![:))](http://forum.cs16.ro/public/style_emoticons/default/images/icons/messenger/21.gif)
in afara ca mai scutit de semnaturi pana cade se va inchide ZM
![=))](http://forum.cs16.ro/public/style_emoticons/default/images/icons/messenger/24.gif)
si inca mai astept raspunsul la intrebearea mea cu gradul pe forum .. si vreau sa zici "da" neaparat si ce sa mai zic?
Exti extraordinar
Multumesc pentru vorbe.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Cadou pentru aSD. :
V1(GIF):
V1(APNG-CLARITATE):
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V2(GIF):
V2(APNG-CLARITATE):
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sper sa-ti placa.
Daca as fii avut un calculator mai performant as fii reusit ceva mult mai bun.
Multumesc pentru vorbe.
Nu-l cunosc pe aSD., mi-a demosntrat doar ca nu schimba avatarele/semnaturile la fiecare 2 zile si de asta i-m facut ce i-am facut.
O sa mai postez , dar totul tine de timpul meu liber.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wallpaper:
Nushule ai putea sa-mi faci aceasta imagine gif?
la dim 400 x 200 si sa scrie Mofo dedesupt Founder ZM si mai jos undeva ZM.CS16.RO ?? ca as dori sa o port deoarece este bestiala dar fara sa schimbi culorile ca sunt mortale
O sa incerc sa vad ce pot face.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Wallpaper:
Edited by k4Zz ZM, 13 February 2013 - 09:14 PM.
Multumesc de pareri.
Crezi ca ai putea sa-mi faci si mie un gif?
Pt semnaturapoate fi orice gif dar sa fie o tema ... acceptabila
Dezvolta putin ..........
As vrea sa vad un filmulet de la tine xD Sunt sigur ca ar iesi ceva foarte interesant
Felicitari pentru ceea ce faci , nu`i usor sa lucrezi cu mai multe programe , si sa o faci si bine
Filmulet in ce sens? Ca tutorial sau cum?
La prima semnatura, mi se pare ca e mult spatiu gol deasupra renderului si mai puteai lucra putin la integrare in rest arata oke.
La a 2-a imi place mult, lumina e foarte buna si la fel si culorile poate si aici mai putea fi lucrata integrarea dar lucrare e foarte buna.
La cea cu cinema deja nu mai am ce sa zic.. Awesome !
O sa te contactez candva, as vrea sa facem un proiesct impreuna.
LoL, integrare spui? =) ....o fi cum spui tu.
Photoshop:
Cinema 4D:
0 members, 2 guests, 0 anonymous users