Jump to content

Photo

[Discutii] Adminii Serverului

- - - - -

• Please log in to reply
891 replies to this topic

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
  • Country: Country Flag

Eu sunt cam sceptic in privinta acelui plugin . Hai sa punem vote automat , kick automat , ban automat si nu ne mai trebuie admini... 
V-am mai zis si va repet : nu vreau sa pun pe nimeni la munca titanica , insa pentru a face parte din staff trebuie sa faci mai multe decat doar sa joci pe server , sa te remarci pozitiv fata de ceilalti prin comportament si decizii luate .

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 posts
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12

Plugginul acela nu exclude "munca" adminului, acesta tot trebuie sa se puna spectator ca sa verifice playerul respectiv, aceasta este un fel de "capcana" care cred ca v-a fii de ajutor. Eu sunt Pro, nu suntem intr-o pozitie pe gametracker in care sa ne permitem sa stam 5 minute pe un codat, cu cat se baneaza mai repede cu atat mai bine si mai putine gag-uri date pentru u@, mai putine ban-uri pentru abuz u@, mai putine injuraturi adresate codatului, etc,etc.

Decizia ta David.

• MaNu ;X! likes this

KnorR.cs16

KnorR.cs16

Fost News Team

• Retired
  • 2850 posts
  • 232 topics
  • Joined 23-March 13
Pro si eu zic ca merita incercat macar.. .

Smeagol.

Smeagol.

Untouchable Member

• Membru
  • 1327 posts
  • 69 topics
  • Joined 10-July 13

Eu sunt Pro merita sa incercam sa vedem cum ne vom descurca cu el , si nu e vorba ca ne pui pe toti la o munca titanica, doar vedem daca acel player respectiv are cod... sa nu stam atat.. alegerea ta..

^THEoNE^

^THEoNE^

No Limit Member

• Membru
  • 2145 posts
  • 69 topics
  • Joined 19-August 13

Suna destul de bine propunerea cu acest plugin asta in cazul in care nu da si erori Pluginul Lucia Hallucination ! 

MaNu ;X!

MaNu ;X!

Untouchable Member

• Membru
  • 1358 posts
  • 135 topics
  • Joined 06-October 12

Plugginul acela nu exclude "munca" adminului, acesta tot trebuie sa se puna spectator ca sa verifice playerul respectiv, aceasta este un fel de "capcana" care cred ca v-a fii de ajutor. Eu sunt Pro, nu suntem intr-o pozitie pe gametracker in care sa ne permitem sa stam 5 minute pe un codat, cu cat se baneaza mai repede cu atat mai bine si mai putine gag-uri date pentru u@, mai putine ban-uri pentru abuz u@, mai putine injuraturi adresate codatului, etc,etc.

Decizia ta David.

Eu sunt Pro merita sa incercam sa vedem cum ne vom descurca cu el , si nu e vorba ca ne pui pe toti la o munca titanica, doar vedem daca acel player respectiv are cod... sa nu stam atat.. alegerea ta..

Pro si eu zic ca merita incercat macar.. .

Este foarte bun ! :D ! Cu pluginuk asta faceam 5 secunde de demo.. Punea Halucination walleri trageau in halucinatie si poc , ban.

Trek0z

Trek0z

Advanced Member

• Membru
  • 164 posts
  • 14 topics
  • Joined 15-July 13

Eu unu sunt pro ... Merita incercat !

-SaGeTaToR-

-SaGeTaToR-

Fost Moderator

• Retired
  • 1820 posts
  • 219 topics
  • Joined 22-December 12

Hm .. eu zic ca merita incercat .. Mai suni unii playeri care folosesc un cod destul de bine si atunci acest program ar fi folositor

KnorR.cs16

KnorR.cs16

Fost News Team

• Retired
  • 2850 posts
  • 232 topics
  • Joined 23-March 13

Mi-am achizitionat licenta STEAM pentru CS. De indata ce ajung acasa voi da edit cu STEAM ID-ul pentru a mi se putea pune adminul pe el. :)

MaNu ;X!

MaNu ;X!

Untouchable Member

• Membru
  • 1358 posts
  • 135 topics
  • Joined 06-October 12

In fine ..Ce se face cu Lucia Halucination :) ?

FeloN

FeloN

Addicted Member

• Membru
  • 286 posts
  • 28 topics
  • Joined 26-October 12

Salut.. Incerc sa fiu si eu cat mai prezent p`aci de cand cu pc`u stricat .. ( postez de la un prieten ) .. In legatura cu  Pluginul eu unul sunt contra.. Adica trebuie sa-ti pui si putin creieru la contributie nu numai sa il vezi pe ala si sa scrii amx_ban.. Asa cum a zis si nasa ce sa mai ..  haideti sa punem si vote automat kick automat etc ... Adica ori o faci cum trebuie ( Adica pe buna constiinta a ta ori pui pe altul daca te simti depasit ) :)

MaNu ;X!

MaNu ;X!

Untouchable Member

• Membru
  • 1358 posts
  • 135 topics
  • Joined 06-October 12

Felon nu are sens aia ce ai zis , daca adaugam acest plugin o sa fie mai putine cereri unban pentru wallhack si o sa ne usureze treaba pe server.

-SaGeTaToR-

-SaGeTaToR-

Fost Moderator

• Retired
  • 1820 posts
  • 219 topics
  • Joined 22-December 12

Contra la acest plughin :Pluginul Lucia Hallucination ! 

Deoarece vor fi jucatori banati aiurea.

MaNu ;X!

MaNu ;X!

Untouchable Member

• Membru
  • 1358 posts
  • 135 topics
  • Joined 06-October 12

Sagetator dute uitate la niste demo'uri pe youtube si o sa vezi ca nu se da ban aiurea , am dat vreo 30-40 banuri pe un sv numai cu acest plugin. Nimeni nu a cerut unban deci e bun.

SwanX

SwanX

Fost News Team

• Retired
  • 1471 posts
  • 104 topics
  • Joined 13-May 12

Contra la acest plughin :Pluginul Lucia Hallucination ! 

Deoarece vor fi jucatori banati aiurea.

Cred ca e greu sa intrecem recordul de ban-uri date aiurea de pana acum :)) 

MaNu ;X!

MaNu ;X!

Untouchable Member

• Membru
  • 1358 posts
  • 135 topics
  • Joined 06-October 12

Da.. Eu am dat 2 numai pt ca mi se parea wall :|

-SaGeTaToR-

-SaGeTaToR-

Fost Moderator

• Retired
  • 1820 posts
  • 219 topics
  • Joined 22-December 12

Sagetator dute uitate la niste demo'uri pe youtube si o sa vezi ca nu se da ban aiurea , am dat vreo 30-40 banuri pe un sv numai cu acest plugin. Nimeni nu a cerut unban deci e bun.

Cred ca e greu sa intrecem recordul de ban-uri date aiurea de pana acum  

Niciodata nu este prea tarziu =))  

MaNu ;X!

MaNu ;X!

Untouchable Member

• Membru
  • 1358 posts
  • 135 topics
  • Joined 06-October 12

Niciodata nu este prea tarziu =))  

Really =)) ? Are you fucking kidding me !? :)) =)) ?

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Felon nu are sens aia ce ai zis , daca adaugam acest plugin o sa fie mai putine cereri unban pentru wallhack si o sa ne usureze treaba pe server.
  oke, bagam plugin-ul, dar va scot adminele, e bine asa ?

Doar pentru a va usura munca.

Iisuse, daca bagam sute de plugin-uri, doar pentru a ne usura munca, o sa ajungem numa sa ne jucam toata ziua, si sa dam numa gag-uri, nu ?

Vot automat este, mai urmeaza si acest plugin sa fie bagat, sa se dea si ban-uri la toti playerii care joaca din sageti, etc.

Nu sunt de-acord cu acest plugin, mai ales cand ai zis " sa ne usureze munca ". Dar ce faci toata ziua, lucri 12 ore ? daca asta e munca grea, atunci n-are rost sa dau exemple de munca grea.

Daca e, sa fie doar in proba acest plugin, dar sa nu ramana pe server.

MaNu ;X!

MaNu ;X!

Untouchable Member

• Membru
  • 1358 posts
  • 135 topics
  • Joined 06-October 12

oke, bagam plugin-ul, dar va scot adminele, e bine asa ?

Doar pentru a va usura munca.

Iisuse, daca bagam sute de plugin-uri, doar pentru a ne usura munca, o sa ajungem numa sa ne jucam toata ziua, si sa dam numa gag-uri, nu ?

Vot automat este, mai urmeaza si acest plugin sa fie bagat, sa se dea si ban-uri la toti playerii care joaca din sageti, etc.

Nu sunt de-acord cu acest plugin, mai ales cand ai zis " sa ne usureze munca ". Dar ce faci toata ziua, lucri 12 ore ? daca asta e munca grea, atunci n-are rost sa dau exemple de munca grea.

Daca e, sa fie doar in proba acest plugin, dar sa nu ramana pe server.

Sti ceva? Las-o balta nu ati inteles nimica ... Merci pentru toti aia care au dat pro la acest plugin dar vad ca owneri nu inteleg cat este de util . Nu mia baga nimica lasa , mai bine asa .

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users