Jump to content

Photo

[Discutii] Adminii Serverului

- - - - -

• Please log in to reply
891 replies to this topic

Raho. -

Raho. -

Platinum Member

• Membru
  • 1154 posts
  • 92 topics
  • Joined 28-June 13
  • Country: Country Flag

Treaba ta de admin nu e sa postezi aiurea, in doua cereri unban ai postatasa: "Il asteptam pe admin x cu dovada" si intr-o cerere de retragere ai facut iarasi un post aiurea. Aceste posturi sunt doar pentru +1.

Ok, de acum inainte o sa-mi vad doar de , prezenta/banlist. sa nu mai fie alte probleme.

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Subiect inchis . 

Treaba ta de admin nu e sa postezi aiurea, in doua cereri unban ai postatasa: "Il asteptam pe admin x cu dovada" si intr-o cerere de retragere ai facut iarasi un post aiurea. Aceste posturi sunt doar pentru +1.
.

Rog a se lua de-oparte si a se vorbi in particular aceste probleme, nu aici . Am spus de cine se ocupa fiecare, e de datoria voastra sa va ocupati de cei care v-au fost  " inmanati ", sau vreti sa ii iau eu pe toti deoaparte ? Nici-o problema, pot face fata la 20 de admini .

Nu vreau sa mai vad/aud certuri . V-am auzit/vazut, v-am scos gradele la toti implicati .

Nu ma mai intereseaza ca e Co-owner/Owner . V-am suspendat gradele pentru cateva zile, si poate atunci va veti potolii .

@ Shaven, ai suspend la grad 4 zile . Poate pana atunci iti revi si tu .  

Am vorbit ceva cu tine si cu Cezar pe ts3, deci va rog frumos . 

# E ultimul meu avertisment, si credeti-ma ca nu glumesc . Am glumit cand am glumit, si am iertat si trecut cu vederea, dar, vad ca unii deja v-o luati in cap rau de tot .

Tin sa precizez faptul ca, la conferinta, o sa va instruiesc pe toti, pentru ca nu se mai poate asa ceva . Decand avem grade mari, decand nu suntem luati la raspundere, decand ne permitem cu totii, suntem tari in gura . 

O seara faina . 

• wafennn, KnorR.cs16, Raho. - and 1 other like this

khasdar

khasdar

Fost Designer

• Retired
  • 3527 posts
  • 456 topics
  • Joined 12-December 12

Am uitat ca nu am voie sa postez.

Edited by Shaven D., 26 February 2014 - 08:43 PM.

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Ce va rog, cei care postati BAN history, nu-l mai postati inainte de ora 00:00, pentru ca pana atunci se mai dau alte banuri . 

Head .-.

Head .-.

Fost Designer

• Retired
  • 1395 posts
  • 112 topics
  • Joined 16-December 12

Eu sunt singurul ca a postat ban history si l-am postat intre 23:30 si 00:00

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Eu sunt singurul ca a postat ban history si l-am postat intre 23:30 si 00:00

.
Mhm. La tine faceam referire si am anuntat ca sa stie si ceilalti pe viitor.
Ti-am editat eu postul, s-au mai dat inca 3 banuri dupa ce ai postat tu ban history-ul din ziua aia.

PopCornN

PopCornN

Gold Member

• Membru
  • 672 posts
  • 32 topics
  • Joined 02-April 13

Am si eu o nelamurire .As vrea sa aflu ce inseamna asta : 

L 02/27/2014 - 16:34:59: [adminchat_grade.amxx] Chat: "^THEoNE^<2945><VALVE_ID_LAN><>" chat "dar e prost rau,nu stiu cat ai sa prinzi in demo "
L 02/27/2014 - 16:35:08: [adminchat_grade.amxx] Chat: "PiTTbuLL Cla[U]dYu[;x]<2987><VALVE_ID_LAN><>" chat "ii dau ban si fara demo in mortii lui"
L 02/27/2014 - 16:35:18: [adminchat_grade.amxx] Chat: "^THEoNE^<2945><VALVE_ID_LAN><>" chat "l-am mai banat eu odata dar a scos banurile"
L 02/27/2014 - 16:35:36: [adminchat_grade.amxx] Chat: "PiTTbuLL Cla[U]dYu[;x]<2987><VALVE_ID_LAN><>" chat "ii dau eu acuma ban,dao incolo de dovada"

Verdecryl

Verdecryl

Gold Member

• Membru
  • 677 posts
  • 38 topics
  • Joined 01-February 13

Cezar inseamna ca discutau ca admini/prieteni care vor sa de-a un ban fara demo ce e greu de inteles:)))

^THEoNE^

^THEoNE^

No Limit Member

• Membru
  • 2145 posts
  • 69 topics
  • Joined 19-August 13

Am si eu o nelamurire .As vrea sa aflu ce inseamna asta : 

L 02/27/2014 - 16:34:59: [adminchat_grade.amxx] Chat: "^THEoNE^<2945><VALVE_ID_LAN><>" chat "dar e prost rau,nu stiu cat ai sa prinzi in demo "
L 02/27/2014 - 16:35:08: [adminchat_grade.amxx] Chat: "PiTTbuLL Cla[U]dYu[;x]<2987><VALVE_ID_LAN><>" chat "ii dau ban si fara demo in mortii lui"
L 02/27/2014 - 16:35:18: [adminchat_grade.amxx] Chat: "^THEoNE^<2945><VALVE_ID_LAN><>" chat "l-am mai banat eu odata dar a scos banurile"
L 02/27/2014 - 16:35:36: [adminchat_grade.amxx] Chat: "PiTTbuLL Cla[U]dYu[;x]<2987><VALVE_ID_LAN><>" chat "ii dau eu acuma ban,dao incolo de dovada"

Daca te uiti inainte de asta eu i-am zis sa faca demo a zis ca e demo on,acum ce face el mai departe e treaba lui.Oricum a zis la misto pentru ca a facut si demo.Daca venea cu cerere trebuia sa puna dovada.

Nu pune doar ce doresti tu aici ca sa ai tu chipurile de cine te lua.

L 02/27/2014 - 16:34:03: [adminchat_grade.amxx] Chat: "^THEoNE^<2945><VALVE_ID_LAN><>" chat "claudiu stai pe assasin daca vrei ,are wall chiar daca e but si cu el"
L 02/27/2014 - 16:34:11: [adminchat_grade.amxx] Chat: "PiTTbuLL Cla[U]dYu[;x]<2987><VALVE_ID_LAN><>" chat "ok ii dau imd ban"
L 02/27/2014 - 16:34:20: [adminchat_grade.amxx] Chat: "PiTTbuLL Cla[U]dYu[;x]<2987><VALVE_ID_LAN><>" chat "is pe el"
L 02/27/2014 - 16:34:22: [adminchat_grade.amxx] Chat: "^THEoNE^<2945><VALVE_ID_LAN><>" chat "fa demo"
L 02/27/2014 - 16:34:36: [adminchat_grade.amxx] Chat: "PiTTbuLL Cla[U]dYu[;x]<2987><VALVE_ID_LAN><>" chat "is demo on"

Edited by ^THEoNE^, 27 February 2014 - 06:17 PM.

• wafennn likes this

KnorR.cs16

KnorR.cs16

Fost News Team

• Retired
  • 2850 posts
  • 232 topics
  • Joined 23-March 13

E o problema la sectiunea cu clanul. Astazi cand i-am recomadat sa faca o inscriere la un player a intrat pe forum si toata sectiunea cu clanul e parolata nu doar cea cu discutii. Ar fi bine sa se creeze subsectiuni ca la admin's si doar cele care trebuie sa fie parolate.

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
O sa rezolv eu cand ajung acasa problema cu parola de la clan.

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Sunteti 6 persoane care administreaza acest forum, si nici-unul nu sunteti in stare de a posta un gametracker ( Aici fac referire la Moderatori forum + owneri  ), si 4 owneri care nu sunt in stare de a posta un Ban history zilnic, groaznic, chiar asa am ajuns ? Si mai intrebati de ce se inchide server-ul, uitati de ce, lipsa de interes din partea unora . Daca stiti ca nu sunteti in stare de a posta asa ceva, nu mai sariti cu " capul " inainte si spuneti ca va ocupati voi, va rog frumos ( aici ma refer la cei care au spus ca voor posta ei in fiecare zi )

Felicitari . 

Edited by Minnie, 06 March 2014 - 08:54 PM.

• ^THEoNE^ likes this

^THEoNE^

^THEoNE^

No Limit Member

• Membru
  • 2145 posts
  • 69 topics
  • Joined 19-August 13

Sunteti 6 persoane care administreaza acest forum, si nici-unul nu sunteti in stare de a posta un gametracker ( Aici fac referire la Moderatori forum + owneri  ), si 4 owneri care nu sunt in stare de a posta un Ban history zilnic, groaznic, chiar asa am ajuns ? Si mai intrebati de ce se inchide server-ul, uitati de ce, lipsa de interes din partea unora . Daca stiti ca nu sunteti in stare de a posta asa ceva, nu mai sariti cu " capul " inainte si spuneti ca va ocupati voi, va rog frumos ( aici ma refer la cei care au spus ca voor posta ei in fiecare zi )

Felicitari . 

La conferinta cand a primi Knorr owner de proba sa stabilit cine se ocupa si cu ce pe forum,iar cu ban list-ul era The Head daca retin bine.Am sa incerc sa postez si eu dar deja mi sa acrit,nu mai fac fata nici pe server mereu singur sa stau pe codati.Ne lipsesc adminii,iar cei care sunt si mai intra cate 10 minute pe server ...ca si cum nu ar fi,serios..degeaba au admin.

Head .-.

Head .-.

Fost Designer

• Retired
  • 1395 posts
  • 112 topics
  • Joined 16-December 12

Din moment ce ati spus dinainte ca se inchide serverul , nimeni nu se mai implica. Eu sincer de cand m-ati anuntat nu am mai postat nici ban historyul pentru ca nu are rost, facem toate astea pentru nimic practic.

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Ca sa stiti, tocmai acum vorbesc su Eduart . Nu o sa mai inchid server-ul . 

Vom reface tot subforumul de la 0, voi lua acel boost saptamanal, voi schimba numele server-ului . 

Insa, fi-ti siguri, ca, cei care n-au gradul pe care-l merita, o sa ajunga ei la grad-ul pe care-l merita cu adevarat, chiar si Helper . 

In legatura cu admini, sunt unii care nu vor admin din cauza ca era Nasacryl, sau ca era server-ul lui, asa am inteles, insa, Eduart va da anunt ca acest server nu mai este condus de Nasacryl, si ca absolut tot se va schimba . 

Incercati sa va calmati nervii si figuriile, nu va mai dati mari cocosi, si vorbesc foarte serios. 

Daca intradevar vreti ca acest server sa mearga, puneti-va pe drumul cel bun . 
In legatura cu acel clan, acea cupa, puteti linistiti sa va ocupati de ea 

Salut. 

Edited by Minnie, 06 March 2014 - 09:35 PM.

• wafennn, KnorR.cs16 and ^THEoNE^ like this

Head .-.

Head .-.

Fost Designer

• Retired
  • 1395 posts
  • 112 topics
  • Joined 16-December 12

Ca sa stiti, tocmai acum vorbesc su Eduart . Nu o sa mai inchid server-ul . 

Vom reface tot subforumul de la 0, voi lua acel boost saptamanal, voi schimba numele server-ului . 

Insa, fi-ti siguri, ca, cei care n-au gradul pe care-l merita, o sa ajunga ei la grad-ul pe care-l merita cu adevarat, chiar si Helper . 

In legatura cu admini, sunt unii care nu vor admin din cauza ca era Nasacryl, sau ca era server-ul lui, asa am inteles, insa, Eduart va da anunt ca acest server nu mai este condus de Nasacryl, si ca absolut tot se va schimba . 

Salut. 

Cand este momentul spunemi , pot lua boost si eu 2-3 zile

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Cand este momentul spunemi , pot lua boost si eu 2-3 zile

Boost-ul pe care vreau sa-l iau, se ia saptamanal, daca stii despre care boost vorbesc .

Vom vedea asta pe parcurs, momentan ma gandeam de data de 10 Aprilie sa-l iau, ca atunci iau si eu bani mai multi, pentru ca luna asta bag  ca oarba + prima :)), si vreau sa iau boost-ul acela timp de 2 saptamani la rand .

Deci, cei cu Clanul, ocupati-va de el .  

^THEoNE^

^THEoNE^

No Limit Member

• Membru
  • 2145 posts
  • 69 topics
  • Joined 19-August 13

Boost-ul pe care vreau sa-l iau, se ia saptamanal, daca stii despre care boost vorbesc .

Vom vedea asta pe parcurs, momentan ma gandeam de data de 10 Aprilie sa-l iau, ca atunci iau si eu bani mai multi, pentru ca luna asta bag  ca oarba + prima :)), si vreau sa iau boost-ul acela timp de 2 saptamani la rand .

Deci, cei cu Clanul, ocupati-va de el .  

Nici tu nu stii ce doresti defapt,vrei sa deschizi alt server,acum nu mai vrei :))  In final eu ma bucur ca nu se inchide gherla pentru ca m-am atasat de server. :X:X:X :P

PopCornN

PopCornN

Gold Member

• Membru
  • 672 posts
  • 32 topics
  • Joined 02-April 13

Ok . Cei care au spus ca ma vor ajuta cu clanul .la 22:00 pe TS ? :)

PopCornN

PopCornN

Gold Member

• Membru
  • 672 posts
  • 32 topics
  • Joined 02-April 13

Nici tu nu stii ce doresti defapt,vrei sa deschizi alt server,acum nu mai vrei  In final eu ma bucur ca nu se inchide gherla pentru ca m-am atasat de server. :X:X

Citeste cu atentie :D  Serverul isi va schimba numele ( se va numii diferit ) , toate topicurile sterse ,luate de la 0 ,facute de Minnie,deci e ca si cum ar fi un nou srv :D

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users