Jump to content

Photo

[Discutii] Adminii Serverului

- - - - -

• Please log in to reply
891 replies to this topic

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 posts
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12
  • Country: Country Flag

Am o rugaminte la toti adminii de pe server, toti cu acces la ban .

Incercati sa nu mai dati ban pe fy_snow sau orice alta harta de zece metrii patrati (DECAT DACA ESTE PREA EVIDENT CODUL)... Daca sunteti intr-un colt de harta si un adversar trage cu ak in coltul opus il stiti acolo dupa sunet . Asteptati daca puteti o alta harta mai mare, pe care sa se observe reactiile suspectului (Pe unde merge, unde trage, unde se uita, etc ) .

In ultima saptamana serverul a ajuns sa ocupe pe Gametracker locul 2100 ( Si inca tot scade ...) . Orice jucator pe server conteaza, nu doar pentru rank-ul din GT ci si pentru jucatorii care se uita in lista de favorite si vad cati sunt online pe server, nu e tot una 10/32 cu 15/32 , chiar daca e mica diferenta, conteaza !!

Mai multe si mai bune la conferinta, sanatate !

• Nasacryl and PopCornN like this

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Pluginul VIP dezactivat momenta, probleme tehnice . Problema se va remedia cel mai probabil in decursul zilei de maine. 

Dovada :

Spoiler

Edited by Nasacryl, 19 December 2013 - 01:07 AM.

KnorR.cs16

KnorR.cs16

Fost News Team

• Retired
  • 2850 posts
  • 232 topics
  • Joined 23-March 13

:)) Am ajuns sa imi dati ban Minnie sau lebada nu mai stiu sigur. Nici o problema va cred, ca nu ati crezut ca is KnorR de la varumio, oricum imd vin acasa. 

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 posts
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12

:)) Am ajuns sa imi dati ban Minnie sau lebada nu mai stiu sigur. Nici o problema va cred, ca nu ati crezut ca is KnorR de la varumio, oricum imd vin acasa. 

Atata timp cat tu stii ca ai admin pe nick si steam, ori intri cu numele de admin ori cu alt nume . 

• SeNNNka likes this

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Pai, odata ce zici ca " pune-mi admin-ul pe nickname" cand tu stiai ca ai admin-ul pe nickname dupa faza care s-a intamplat astazi cu steam-ul, e ceva normal sa nu credem .

Da, euu ti-am dat ban. Ori jucati cu nickname-urile voastre, ori numai .

• SeNNNka likes this

KnorR.cs16

KnorR.cs16

Fost News Team

• Retired
  • 2850 posts
  • 232 topics
  • Joined 23-March 13

Am inteles nu se va mai intampla data viitoare

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Ce va rog, nu mai dati ban-uri pe server la cei care v-au injurat/jignit/imbarligat pe ts3 . 

Daca va spune pe ts3, il aranjati acolo cu ban, nu pe server . Ceea ce se intampla inafara server-ului se intampla inafara lui. 

Pentru ca, voi il banati, ala vine cu cerere unban, aduce un motiv dinala de nu am vazut in nici-un regulament, si voi prezentati dovada de pe ts3/facebook/mess, vi se pare ceva normal ? Mie una nu . 

Cereriile unban fac referire doar la cod, sau daca un admin a dat ban pe nedrept, adica, limbaj, retry si-asa mai departe . 

Nu o luati in nume de rau, si nu fac referire numa la lebada, fac referire la toti in general, pentru ca sa nu se mai intample asemenea chestii . 

O seara faina. 

• Nasacryl, KnorR.cs16 and StiL^VoYo like this

StiL^VoYo

StiL^VoYo

Addicted Member

• Membru
  • 231 posts
  • 17 topics
  • Joined 06-April 13

Ce va rog, nu mai dati ban-uri pe server la cei care v-au injurat/jignit/imbarligat pe ts3 . 

Daca va spune pe ts3, il aranjati acolo cu ban, nu pe server . Ceea ce se intampla inafara server-ului se intampla inafara lui. 

Pentru ca, voi il banati, ala vine cu cerere unban, aduce un motiv dinala de nu am vazut in nici-un regulament, si voi prezentati dovada de pe ts3/facebook/mess, vi se pare ceva normal ? Mie una nu . 

Cereriile unban fac referire doar la cod, sau daca un admin a dat ban pe nedrept, adica, limbaj, retry si-asa mai departe . 

Nu o luati in nume de rau, si nu fac referire numa la lebada, fac referire la toti in general, pentru ca sa nu se mai intample asemenea chestii . 

O seara faina. 

Apropo sunt Smeagol- Deci

Lebada nu a stiut ca la vorbit pe la spate grasu deoarece el  spus pe echipei Ct pe u iar lebada era Ts si nu a stiut pana ce nu iam spus lui cat si la grasu sa termine odata si sa nu il mai vorbeasca pe lebada , insa el a tot continuat.Asta e problema lui ca eu iam spus de 3 ori sa inceteze dar nu ma ascultat...

Edit: Altadata cand se repeta asa o sa fac:D

Edited by StiL^VoYo, 22 December 2013 - 03:04 AM.

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Apropo sunt Smeagol- Deci Lebada nu a stiut ca la vorbit pe la spate grasu deoarece el  spus pe echipei Ct pe u iar lebada era Ts si nu a stiut pana ce nu iam spus lui cat si la grasu sa termine odata si sa nu il mai vorbeasca pe lebada , insa el a tot continuat.Asta e problema lui ca eu iam spus de 3 ori sa inceteze dar nu ma ascultat...

Am citit de 3 ori ca sa inteleg ceea ce ai scris tu acolo, dar intr-un final am inteles .

Daca tu ai vazut, trebuia sa procedezi cum trebuia, dand-ui gag/kick/ban 120 daca continua, si asa cu siguranta se potolea .  

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Am adaugat de_winter si de_dust2_christmas deocamdata

• Minnie likes this

PopCornN

PopCornN

Gold Member

• Membru
  • 672 posts
  • 32 topics
  • Joined 02-April 13

Minnie . Te lamuresc eu : 

Eram pe nuke_rarerea si imi scrie grasu pe say_team ca lebada ma injura cand il iau . il intreb pai ce zice ma lebada (  razand ) si el imi zice ca lebada ma da dracu cand il omor . Bun ... pana aici claritate maxima ?  ok . Dupa aia ii scriu lu lebada in u@  ( razand , iti poate confirma )  ce faci ma de ce ma injuri ?  si lebada mi-a zis ca nu m-a injurat :)) si aia a fost toata treaba . Nu a mai fost nici o problema ... EU cel putin m-am impacat cu lebada , zic eu suntem amici / prieteni .. daca nu e reciproca treaba .. nush ce sa mai zic :) 

Te iubim tovarase general de armata !  }{

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 posts
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12
Ban-ul nu l-am dat pentru ceva petrecut pe ts3, ci pe server. Smeagol poate confirma ca prima data a venit ban-ul pe server si dupaceea kick-ul pe ts3. Baiatul ala in primul rand ma lua peste picior pe server, isi permitea cam multe glume cu mine, cand am aflat si treaba asta cu say_team-ul i-am cerut lui cezar printul cum ca ala a zis ceea ce a zis despre mine, cezar a zis ca poate sa-l faca ( printul) dupa cara i-am dat ban pentru 16 ore baietasului . Cezar daca ti-am zis ca uit, inseamna ca uit, nu-ti mai face griji in privinta asta .

Flavyu

Flavyu

Fost News Team

• Retired
  • 1236 posts
  • 60 topics
  • Joined 11-May 13

M-ai mare prostie de cat asta putea exista ? 

http://postimg.org/i...csh1n/e437a666/

KnorR.cs16

KnorR.cs16

Fost News Team

• Retired
  • 2850 posts
  • 232 topics
  • Joined 23-March 13

Daca se poate adauga si de_dust2_2x2_xmas (asa se numea parca)

Dupa 15 minute va disparea banul si eu am patit de multe,ori. E enervant

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Hai sa fim seriosi ca nu a murit nimeni din 15 minute . Eu de cand am serverul am patit 1 singura data , plus ca ne scapa si protejeaza de eventuali spammeri . 

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

M-ai mare prostie de cat asta putea exista ?    http://postimg.org/i...csh1n/e437a666/
. De la coduri iti da eroarea asta  
  • SwanX likes this

MrQ

MrQ

Advanced Member

• Membru
  • 121 posts
  • 19 topics
  • Joined 07-February 13

http://www.girlshare.ro/33098232.2 are aim sau wall '"inculpatu" uitativa atent la ultima faze cum face tinta si cum sta cu tinta in perete pana ce vin dusmanii 

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 posts
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12

http://www.girlshare.ro/33098232.2 are aim sau wall '"inculpatu" uitativa atent la ultima faze cum face tinta si cum sta cu tinta in perete pana ce vin dusmanii 

Urca-l pe mega, zippy sau orice alt site inafara de girlshare, mersi . Acum nu mai conteaza, dar pe viitor ai topicul "dativa cu parerea" pentru jucatori suspecti :) 

Edited by lebada, 23 December 2013 - 11:16 PM.

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Urca-l pe mega, zippy sau orice alt site inafara de girlshare, mersi . Acum nu mai conteaza, dar pe viitor ai topicul "dativa cu parerea" pentru jucatori suspecti  
,

Poftim -> http://www29.zippysh...96323/file.html

@ mrq, data viitoare te rog sa puii nickname-ul jucatorului, nu un nickname inventat de tine .

In legatura cu demo-ul, da, ii face ciudat tinta, dar, demo-ul este prea mic, si nu pot da exterminate/ ban pentu dovada asta + ca paremi-se ca n-a facut nici-un kill .

Te rog ca data viitoare, sa fie demo mai lung.

O seara faina . 

• Nasacryl likes this

StiL^VoYo

StiL^VoYo

Addicted Member

• Membru
  • 231 posts
  • 17 topics
  • Joined 06-April 13

Cu ocazia sarbatorilor de craciun vreau sa va urez eu <StiL^VoYo> impreuna cu <Smeagol> sarbatori fericite si craciun fericit acestui staff .sa aveti distracie placuta si usor cu bautura si tigarile deoarece nu fac bine  :P

• Minnie and Smeagol. like this

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users