[CS16] Reorganizare moderatori
Posted 11 November 2012 - 12:30 PM

POPULAR
Criteriile vor ramane cam aceleasi, avem nevoie de persoane capabile, care au mai moderat cel putin un forum, sa stie sa ia o decizie atunci cand este cazul, sa aibe o gandire matura, varsta minima 16 ani. Daca sunteti persoane care pentru orice maruntis isi ia jucariile si pleaca, va rog sa nu va inscrieti, m-am saturat de persoane de genul!
Ce trebuie sa contina acel e-mail:
Username:
Varsta:
Ce te face un bun canditat pentru functia de moderator:
Sectiuni pe care doresti sa moderezi:
Lucrari(In cazul in care optati pentru designer):
(Valabil si pentru Designeri)
Daca ati trimis e-mail, asteptati un raspuns acolo, nu contactati tot staff-ul forumului pentru a primi un raspuns! In acest caz va voi respinge!
Daca aveti alte intrebari postati aici!
- Seriful*, TYGA, da_boomb and 24 others like this
Posted 11 November 2012 - 05:41 PM

Posted 11 November 2012 - 05:43 PM

Posted 11 November 2012 - 11:14 PM

Posted 11 November 2012 - 11:21 PM

Posted 12 November 2012 - 08:23 PM

Posted 12 November 2012 - 08:37 PM

Posted 12 November 2012 - 09:59 PM

Cred că se ocupă Verdeee altfel posta altcineva topicul.
@ La sectiunea Anunturi doar Administratorii & Fondatorii pot posta.
Edited by Mr.Who, 12 November 2012 - 10:00 PM.
Posted 13 November 2012 - 09:16 AM

Posted 15 November 2012 - 06:22 PM

Posted 18 November 2012 - 03:00 PM

Varsta: 19
Ce te face un bun canditat pentru functia de moderator: Sa scot toti codati de pe server si admini sai deprim sa nu mai foloseasca coduri ca le sustin si serverul va avea mai multi fanii si pe zi ce trece serverul va fi mai populat.
Sectiuni pe care doresti sa moderezi: Server
Lucrari(In cazul in care optati pentru designer): Nu
Vreau sai vad pe toti pleeri fericiti cand intra pe un server non-cod.

Posted 18 November 2012 - 03:07 PM

Incepand de astazi, cei care doresc moderator pe o anumita sectiune, trebuie sa trimita un e-mail la [email protected]
Criteriile vor ramane cam aceleasi, avem nevoie de persoane capabile, care au mai moderat cel putin un forum, sa stie sa ia o decizie atunci cand este cazul, sa aibe o gandire matura, varsta minima 16 ani. Daca sunteti persoane care pentru orice maruntis isi ia jucariile si pleaca, va rog sa nu va inscrieti, m-am saturat de persoane de genul!
Ce trebuie sa contina acel e-mail:
Username:
Varsta:
Ce te face un bun canditat pentru functia de moderator:
Sectiuni pe care doresti sa moderezi:
Lucrari(In cazul in care optati pentru designer):
Daca ati trimis e-mail, asteptati un raspuns acolo, nu contactati tot staff-ul forumului pentru a primi un raspuns! In acest caz va voi respinge!
Daca aveti alte intrebari postati aici!
Username: Camper-awp
Ce te face un bun canditat pentru functia de moderator: Sa scot toti codati de pe server si admini sai deprim sa nu mai foloseasca coduri ca le sustin si serverul va avea mai multi fanii si pe zi ce trece serverul va fi mai populat.
Vreau sai vad pe toti pleeri fericiti cand intra pe un server non-cod.multam sper ca voi avea o sansa
Citeste ce s-a specificat mai sus, unde trebuie trimisa cererea de moderator..
Posted 18 November 2012 - 03:52 PM

Posted 18 November 2012 - 03:58 PM

Posted 18 November 2012 - 04:11 PM

Username: Camper-awp
Vreau sai vad pe toti pleeri fericiti cand intra pe un server non-cod.multam sper ca voi avea o sansa
Citeste ce s-a specificat mai sus, unde trebuie trimisa cererea de moderator..
Aici se cauta moderatori FORUM nu server... Inainte sa postati cititi ce scrie!
@Awkward: Daca vroiai sa il ajuti ii spuneai ca a gresit SECTIUNEA! dar se pare ca nici tu nu ai citit ce a scris... si repede ai zis unde sa trimita mail, nu ca a gresit..
Posted 18 November 2012 - 04:13 PM

Aici se cauta moderatori FORUM nu server... Inainte sa postati cititi ce scrie!
@Awkward: Daca vroiai sa il ajuti ii spuneai ca a gresit SECTIUNEA! dar se pare ca nici tu nu ai citit ce a scris... si repede ai zis unde sa trimita mail, nu ca a gresit..
Sectiunea Server ( Toata sectiunea serverelor ) , daca nu poti intelege, nu mai posta.
Posted 23 November 2012 - 10:11 AM

Posted 24 November 2012 - 12:34 AM

Posted 04 December 2012 - 09:21 AM

Multumesc!
Posted 04 December 2012 - 10:34 AM

Raspuns primesc doar cei care au fost acceptati, sunt foarte multe cereri, iar eu cum stau prost cu timpul, nu pot sta sa le explic la fiecare in parte de ce nu primeste moderator, asa raspund doar celor care sunt acceptati.
Daca nu ti sa raspuns inseamna ca nu ai fost acceptat!
Edited by waLLkeRR, 04 December 2012 - 10:34 AM.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users