Am observat ca mie mi-a disparut sectiunea de aplicare la Designer, nu imi mai apare , este pentru ca am fost respins prima oara si nu mai pot aplica din nou?
Am observat ca mie mi-a disparut sectiunea de aplicare la Designer, nu imi mai apare , este pentru ca am fost respins prima oara si nu mai pot aplica din nou?
E bug , apareau 4 milioane si ceva de aplicatii. Tarhi se ocupa de asta , va remedia problema. Nu esti singurul caruia nu-i apare .
Ştie cineva de ce nu mai scrie sus în dreapta ''Staff Apply'' ?
E oprit momentan . Se lucreaza la el
@ Jocky am postat deodata ,scuzele mele
Aceasta postare a fost editata de nExow: 10 September 2013 - 01:34 PM
dar cu designer ce sa intamplat?
Dupa cum au spus inca 2-3 oameni mai sus , la designer a aparut un bug care arata 1000 de cereri , a fost sters pentru ca se lucreaza la el sa-l repare , ultima data parca lucra Tarhi .
Grupul pentru designeri este facut, mai are Tarhon de adaugat intrebarile, vor fi intrebari noi, si de aceea dureaza putin.
Aceasta postare a fost editata de Cenzurat;x: 11 September 2013 - 03:05 PM
Nu stiu daca este vreo problema, dar am observat, inca dinainte sa inceapa cineva din nou sa aplice, la moderator scria "20 places left" , iar acum ca au aplicat 4, tot 20, normal ar fi trebuit 16 si la News Team la fel, trebuia sa ramana 5 locuri libere ... gresesc?
Anunt in legatura cu cererile de Designer : click aici pentru a fi redirectionati catre topic .
Cererile pentru Designer au fost deschide, mult noroc.
PS. Cititi observatia mea cu atentie, va rog.
Incepand de astazi, pentru 2 saptamani toti cei care au 30 de zile in comunitate, si indeplinesc si restul cerintelor pot aplica la functia de Moderator.
putem aplica la ce ne pricepem ca moderator asai , mar interesa si 1 loc de new team am exp
Aceasta postare a fost editata de dArKneSS @ CS16: 15 September 2013 - 05:13 PM
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi