NU LE PLAC CARNEA DIN CATE STIU
  • Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ? - Nu am nimic impotriva daca asa le spun religia. 
  • Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ? - Ce trebuie sa mananc ? :))

Edited by Luv ya;x, 23 October 2014 - 10:25 AM.
edit model italic

GherillaPTM

GherillaPTM

No Limit Member

• Membru
  • 2883 posts
  • 371 topics
  • Joined 15-December 12
  • Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare? -La nici un fel
  • Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ? -Niciuna fiecare face ce vrea
  • Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ? -Prostii
  • Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ? -Intoarcete si mergi mai departe

edit model italic

Head .-.

Head .-.

Fost Designer

• Retired
  • 1395 posts
  • 112 topics
  • Joined 16-December 12
  • Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare? : De obicei cam tot ce imi place :). Da.
  • Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ?: Nu cred ca ei mananca sanatos pentru ca un pic de carne face bine mereu.
  • Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ? : Sincer cred ca nu are nici-o legatura mancarea cu religia....
  • Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ?:  "Te-ai lovit la cap? , logic ca nu."

edit model italic

HaNNiBaLLL.

HaNNiBaLLL.

Power Member

• Membru
  • 116 posts
  • 14 topics
  • Joined 23-November 13
  • Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare? - Aprox toate felurile de mancare .Da sunt si feluri de mancare de la care ma abtin .teiteii de casa de ex . ,carnea de ied/miel 
  • Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ? - Nimic .Nu conteaza ce fel de mancare prefera ,tot oamenii sunt ,aia prefera ei
  • Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ? - Sunt bune reguile ,dar acum depinde si de organism
  • Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ? - Ma mai gandesc ,,incerc cateva zile si ma decid

edit model italic

KEKE!

KEKE!

No Limit Member

• Membru
  • 2838 posts
  • 397 topics
  • Joined 11-January 13
  • Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare? - Ma abtin la cele care nu imi plac ! [ mananc fast fooduri , snitele , friptura , pui la rotisor etc ]
  • Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ? - trebuie impuscati ! o viata avem si la aia punem restrictii .
  • Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ? - nici o parere . Religia se poate schimba ft usor
  • Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ? - MULTA M..E  si sanatate.

edit model italic

• Andreea-Geanina likes this

KnorR.cs16

KnorR.cs16

Fost News Team

• Retired
  • 2850 posts
  • 232 topics
  • Joined 23-March 13

Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare?: Mananc aproape ori ce este comestibil. Ma abtin de la tocanite.
Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ?: Sunt contra, deoarece un corp sanatos mai are nevoie si de ceva carne.
Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ?: Nu mi se pare normal, mancarea e facuta sa fie mancate de oricine.
Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ?: "Nici nu ma gandesc"

Edited by KnorR.cs16, 11 December 2013 - 06:22 PM.

khasdar

khasdar

Fost Designer

• Retired
  • 3527 posts
  • 456 topics
  • Joined 12-December 12
  • Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare? - Nu prea..
  • Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ? - Astia nu sunt oameni .. un corp are nevoie si de carne nu numa de ceapa sau morcov :))
  • Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ? -  Sincer aici depinde si de persoana .. poate sunt unele persoane carora nu le place carnea de vita sau de porc.
  • Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ? - Nu

edit model italic

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
  • Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare? - Nu sunt o persoana cu caracter "pofticios". Mananc orice se numeste MANCARE
  • Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ? - In unele moduri, ii apreciez, si de cateva zile ma chinui sa fiu si eu Vegetariana :))
  • Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ? - Eu cred ca, toata chestia asta cu POSTUL, este o exagerare totala. Ma bucur ca nu sunt o anumita religie, in care trebuie sa tin astfel de posturi, deoarece nu m-as putea abtine. 
  • Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ? - "Daca e de bine, si iti mentine silueta, ma bag" :))

Edited by Luv ya;x, 23 October 2014 - 10:26 AM.
edit model italic

RisK

RisK

Advanced Member

• Membru
  • 134 posts
  • 12 topics
  • Joined 09-May 13
  • Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare? : De obicei cam tot ce imi place :). Da.
  • Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ?: Nu cred ca ei mananca sanatos pentru ca un pic de carne face bine mereu.
  • Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ? : Sincer cred ca nu are nici-o legatura mancarea cu religia....
  • Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ?:  "Te-ai lovit la cap? , logic ca nu."

Edited by Luv ya;x, 23 October 2014 - 10:26 AM.
edit model italic///copy-paste dar tarziu pentru sanctiune

Dexsive

Dexsive

Fost Moderator

• Retired
  • 8090 posts
  • 348 topics
  • Joined 03-January 12
  • Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare? : Mananc ce imi place, nu ma abtin de la nimic.
  • Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ?: Adopta un stil de viata curat.
  • Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ? : Fiecare e liber sa manance ce vrea, daca ei respecta o anumita religie si se supun ei e problema lor.
  • Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ?:  Nu am nevoie.

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 posts
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11
  • Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare? - Mananc de toate. Ma abtin doar de la lucrurile care nu`mi plac, indiferent ca e carne sa leguma.
  • Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ? - E treaba lor, vor sa fie una cu natura.
  • Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ? Nu mi se pare normal atata timp cat ne nastem liberi, putem sa mancam ce vrem .
  • Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ? Sa se duca in padure sa stea cu veveritele sa manance alune. Cea mai buna leguma e carnea!

Edited by Luv ya;x, 23 October 2014 - 10:27 AM.
edit model italic

TurTLe_24

TurTLe_24

Gamer Member

• Membru
  • 866 posts
  • 38 topics
  • Joined 02-April 13
  • Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare? - Mananc tot ce imi place
  • Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ? - Fiecare cu alegerea lui 
  • Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ? - Fiecare este liber sa aleaga ce vrea sa mance , daca ei sunt obisnuiti de mici cu relegia si cu ce sa mance ii treaba lor

Legend.cL

Legend.cL

Fost Moderator

• Retired
  • 987 posts
  • 108 topics
  • Joined 01-December 13
  • Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare? - Mananc tot ce se poate innafara de masline :)
  • Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ? -  Daca nu le place carne ce sa le facem noi lor , ei aleg ce o sa manance.
  • Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ? - Cred ca e o prostie, adica ce legatura are carne cu religia?

edit model italic

Raho. -

Raho. -

Platinum Member

• Membru
  • 1154 posts
  • 92 topics
  • Joined 28-June 13
  • Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare? - Mananc tot ce imi place , nu ma abtin.
  • Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ? -Fiecare cu alegerea lor.
  • Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ? -Sunt niste prostii.
  • Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ? -Nu.

edit model italic

DARIUS;;

DARIUS;;

No Limit Member

• Membru
  • 2502 posts
  • 168 topics
  • Joined 07-July 13
  • Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare? - Mananc cam de toate , inafara de chipsuri si prosti de alea ..
  • Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ? - Niciuna , e alegerea lor. .
  • Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ? - O prostie ..
  • Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ? - Nup :P

Edited by Luv ya;x, 23 October 2014 - 10:28 AM.
edit model italic

AB Dracuze

AB Dracuze

Fost Designer

• Retired
  • 1438 posts
  • 233 topics
  • Joined 23-January 14

Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare? : Frcute, legume, carne... si nu abtin la nimic.

Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ? : E viata loc si stilu' lor, manca cum vor si ce vor.

Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ? : Ceva ce total ar trebui scos din religie.

Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ? : Ce ar trebui sa mananc ?

VLadJR <3

VLadJR <3

Banned

• Banned
  • 2553 posts
  • 246 topics
  • Joined 28-February 14

Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare? - Ma abtin la cele care nu imi plac ! [ mananc fast fooduri , snitele , friptura , pui la rotisor etc ]
Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ? - trebuie impuscati ! o viata avem si la aia punem restrictii .
Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ? - nici o parere . Religia se poate schimba ft usor
Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ? - MULTA M..E si sanatate.

Edited by Ann Madeline, 25 March 2014 - 07:49 PM.
Avertisment verbal: post hunt.

Aec

Aec

Banned

• Banned
  • 1416 posts
  • 114 topics
  • Joined 06-October 13
  • Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare? - Nu
  • Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ? - Poi de la un timp femeile vor avea probleme cand vor da lapte :-?
  • Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ? - Ceva prostesc zic eu manci ce manca si alti nu trebuie sa fii tu mai presus
  • Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ? - Neh

edit model italic

DRINKER

DRINKER

Advanced Member

• Membru
  • 124 posts
  • 27 topics
  • Joined 19-March 14
  • Ce mananci ? Te abtii de la vre-un fel de mancare? : Mananc detoate inafara de spanac si urzici.Ma abtin doar la urzici si spanac
  • Ce parere ai despre vegani si/sau vegetarieni ? : Fiecare cu preferintele sale,nu pot judeca pe nimeni
  • Ce parere ai despre religiile care interzic un anumit fel de mancare (Precum carnea de vita sau cea de porc) ?:Daca ei asa au fost invatati de mici,nu ai ce sa le faci.Si din punctul meu de vedere trebuie respectata alegerea lor.
  • Daca cineva ti-ar propune sa te faci Vegan, care ar fii raspunsul tau ?:As spune categoric NU

edit model italic

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users