M-am uitat astazi prin banlist-urile fostilor admini, cat si a unor admini care inca sunt prezenti in acest staff .
Rezultatul meu este => DEZASTRU .
Nu fac referire la toti ce am sa spun acum, dar, oameni buni, daca nu va puneti pe picioare, credeti-ma ca, o sa fi-ti sanctionati la cea mai mica greseala facuta .
Prin unele banlist-uri BATE VANTUL .
Am dat acum cateva t/c-uri, si, aveau doar modelul postat, ca sa vedeti si voi de cine ne facem noi MILA ca sa primim in acest STAFF.
De azi incolo, fiecare banlist il voi verifica, fiecare ban dat care v-a aparea in FTP(aici fac referire la ban de 4ore, ban de 3 ore, ban de 3 zile, ban de 5 zile si-asa mai departe) va voi trage la raspundere .
Inteleg ca, sunteti unii incepatori .
Tocmai de-aceea am facut si acest TOPIC - > http://forum.cs16.ro...menzi-amx-modx/ , pentru a ne ajuta intre noi . Nu e nici-o rusine, nimeni nu s-a nascut PERFECT sau STIIND toate comenziile . Nici chiar eu nu stiu acele prostii pentru fps si alte lucruri .
Nu vreau sa mai aud " M-am grabit si de-aceea am dat gresit acel ban" , " Am uitat sa scriu numele prima data, si l-am scris la motiv" , " Am uitat sa specific motivul " , sau sa dati ban-uri pe motive TOTAL NEACCEPTATE, gen "marsh, jet, pa, salut, prost esti tu" etc, inteleg sa gresiti la motivul "wall" in loc de "wall" sa scrieti "walk" sau "wakk" ca se mai intampla.
In legatura cu cei care au acces la amx_unban, sa NU vad, ca dati unban la unu care a jucat cu cod, fie el prieten, fie el frate/sora, ca v-am luat pe voi la raspundere .
Am permisiunea lui David ! [ zic eu ]
.
Nu o luati in nume de rau, dar, nu numai din cauza playeriilor buni pleaca unii playeri, ci si din cauza micilor noastre greseli .
O zi faina .