Frumoase lucrari , imi place ca avand in vedere cunostiintele tale nu te lauzi si mai faci si mici suveniruri unor useri desi nu esti membrul / designerul nostru si aceasta chestie este de apreciat.

[Creatii] Nushu.
Posted 05 January 2014 - 04:47 PM

Posted 05 January 2014 - 06:18 PM

Ne intreci absoult toate asteptarile
Nu pot sa zic mai mult,rezultatele sunt evidente...
Posted 05 January 2014 - 07:17 PM

Posted 05 January 2014 - 07:26 PM

Imi plac creatiile tale , dupa Frozennn esti al doilea cel mai bun designer pe care, eu unul , i-am vazut.In niciun program nu te descurci rau , iar ideile iti vin incontinuu.Imaginatia ta parca ar fi un izvor.Nu se opreste niciodata.La varsta ta sa si muncesti si sa mergi si cu un hobby e ceva uimitor.Jos palaria.
Totusi am o intrebare: ce faci tu aici e un hobby sau e un serviciu propriu zis?
- yelldAk1nG likes this
Posted 05 January 2014 - 07:32 PM

Imi plac creatiile tale , dupa Frozennn esti al doilea cel mai bun designer pe care, eu unul , i-am vazut.In niciun program nu te descurci rau , iar ideile iti vin incontinuu.Imaginatia ta parca ar fi un izvor.Nu se opreste niciodata.La varsta ta sa si muncesti si sa mergi si cu un hobby e ceva uimitor.Jos palaria.
Totusi am o intrebare: ce faci tu aici e un hobby sau e un serviciu propriu zis?
E doar un hobby, serviciul meu nu are nici o legatura cu designul.....tine doar de coordonarea oamenilor.
- yelldAk1nG likes this
Posted 05 January 2014 - 07:35 PM

Scuze ca ma bag dar totusi se pare ca Nushu.are un avans colosal in fata lu Frozzennnnn in ae,c4d. Stiu ca probabil ma voi alege cu un warn dar ma risc.
+Este de apreciat ca se mai ocupa si de hobby-urile lui,la varsta pe care o are.
Posted 05 January 2014 - 07:46 PM

Nu inteleg ce vorbesti acolo ....ce lagatura are varsta sau orice altceva cu design-ul? Si pe langa asta , nu ma iau la intrecere cu nimeni. Pentru mine e un hobby, iar asta e o diferenta intre a te preocupa designul ca hobby si a te preocupa pentru interes.
Posted 05 January 2014 - 07:49 PM

Nu inteleg ce vorbesti acolo ....ce lagatura are varsta sau orice altceva cu design-ul? Si pe langa asta , nu ma iau la intrecere cu nimeni. Pentru mine e un hobby, iar asta e o diferenta intre a te preocupa designul ca hobby si a te preocupa pentru interes.
Eu doar imi exprimam punctul de vedere fata de afirmatia facuta de Designerul Massacre,si bineinteles ca este o diferenta cand faci din placere si alta din nevoie,din placere ai mai multa imaginatie. Cea ce se vede foarte bine si la tine nu ai sa gasesti in portofoliu lucruri asemanatoare.
Gasesti doar creatii Simple dar in acelasi timp fabuloase si elegante.
Posted 06 January 2014 - 04:21 PM

La urma urmei eu zic ca toti designeri au felul lor de a se exprima prin pozele care le fac (ei) si nu se pot masura sau spune care e mai bun sau nu .
Nushu mai astept creatii
Posted 06 January 2014 - 04:39 PM

Mega frumoase creatiile tale.Lucrezi foarte frumos si expresiv.Imi place mult cum lucrezi Cinema 4D.Bravo.
Posted 06 January 2014 - 06:06 PM

Cine mai face offtopic are warn.
Ceea ce face Nushu acum nu mai este "hobby" este "placere". Nu cred ca nu exista sa te fi inspirat de la straini. Lucrarea pentru andi este de-a dreptul impecabila si ai o colectie foarte buna de animatii.
- Andiix likes this
Posted 06 January 2014 - 10:20 PM

Cine mai face offtopic are warn.
Ceea ce face Nushu acum nu mai este "hobby" este "placere". Nu cred ca nu exista sa te fi inspirat de la straini. Lucrarea pentru andi este de-a dreptul impecabila si ai o colectie foarte buna de animatii.
Baiete hobby e asemeni placerii !
Vorbesti fara sa gandesti! (si ceri sa nu se faca off-topic , pe cand tu dai post chiar aiurea)
HÓBBY, hobbyuri, s. n. (Englezism) Ocupație favorită a cuiva în afara profesiunii. [Scris și: hoby. – Pr.: hobi] – Din engl., fr. hobby.
Sursa: DEX '98 (1998) | Adăugată de gall | Semnalează o greșeală | Permalink
hóbby (angl.) s. n., art. hóbby-ul; pl. hóbby-uri
Sursa: DOOM 2 (2005) | Adăugată de raduborza | Semnalează o greșeală | PermalinkHOBBY [pr.: hóbi] ~uri n. Ocupație, îndeletnicire plăcută în afara preocupărilor profesionale. /Cuv. engl.
Sursa: NODEX (2002) | Adăugată de siveco | Semnalează o greșeală | PermalinkComentariu: Scris și hoby - LauraGellnerHÓBBY s.n. (Rar) Pasiune, preocupare în afara profesiunii, căreia i se dedică timpul liber ca diletant. [< engl., fr. hobby].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | PermalinkComentariu: Scris și hoby - LauraGellnerHOBBY s. n. preocupare de predilecție a cuiva, fără legătură cu profesiunea sa, pe care o exercită în timpul liber. (< engl., fr. hobby)
Sursa: MDN (2000) | Adăugată de raduborza | Semnalează o greșeală | Permalink
Succes mai departe Nushu si astept daca mai ai timpul necesar la un tutorial in C4D si la mai multe creatii.
Posted 07 January 2014 - 09:58 AM

Ti-am tot urmarit portofoliul in ultima luna dar nu mi-am gasit cuvintele ca sa iti pot lasa reply.
Probabil comunitatea in care esti designer se mandreste cu tine asa cum cred ca o face si CS16 Gaming.
Am "selectionat" cateva creatii de ale tale de pe ultimele 10 pagini din prtofoliu.
Uitat-va la aceste creatii, cred ca a stat ore in fata pc-ului ca sa le realizeze. Eu te admir, faci dintr-o poza/render un "paradis" .
22410 views, asta imi spune ca toata comunitatea te "place", nu cred ca e cineva care sa-ti poarte pica.
Nu stiu daca mai considera si alte persoane asta insa eu te consider unic in Romania pe acest "plan" . (Al design-ului) .
Imi face placere sa las reply-uri in portofoliul tau.
- Sm1l3y, rAr ; and yelldAk1nG like this
Posted 07 January 2014 - 10:01 AM

Posted 09 January 2014 - 04:53 PM

Va multumsc de pareri/vorbe la toti.
-------------------------------------------------
Photoshop:
Cinema 4D & AE:
Sper sa-ti placa.....a durat 4 ore randatul numai in Cinema 4D.
Pe langa asta, mi-ai facut capul chiuveta, n-am intalnit pe nimeni pana acum sa fie asa de insistent ca tine.
Cinema 4D:
- cosmin701, FlorINNNNNN, Sm1l3y and 6 others like this
Posted 09 January 2014 - 05:14 PM

Esti superb.ti-am mai spuso de multe ori
Astept si eu o creatie de la tine,un avatar frumos ,sau o semnatura:o3.daca ai timp
Jos palaria,iti zic sincer,cand vreau sa ma linistesc ma uit pe devianartul tau..credti-ma,te relaxeaza mai bine ca muzica.
- Nushu. likes this
Posted 09 January 2014 - 05:20 PM

foarte tare gj , cele in C4D is wOw , intr-un desen animat se vede asa tare , mie nu mi faci una mica?
[text:Florin] daca ai timp si chef
Posted 09 January 2014 - 06:20 PM

Daca ai timp si chef imi faci si mie o semnatura gen gif adica ceva in genul lui cenzurat ?! Multumesc.
text sa fie : kEEp VODKA!
Cat despre lucrari super tare felicitari. Dupa mine sa stii lucra in photoshop / c4d si alea e un talent .. eu am intrat si m-am pierdut !
Edited by Pop Mihay, 09 January 2014 - 08:13 PM.
Posted 09 January 2014 - 07:01 PM

Posted 10 January 2014 - 06:47 PM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users