Jump to content

Photo

Staff Only

- - - - -

• Please log in to reply
843 replies to this topic

Buzdu

Buzdu

Advanced Member

• Membru
  • 147 posts
  • 7 topics
  • Joined 25-June 13
  • Country: Country Flag

Nu sunt ingrijoarat ca nu intra des , chiar nu imi pasa .. Dar de cand am venit Off ma subestimat..

In seara asta. mi`a zis Monster ca mi`a dat Owner gradu ( cred si eu ca merit gradu asta la activitatea pe care am avut`o), si apoi ca o fost scos.de altcineva.

Mnha mai zi si tu ceva Secret ..

Oricum mersi pentru sfat :)

SebyZ95

SebyZ95

Master Member

• Membru
  • 1936 posts
  • 130 topics
  • Joined 11-April 12

Oricum de off nu a fost scos ca n uare acces si nici de a1s

SebyZ95

SebyZ95

Master Member

• Membru
  • 1936 posts
  • 130 topics
  • Joined 11-April 12

Nu sunt ingrijoarat ca nu intra des , chiar nu imi pasa .. Dar de cand am venit Off ma subestimat..

In seara asta. mi`a zis Monster ca mi`a dat Owner gradu ( cred si eu ca merit gradu asta la activitatea pe care am avut`o), si apoi ca o fost scos.de altcineva.

A fost bagat de mine dar nu a fost scos am uitat sa pun eu accesele de la owner ramasese tot alea de la co owner si zic ca nu trebuie sa faci atata zarva pentru o chestie de asta parca ati fi niste copii mici sa mor de nu

SebyZ95

SebyZ95

Master Member

• Membru
  • 1936 posts
  • 130 topics
  • Joined 11-April 12

Oricum o sa vreau ca tu buzduganu , carry , catalin , zyrex , off sa bagati si voi acolo o donatie pe luna pentru  1 saptamana boost  in fiecare luna

Edited by M0nst3r!, 13 November 2013 - 10:26 PM.
mancasem o litera:))

• ImperiaL likes this

ImperiaL

ImperiaL

Platinum Member

• Membru
  • 1141 posts
  • 193 topics
  • Joined 18-August 13

Oricum o sa vreau ca tu buzduganu , carry , catalin , zyrex , off sa bagati si voi acolo o donatie pe una pentru  1 saptamana boost  in fiecare luna

are dreptate nu va pare ca aveti owner / co degeaba?

Donati frate 1euro pe luna MACAR !

• SebyZ95 likes this

WoW.dLL

WoW.dLL

Platinum Member

• Membru
  • 1129 posts
  • 107 topics
  • Joined 17-May 13

Crezi ca pe mine nu m-a subestim at nimeni? Trage si tu o privire la Staff si uitate acolo la "Fondator SecreT!?", si vezi acolo. Mai toti mi-au spus ca nu's bun de nimic etc... Crezi ca i-am bagat in seama? Mie mi-a fost egal cu 0 ;). Pe mine m-a interesat sa ajungem sus, dar vad ca sunt multi admini care daca nu le convine ceva, ma retrag etc(Exemplu duffy duck... sa dus pe gherla ca nu i-a convenit aici). Decizia ta Buzdu, dar gandestete de 2x inainte sa raspunzi

P.S.: De mine nu a fost scos ca n-am mai intrat de cateva zile in FTP

Edited by Secret!?, 13 November 2013 - 10:51 PM.

Buzdu

Buzdu

Advanced Member

• Membru
  • 147 posts
  • 7 topics
  • Joined 25-June 13

Bun deci eu credeam ca unu din ceilalti woneri/fondatori o fost scos gradu meu ca nu ia convenit..

Monster tu ai fost de vina ,ca ai zis ca mi`a scos altcineva gradu..

P.s: Raman

ImperiaL

ImperiaL

Platinum Member

• Membru
  • 1141 posts
  • 193 topics
  • Joined 18-August 13

Bun deci eu credeam ca unu din ceilalti woneri/fondatori o fost scos gradu meu ca nu ia convenit..

Monster tu ai fost de vina ,ca ai zis ca mi`a scos altcineva gradu..

P.s: Raman

VA VEDETI MEREU CU MANCAREA PE MASA...

Aveti owner si co-owner degeaba nu sunteti in stare sa-l ajutati pe monster sa bage boost.

Oricine ar ramane cand vede ca are owner , il doare la basca. Cand e vorba de donat toti se retrag ! X(

Ramai iti dai seama cand ai grad mare daca erai k mn colonel faceai crize :)) !

SebyZ95

SebyZ95

Master Member

• Membru
  • 1936 posts
  • 130 topics
  • Joined 11-April 12

Oricum o sa vreau ca tu buzduganu , carry , catalin , zyrex , off sa bagati si voi acolo o donatie pe luna pentru  1 saptamana boost  in fiecare luna

are dreptate nu va pare ca aveti owner / co degeaba?

Donati frate 1euro pe luna MACAR !

Astept niste raspunsuri de la cei mentionati

Edited by M0nst3r!, 14 November 2013 - 12:00 PM.

M. Anghel

M. Anghel

Addicted Member

• Membru
  • 268 posts
  • 42 topics
  • Joined 25-February 13

Are dreptate Monster,Dorian o mica donatie de 1E de la Co-Owner/Owner n-ar strica.. ca si asa servaru' e cam gol:(

ZyreX

ZyreX

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 789 posts
  • 75 topics
  • Joined 08-December 12

Ma baietei ...fiti voi ...adica cu demnitatea nu tot ....

Buzdu, chiar te face sa te simti mai bine contul de OWNER? Daca da ti-l dau eu si eu ma trec CO-OWNER. E prea multa zarva pentru un cont si mai ales ca ambele fac parte din conducerea MONSTER si au drepturi de decizie.

Ploua cu retrageri ....de ce? Pentru ca nu aveti curajul sa infruntati greul.

Eu am familie, lucrez 9-10 ore pe zi + problemele personale + ca ajut aceasta comunitate din mai mult puncte de vedere + am viata sociala si nu ma plang atata, nu am ganduri de retragere...si cei care vor sa ma infrunte nu au decat, au fost cateva excremente.

Intru aproximativ 1 ora pe zi si atunci cand intru gasesc 2-3 admini care dorm si joaca cu codati iar eu execut codatii respectivi. De ce trebuie sa avem astfel de admini?

Puneti osul la treaba, veniti cu idei, administrati serverul si jucati-va mai putin ca de aia aveti privilegii !!!

• WoW.dLL likes this

Buzdu

Buzdu

Advanced Member

• Membru
  • 147 posts
  • 7 topics
  • Joined 25-June 13

Intocmai, eu pot juca si fara grad .

Monster noi am vorbit ceva odata , de donat nu donez (1 euro nu e mult),dar eu nu mai bag bani in servere ;)

Raman ca un simplu jucator pe server , si asta sa vada si Zyrex ca pe mine nu ma fac gradele .

Salutare !

ZyreX

ZyreX

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 789 posts
  • 75 topics
  • Joined 08-December 12

Buzdu, e nasol ca ai iinteles fix altceva. Ai insistat prea mult cu up`ul tau si a iesit un "terci", eu doar ti-am zis ca daca insisti sa fii Owner iti cedez eu locul meu si eu il i-au pe al tau.

Se pare ca ceea ce am spus in postul meu de mai sus nu a fost prea clar pentru tine, aiurea. Imi pare rau ca am scris atata pentru a fi inteles si tot degeaba.

ZyreX

ZyreX

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 789 posts
  • 75 topics
  • Joined 08-December 12

A!leXx.oMg - REMOVED !

Attached Thumbnails

• alexomg.JPG

• ImperiaL and In_genunchi like this

Buzdu

Buzdu

Advanced Member

• Membru
  • 147 posts
  • 7 topics
  • Joined 25-June 13

Hai sa o discutam aici :) .. RECLAMATIE BUZDUGANU !!!  http://forum.cs16.ro/index.php/topic/204585-remove-buzduganu/#entry1472124

Deci mai frumuselu:* , eu te cred pe tine ca esti barosan  si te doare`n .... dar nu intra pe server cu gura mare  , ca dece nu faceti aia , si aia ;)

Eu nu suport oameni astia, eu pentru ei nu dau nimic ..

Eu sunt om cu cine este om cu mine , dar nu cu cei care ma calca pe nervi ..

In fine  ,jucam dust2_2x2 , eram 6vs5 parca . intra Don` Heisank si buumm , pe privat.. Ce faceti adminilor ,dc nu schimbati si de astea..

Schimba harta. nush cine a schimbat ,nici last. .. Bun .

Apoi il iau cu vorba buna, si ma ia ca sufar de admin .. Ia`m dat replica care se vede in poza. nu care zice el .. si apoi

buuum , link catre poza sa vedeti http://www28.zippyshare.com/v/51956906/file.html ..

Asa deci nu ma supar ca am luat remove , dar ma enerveaza ca esti boss si te doare`n ceva de admini , nu stii sa vorbesti frumos ;)

SebyZ95

SebyZ95

Master Member

• Membru
  • 1936 posts
  • 130 topics
  • Joined 11-April 12

Voi verifica logs sa vad cre a fost treaba

he1sankk

he1sankk

Member

• Membru
  • 28 posts
  • 5 topics
  • Joined 04-October 13

Bun asta mai frumuselu ca esti barosan tu... In primul rand te pup si eu :* Salut.. In al doilea rand, ca aici luam ca la romana la compuneri erau 7-7 nu 6-5 din pacate. In al treilea rand daca te uiti mai sus ti-am spus scuze ca ti-am spus prost. Concluzionand http://www63.zippysh...71101/file.html   Saloot!

ImperiaL

ImperiaL

Platinum Member

• Membru
  • 1141 posts
  • 193 topics
  • Joined 18-August 13

Hai sa o discutam aici :) .. RECLAMATIE BUZDUGANU !!!  http://forum.cs16.ro/index.php/topic/204585-remove-buzduganu/#entry1472124

Deci mai frumuselu :* , eu te cred pe tine ca esti barosan  si te doare`n .... dar nu intra pe server cu gura mare  , ca dece nu faceti aia , si aia ;)

Eu nu suport oameni astia, eu pentru ei nu dau nimic ..

Eu sunt om cu cine este om cu mine , dar nu cu cei care ma calca pe nervi ..

In fine  ,jucam dust2_2x2 , eram 6vs5 parca . intra Don` Heisank si buumm , pe privat.. Ce faceti adminilor ,dc nu schimbati si de astea..

Schimba harta. nush cine a schimbat ,nici last. .. Bun .

Apoi il iau cu vorba buna, si ma ia ca sufar de admin .. Ia`m dat replica care se vede in poza. nu care zice el .. si apoi

buuum , link catre poza sa vedeti http://www28.zippyshare.com/v/51956906/file.html ..

Asa deci nu ma supar ca am luat remove , dar ma enerveaza ca esti boss si te doare`n ceva de admini , nu stii sa vorbesti frumos ;)

NU-TI CONVINE ADIO.

CREZI CA NE IMPRESIONEZI? :)) 

Fi serios te rugam parca ai avea 10 ani. 

he1sankk

he1sankk

Member

• Membru
  • 28 posts
  • 5 topics
  • Joined 04-October 13

Si  inca ceva eu am vorbit frunmos cu vi dc esti admin sa ai comenzi si sa fi veteran la grade sau dc? Si nu am venit eu si va-m injurat tu ai inceput la mine c dc fac gura mare. Asta e treaba mea omule sa vad ce faceti voi ca daca nu intram io tot dust2_2x2 era toata ziua ;)

SebyZ95

SebyZ95

Master Member

• Membru
  • 1936 posts
  • 130 topics
  • Joined 11-April 12

He1sank cand se intra pe server se zice salut alea alea nu direct se ia lumea la intrebari si nu stiu ce daca vrei respect  , respecta iar buzduganu si tu ai cam exagerat

NU CRED CA DACA NU INTRAI TU NU SE SCHIMBA MAPA

Edited by M0nst3r!, 15 November 2013 - 08:57 PM.

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users