Doi la mana : de vineri pana duminica o sa lipsesc . Duminica seara o sa dau removeuri si downgradeuri , indiferent de grad daca nu si-au rezolvat activitatea pe ultima saptamana . Nu ma mai strofoc sa va suflu in spinare , refac stafful de la 0 , si daca raman eu singur . Asa nu se mai poate , puteti juca 30 min pe zi si fara grad .

[Discutii] Adminii Serverului
Posted 24 October 2013 - 07:38 PM

Posted 27 October 2013 - 07:42 PM

Astazi am intampinat o problema cu site-ul www.mega.co.nz. Cand dau sa se uploadeze un demo sau ceva scrie pending si nu se incarca deloc si cand vreau sa descarc demo imi apare imagea site-ului MEGA, dar nu scrie niciunde download ci doar se incarca incontinu. Stiti de ce se intampla asta?
Posted 28 October 2013 - 12:13 AM

Astazi am intampinat o problema cu site-ul www.mega.co.nz. Cand dau sa se uploadeze un demo sau ceva scrie pending si nu se incarca deloc si cand vreau sa descarc demo imi apare imagea site-ului MEGA, dar nu scrie niciunde download ci doar se incarca incontinu. Stiti de ce se intampla asta?
Se mai intampla sa aiba cei de la Mega si zile de mentenanta , ca orice site . Nu e motiv de alarmare .
Vad ca acum , functioneaza la parametrii optimi .
Posted 29 October 2013 - 06:11 PM

Si uite cum am ajuns sa avem peste 1500 membrii in grupu de STEAM
http://steamcommunit...oups/gherlacs16
- Nasacryl, Minnie, ts! and 1 other like this
Posted 01 November 2013 - 12:13 AM

Si uite cum am ajuns sa avem peste 1500 membrii in grupu de STEAM
Oare de ce nu ma mir ? Tot asa !
Trebuie sa ne folosim de faptul ca avem atatia membrii , sa dam eventuri de alea cu Hai si tu acum pe Gherla.CS16.Ro . Am vazut ca mai tot timpul sunt vreo 100-150 in joc , 200-400 online
- Denisa ;x likes this
Posted 01 November 2013 - 08:46 AM

Se pot programa eventuri zilnice la orice ora. De preferat ar fi in momentul de fata dupa 6 seara cand lumea e in general acasa.
- Denisa ;x likes this
Posted 01 November 2013 - 09:00 AM

Se pot programa eventuri zilnice la orice ora. De preferat ar fi in momentul de fata dupa 6 seara cand lumea e in general acasa.
Cam asa m-am gandit si eu . Eventual imi amintiti diseara sa pun un pic grupul la punct.
Posted 01 November 2013 - 09:37 AM

Da , asta este o idee foarte buna dar sa nu incepem sa dam eventuri din ora in ora pentru ca vor iesi multi din grup.
Posted 01 November 2013 - 02:18 PM

Poti da 2 eventuri la 6 respectiv 6 jumate , iar alte doua la 8 respectiv 9. Sau na , ca idee ma refer. Nu prea conteaza , insa sa nu fie 8 eventuri o data la jumatate de ora
Posted 02 November 2013 - 03:47 PM

Posted 02 November 2013 - 03:54 PM

Bun , harti adaugate:
de_nuke_rarea
awp_bycastor32 [ perioada de proba timp de o saptamana , asa ca aveti grija cat de des o dati la vot ]
Daca apare vreun bug la vreuna din harti , pm.
- Minnie likes this
Posted 03 November 2013 - 01:10 AM

Am deschis categoria cu Clan , : http://forum.cs16.ro...m/2074-clan-gh/
Nu sunt lide , voi fi doar membru simplu / rezerva INSA o sa urmaresc totusi cam pe ce considerente se dau accesele .
Spor celor care au preluat proiectul
- SwanX likes this
Posted 04 November 2013 - 01:44 AM

http://oi43.tinypic.com/t0kdw1.jpg Cine-i ca David ? Felicitari,faci o cinste !
- SwanX likes this
Posted 05 November 2013 - 10:34 AM

http://oi43.tinypic.com/t0kdw1.jpg Cine-i ca David ?
Felicitari,faci o cinste !
Haha , mersi . esti un scump
- pusExX likes this
Posted 05 November 2013 - 07:26 PM

Posted 06 November 2013 - 08:19 PM

Am o problema cu demo-urile de cateva zile nu mi se mai salveaza abolut nici un demo. Am reinstalat CS, mi-am luat altul dar tot acelasi lucru. Asa nu mai pot da nici un ban. Stiti ce as putea face?
Posted 07 November 2013 - 03:28 AM

Am o problema cu demo-urile de cateva zile nu mi se mai salveaza abolut nici un demo. Am reinstalat CS, mi-am luat altul dar tot acelasi lucru. Asa nu mai pot da nici un ban. Stiti ce as putea face?
Incearca totusi sa reinstalezi si Windowsul . Iti ia maxim 30-40 de min , si sti ca rezolvi repede si sigur .Nu sunt adeptul reinstalarii Windowsului la orice problema aparuta , insa am mai vazut cazuri ca si al tau , si doar dupa reinstal windows s-a rezolvat . Daca nu , tot pierzi vremea cautand "solutii" , postate de cine stie ce cascati .
Posted 07 November 2013 - 06:25 AM

- Intra in Start -> Run
- La Run scri REGEDIT
- In fereastra care a aparut cauti in stanga HKEY_CURRENT_USER -> Software
- La Software va aparea un key numit Valve, il selectezi si il stergi apasand tasta Delete.
Încearcă așa . DAcă îți cere ceva cod când in cs scrii acolo full de A . Sper să-ți meargă
Posted 07 November 2013 - 03:35 PM

Sunt de scord ca aceasta solutie dar nu prea am timp.Incearca totusi sa reinstalezi si Windowsul . Iti ia maxim 30-40 de min , si sti ca rezolvi repede si sigur .Nu sunt adeptul reinstalarii Windowsului la orice problema aparuta , insa am mai vazut cazuri ca si al tau , si doar dupa reinstal windows s-a rezolvat . Daca nu , tot pierzi vremea cautand "solutii" , postate de cine stie ce cascati .
- Intra in Start -> Run
- La Run scri REGEDIT- In fereastra care a aparut cauti in stanga HKEY_CURRENT_USER -> Software - La Software va aparea un key numit Valve, il selectezi si il stergi apasand tasta Delete.
Ms mult. Am facut ce mi-ai spus si acum mi se salveaza demo. Ms pentru ajutor.
Încearcă așa . DAcă îți cere ceva cod când in cs scrii acolo full de A . Sper să-ți meargă
Edited by KnorR.cs16, 07 November 2013 - 08:52 PM.
Posted 08 November 2013 - 02:24 AM

Sunt de scord ca aceasta solutie dar nu prea am timp.
40 min este asa de mult ? plus ca in timpul ala tu trebuie sa dai doar 2-3 clickuri , pana atunci faci altceva ( curat prin casa / teme etc)
- Minnie and pusExX like this
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users