Ti-a iesit foarte tare , continua tot asa nushulica , prima e tare , dar a 2-a , bate filmul Bv.
Continua tot asa , poate faci si ceva pentru comunitate , sa o punem sus acolo
Ti-a iesit foarte tare , continua tot asa nushulica , prima e tare , dar a 2-a , bate filmul Bv.
Continua tot asa , poate faci si ceva pentru comunitate , sa o punem sus acolo
Sunt cele mai reusite semnaturi pe care le`am vazut la un designer. Asta nu inseamna ca celelalte nu sunt bune. Aplici totul foarte frumos si imi place ca lucrezi foarte mult la detalii. Sunt 100% sigur ca iti faci cariera din chesti de genul asta. Avatarul lui Artick si semnatura lui biM sunt geniale.
Salut din nou , foarte tare parerea mea ,este foarte tare.
Toate ti-au iesit perfect .
Ultima in AE , cea cu fata , imi place cum te-ai gandit sa-i bagi silicoane.
K.W !
Frumos Wallpaper , deja l-am descarcat , l-am bagat pe Desktop .
Imi plac efectele la imagine , nu stiu de ce dar e atragatoare , zici ca-i reala...
K.W ! Te mai astept
Lucrezi frumos, dar nu inteleg de ce faci unele avatare asa mici.. nu-mi plac acele dimensiuni.
Lucrezi frumos, dar nu inteleg de ce faci unele avatare asa mici.. nu-mi plac acele dimensiuni.
Pentru ca fac avatare la mai multe persoane, pe diferite forumuri.
Imi place cum lucrezi foarte mult , faci din orice lucru marunt , un lucru extraordinar !
Felicitari ! Astept ce ti-am cerut !
Edited by Eminescu Jrr ;, 24 December 2014 - 10:58 PM.
O sa-mi spun opinia in legatura cu ultimile creatii.
Dimensiunile la avatare mi se par nepotrivite si nu dau bine la ochi.(Pacat sa strici un blur frumos si o redimensionare buna.) La unele avatare esti "neinspirat" in alegerea font-ului.Incerca sa experimentezi lucruri noi si sa ai diversitate.
Lucrarile in AE au o calitate superioara din toate punctele de vedere.(Chiar nu am ce spune.)
Wallpaper-ul este relativ reusit,parerea mea ca puteai sa adaugi un contrast sau sa adauge unele parti "mai intunecate".
Mult succes !
1. Iti repet si tie aceeasi chestie ce am repetato mai sus: "Fac avatare pentru diferite persoane pe diferite forumuri" si nu toate forumurile au aceleasi permisiuni la avatare.
2. Nu stiu unde ai vazut tu blur, eu nu folosesc blur la avatare, asa ca aici replica ta a dat chix....daca te referi la faptul ca sunt putin pixelate, e din cauza ca trebuie sa le reduc claritatea(pixeli) pentru a le putea incadra intr-un mb cat au majoritatea forumurilor permisiunea. Am foarte multe cereri la avatare pe toate forumurile si nu le fac din cauza permisiunilor........de asta aleg sa fac semnaturi.
3. Restul parerilor sunt impartite, fiecare vede lucrarea/lucrarile din punctul lui de vedere.
semnatura cu hulk bestiala , m-ai dat pe spate cu ea , lafel si cu efectele ce le plasezi la avatare, nu am ce zice , bafta in continuare
Va rog nu-mi mai cereti avatare animate in Cinema 4D & AE.
Un avatar de genul acela depaseste lejer 4-5 mb, iar permisiunile acestui forum sunt pana intr-un mb.......in concluzie, le fac degeaba.
Multumesc.
Ultimele semnaturi arata foarte bine.
Stii ca nu am ce sa iti reprosez pentru ca esti maestu in AE/Cinema 4D.
KW !
Deja ai trecut de aceea etapă în care toţi îţi spun KW.
Deja trebuie să îţi spunem "Ai o imaginaţie incredibilă"
Felicitări pentru lucrări.
Mulţumesc.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users