Teoretic sera nu ar trebuii sa mai aiba parola de la staff pt ca tocmai a fost schimba de David acum 2-3 zile . Deci ori cineva a dat parola mai departe ori a dat cu papagalu . Oricum ar fi , cand o sa aflu cine a ciripit ( fiti siguri ca voi afla ) va primii din start remove !

[Discutii] Adminii Serverului
Posted 14 December 2013 - 09:57 PM

Posted 14 December 2013 - 10:27 PM

Parerea mea este ca adminul acela nu s-a gandit cand le-a spus playerilor de sera. Deci a fost o neatentie a adminului in cauza
Edited by KnorR.cs16, 14 December 2013 - 10:28 PM.
Posted 14 December 2013 - 10:39 PM

Posted 14 December 2013 - 10:57 PM

Posted 14 December 2013 - 11:06 PM

Posted 14 December 2013 - 11:12 PM

Hai frate ce atata valva pentru un admin but care a facut asa ceva , nu suntem la tribunal aici .
A facut-o a facut-o el va plati nu noi , deci nu mai comentati atat pe aici toti ( nu ma refer la lebada pentru ca el a zis o chestie adevarata).
Ce e atat de greu sa verificati in logo-uri ?
Si plus , David nu puteai sa ii dai tu direct ban pe ip din consola ca sa nu mai facem atata valva pe aici ?
- SwanX likes this
Posted 15 December 2013 - 08:52 AM

Eu am o problema cu cs-ul deci azi daca nu rezolv nu cred ca pot intra pe server . Am scris asta cu scop informativ pentru owneri.
Posted 15 December 2013 - 10:49 AM

Hai frate ce atata valva pentru un admin but care a facut asa ceva , nu suntem la tribunal aici . A facut-o a facut-o el va plati nu noi , deci nu mai comentati atat pe aici toti
. Aceasta discutie a fost despre server-ul nostru, aici este sectia "Discutii Adminii serverului", au tot dreptul de-asi vorbi/spune ce au despre server si ceea ce se intampla pe el .
Nu cred ca ar fi ceva normal, sa luam toti adminii la intrebari, pentru ca fii sigur ca nu ar spune nici-unul.
In log-uri n-ai sa vezi nimic, mai ales daca s-a zis pe chat normal.
In psay, si chat-ul adminiilor n-am vazut nimic, nici ieri nici acum 2 zile .
Deci, cel mai sigur ori s-a zis pe chat normal, ori s-a anuntat undeva in afara server-ului .
O zi faina.
EDIT: Propun sa se tina o conferinta pe saptamana viitoare, in data de 21 Decembrie, inainte de Craciun, si sa rezolvam toate problemele/discutiile asa inainte de sarbatori .
Sa vorbim si despre acel concurs, despre server, despre admini, despre tot ce vreti voi .
PS: Chiar as dori, sa va spuneti tot ce aveti pe suflet, sa nu se mai zica la alte persoane, doar persoanei respective daca are ceva cu ea.
EDIT2 : Astazi tocmai am aflat ca mapa de_inferno2x2 iar nu merge si nu este in FTP. M-am chinuit sa o gasesc, sa o fac sa mearga, si ma trezesc ca nu merge .
Fac referire la owneri, va rog frumos, anuntati-ma si pe mine cand stergeti o mapa anume, sa stiu..
Acum iar o iau de la capat cu acea harta, iar zapacesc server-u pana o fac sa mearga..
Admini, va rog sa ma anuntati cand nu merge o mapa anume .
PS: Astazi dau peste cap totul, si fac ca mapa de_dust2_xmas/christmas sa mearga .
Sar`mana.
Edited by LoVe ;x ., 15 December 2013 - 11:19 AM.
Posted 15 December 2013 - 02:30 PM

Incepand de astazi, s-a schimbat placa.
1 la mana: Nu mai vreau sa aud plangeri despre alti admini/owneri, aveti ceva de zis le spuneti lor. Ve-ti fi sanctionati pentru asa, credeti-ma.
2 la mana: RESPECTATI REGULAMENTUL. Limbaj-ul vostru, ma lasa fara cuvinte. Sunteti admini, vorbiti frumos. Nu vreau sa va mai vad " exagerati ". Cand un player va ia " da-o dreq", " marsh mah ", "iesi mah ", " taci dreq" + limbajul pe chat-ul adminiilor " plm", "mm de codati ", si asa mai departe .
Aveti probleme cu nervii ? Iesiti la aer curat, nu injurati pe server, ca doar nu sunteti din jungla, sunteti oameni din cate-mi amintesc eu .
Cand un player injura, chiar daca mai sunt 2 minute din harta, datii gag, nu asteptati pana se schimba mapa.
3 la mana: Dati la vot MINIM 2 harti, nu mai schimbati direct, nu mai dati doar o mapa la vot, verificati /harti inainte de a da o anumita harta la vot .
4 la mana: Nu mai fi-ti asa de copilarosi, multi se plang de unii dintre voi, de aceea ne auzim si vorbe ca bagam adminii sub 12 ani. Va place sa auziti ca acest staff este compus din copiilasi ? Si pe langa faptul ca avem 12-13 ani, mai sunt si copii ?
Mie una nu-mi place sa aud asta, si credeti-ma ca nu vreau sa incep sa scot adminii cei cu varsta mica. Incercati sa va maturizati, macar pe server sa va comportati maturi daca in general nu puteti fii .
Vrem sa reusim ceva cu acest server, sa le aratam altora ca nu suntem asa, ca putem mult mai mult .
O zi buna
Edited by LoVe ;x ., 15 December 2013 - 02:57 PM.
Greseala de tipar
- SwanX and PopCornN like this
Posted 15 December 2013 - 02:46 PM

Dati la vot MAXIM 2 harti
Minim 2 harti
Despre postul in intregime, pe scurt, cine nu actioneaza dupa regulament v-a fii sanctionat
Posted 15 December 2013 - 03:37 PM

Despre adminii copilarosi: sa fi acceptat la 12-13 ani e greu(stiu din propria experienta), dar este usor sa iei remove. Parerea mea ca cei care nu isi fac treaba si au in cap numai copilarii nu au ce cauta in staff.
Propun ca si injuraturile sa fie luate in serios. Adica sa fie sanctiuni mai drestice nu numai niste amarate de advertismente
Sunt de acord cu acea conferinta Minnie.
Posted 15 December 2013 - 03:56 PM

Despre harti: si ieri se juca 4 vs 4 pe west. Eu zic ca nu mai era necesar vote. D2x2 am dat direct daca bagam alta mapa riscam sa se goleasca serverul.
Este necesar votul . pt ca asa tu dai direct snow si poate lumea vrea aim_ak-colt . intelegi unde bat ?
Posted 15 December 2013 - 04:44 PM

Off: Astazi nu cred ca voi putea intra pe CS
Edited by KnorR.cs16, 15 December 2013 - 04:45 PM.
Posted 15 December 2013 - 07:36 PM

Initial vroiam sa iau boost pentru a primi vip dar nasacryl nu era online asa ca eu am dat 2 boost-uri acum este decizia ta daca sa imi dai vip sau nu.
Edited by Th3 H3aD, 15 December 2013 - 07:54 PM.
Posted 15 December 2013 - 07:53 PM

Edit , am dat din greseala quote la cel de mai sus .
Edited by Th3 H3aD, 15 December 2013 - 07:55 PM.
Posted 16 December 2013 - 02:06 AM

Si plus , David nu puteai sa ii dai tu direct ban pe ip din consola ca sa nu mai facem atata valva pe aici ?
Chiar eu m-am asigurat ca afla ( nu de la mine) , de aceea am si postat aici . Am vrut sa ii dublez suferinta , in care este deja .
Initial vroiam sa iau boost pentru a primi vip dar nasacryl nu era online asa ca eu am dat 2 boost-uri acum este decizia ta daca sa imi dai vip sau nu.
Eu nu vad nicaieri sa fie metoda de plata la VIP prin boost ? De ce va manca in talpa si nu aveti rabdare ?
Posted 16 December 2013 - 01:00 PM

Posted 16 December 2013 - 04:08 PM

Nu conteaza oricum nu ma face vipul pe mine , daca vrei sa imi dai bine daca nu tot lafel....
Ti-l dau , dar nu mai faceti de capu vostru lucruri de genu' ca nu o sa vi le iau in considerare . Lasa-mi nick pentru vip , 30 de zile .
Posted 16 December 2013 - 07:26 PM

Ma gandeam la o chestie .
Daca tot vine Craciunul, cadouri, chestii gen dinastea, de ce n-am putea pune un plugin, cu niste cadouri ?
Adica nu stiu daca exista asa ceva, sau macar o harta, sa aibe cadouri, si in fiecare cadou sa fie cate ceva, gen, un awp, m4a1, ak47, he+flash, armura, chestii de genul acesta.. Nu stiu daca e asa ceva, dar ma gandeam la asta . Sa le oferim si playerii-lor ceva gratis .
Posted 16 December 2013 - 08:12 PM

Exista astfel de plugin. Am jucat mai demult pe un server de christmas, dar cadourile erau unele prea exagerate, gen sa poti merge prin pereti, sa devi 80% invizibil. Daca s-ar putea seta sa fie doar arme, kelvar, helmet, smoke, he, flash, ar fi ok. Eu zic ca ramane la decizia lui Nasa, deoarece nu prea se folosesc astfel de pluginuri pe servere clasice
P.S: Am avut probleme cu netul ieri si astazi, a trebuit sa intru pe forum de pe telefon (care are abonament cu internet inclus), dar acum am rezolvat
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users